- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.961
Ben de kahve makinası reklamı var kahve tonlarını yanlış anlamışlarAnaaa çıkan reklamlara bak allık fırçaları farlar kahve tonları Mikan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kahve makinası reklamı var kahve tonlarını yanlış anlamışlarAnaaa çıkan reklamlara bak allık fırçaları farlar kahve tonları Mikan
En güzel sabahlar namazla başlar.Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler değil mi?
i p e k cum mutfak derli toplu bırakıldı lavabolar ovuldu aynalar parlatıldı bunun için sana teşekkür ediyorum. Hergün Kuran okumayı da alışkanlık haline getirebilirsek birlikte sevinirim canım Ramazanda bir hatimimiz olsun inşallah
Mikan cım saat 00 a 7 dk var lavaboları hızla yaptım saat 12 ye yetişsin diye sözümü tutup internetimi kapatıyorum 1 2 sayfa da olsa kitap okuyup yatıyorum yarın yeni bir gün yeni bir hafta sağlıklı beslenme ile birlikte biraz kilo vermeyi hedef edinelim
Cilt bakımımı yapıp namazımı kılıp biraz kitap ve Kuran okuma sonrası yatarım iyi geceler diliyorum
Günaydın melisim erkencisin çalışan insan belli oluyorGünaydın tospik
Kalkamadım bu sabah namaza ben ya duydum da kalkmadımEn güzel sabahlar namazla başlar.
Güzel sözüyle hayırlı sabahlar dilemek istedim ❤
Ben de kitap okumaları aksatiyordum. Sizin sayenizde kitapligima yeni kitaplar eklendi. Şimdi günlük ve düzenli okumaya çalışıyorum.
Güzel huy ve davranış paylaşımı kadar daha güzeli ne olabilir ki Şu hayatta .
İş mi kaldı anacımben evi de süpürürsem bitti gitti iş miş kalmıyorHu hu sabah oldu kalkın işler güçler var haydi yağmur demedim fırına gittim bu sabah
Dün süpürdüm bugün sileyimİş mi kaldı anacımben evi de süpürürsem bitti gitti iş miş kalmıyor
Hadi başlayalım işe burada yağmur yağıyor bugün
Seviyorum bu şarkıyı
Bu sabah fırından gelirken söylüyordum yolda çok seviyorumBu şarkı bana çok kasvetli geliyor nedense
Günaydın melisim erkencisin çalışan insan belli oluyor
Bunu da beğenirim