- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.001
Burasıda öyle ,kapalı ama yağmıyorDuş alınca da uyku bastırıyor uyumuşsun ama
Burada da hava kapalı yatasım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasıda öyle ,kapalı ama yağmıyorDuş alınca da uyku bastırıyor uyumuşsun ama
Burada da hava kapalı yatasım var
Yağmur yağıyor arada da şakırdıyor burada sabah fırına giderken gelinlikten kalma şemsiyemi aldım yanıma bir rüzgar esti şemsiye ters döndü biri baktı öyle çaktırmamaya çalışıyorum rezillik şemsiyeye de sövüyorum ben seni atardım ama işte hatıra telinin biri kopmuş sallanıyor rezillik başka şemsiyem var mı varBurasıda öyle ,kapalı ama yağmıyor
Hiç sevmem şemsiye kullanmayı ben ilkokula giderken yağmurlu günlerde annem zorla elime tutuştururdu hepte ters dönerdiYağmur yağıyor arada da şakırdıyor burada sabah fırına giderken gelinlikten kalma şemsiyemi aldım yanıma bir rüzgar esti şemsiye ters döndü biri baktı öyle çaktırmamaya çalışıyorum rezillik şemsiyeye de sövüyorum ben seni atardım ama işte hatıra telinin biri kopmuş sallanıyor rezillik başka şemsiyem var mı var
Şimdi ters dönmeyen büyüklerden aldım onlar güzel çok severim yağmurda şemsiye ile yürümeyiHiç sevmem şemsiye kullanmayı ben ilkokula giderken yağmurlu günlerde annem zorla elime tutuştururdu hepte ters dönerdi
Müthiş eşin var mıydı yalnız mıydınBende abdest alıp araba kullandım bugün hala kalbim çarpıyor
Kızım yeni ehliyet aldı. kocadan hoca olmazmış dedim kızımı hoca yaptımMüthiş eşin var mıydı yalnız mıydın
Yağmur yağıyor arada da şakırdıyor burada sabah fırına giderken gelinlikten kalma şemsiyemi aldım yanıma bir rüzgar esti şemsiye ters döndü biri baktı öyle çaktırmamaya çalışıyorum rezillik şemsiyeye de sövüyorum ben seni atardım ama işte hatıra telinin biri kopmuş sallanıyor rezillik başka şemsiyem var mı var
Oh mis iyi yapmışsın eşler sinir ediyor insanı sanki bi onlar biliyor kullanmayıKızım yeni ehliyet aldı. kocadan hoca olmazmış dedim kızımı hoca yaptım
Aynen onların ilk zamanları daha kötü hızlı giriyolar virajlara falan. Bi de bizi beğenmiyolar sonra . Şimdi geldi oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi üzgünOh mis iyi yapmışsın eşler sinir ediyor insanı sanki bi onlar biliyor kullanmayı
Fazla şeker yemekten herhalde
Çok tatlisin
Çok iyi olmuş kızlarla gezin inşallah beraberAynen onların ilk zamanları daha kötü hızlı giriyolar virajlara falan. Bi de bizi beğenmiyolar sonra . Şimdi geldi oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi üzgün
Evet benim de genelde ortalama 3 saat civarı 4 ü bulduğu da oluyodu. 11.30a çekmene çok sevindimMikan cım ben bu işi resmiyete döktüm canım dijital denge menüsü varmış telefonda çok güzel 1 haftada kullandığım internet süresini görünce gerçek mi bu ya dedim saat 12 yi 11.30 a çektim canım
Gün içerisinde netimi açmak durumunda oluyorum ama buraya fazla giriyorum bu süreyi azaltmalıyım saat sınırı koymamız çok iyi oldu yoksa geç saatlere kadar tlf elde oluyordu sabah da uyanınca alıyordum süper oldu buEvet benim de genelde ortalama 3 saat civarı 4 ü bulduğu da oluyodu. 11.30a çekmene çok sevindim
Ben de en çok Buraya giriyorum, sınırlamam gerekGün içerisinde netimi açmak durumunda oluyorum ama buraya fazla giriyorum bu süreyi azaltmalıyım saat sınırı koymamız çok iyi oldu yoksa geç saatlere kadar tlf elde oluyordu sabah da uyanınca alıyordum süper oldu bu
O neymiş diye baktım ki ne göreyim 25 dkda Bi ekranı açıyomuşumMikan cım ben bu işi resmiyete döktüm canım dijital denge menüsü varmış telefonda çok güzel 1 haftada kullandığım internet süresini görünce gerçek mi bu ya dedim saat 12 yi 11.30 a çektim canım