- 23 Ocak 2016
- 32.504
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.941
Far sürme zaten eskidendi farBen deneme amaçlı bir ara her akşam evde makyaj yapıyordum elim alışsın diye ama olmayınca olmuyormuş
Ben de allık seviyorum. Elmacık kemiklerimi öne çıkarıyorYok yok oluyor eyeliner rimel ruj kullandığım şeyler arada bi fondöteni de basıyorumkendimi daha havalı hissediyorum öyle allık beceremiyorum bak ben de
Şuan bronz var sıfır inan severek aldım beceremiyorum bana mı yakışmıyor önceden çok sürerdim allık amaBen de allık seviyorum. Elmacık kemiklerimi öne çıkarıyor
Ben de şeftali rengi çok severim doğal duruyor. Az önce de dedim alışkanlık meselesi tekrar sürsen alışacak gözünŞuan bronz var sıfır inan severek aldım beceremiyorum bana mı yakışmıyor önceden çok sürerdim allık ama
Mikancım kitap okumayı rutine dönüştürdün mü? Dijital detoks inşallah başaralım darısı sağlıklı beslenmeye olsunBen de şeftali rengi çok severim doğal duruyor. Az önce de dedim alışkanlık meselesi tekrar sürsen alışacak gözün
Eskidendi lafı eskide kaldı . Şimdi ki çağda eskidendi denilen şeyler moda oluyor . Çevremde ki herkes far sürüp geziyorFar sürme zaten eskidendi farşimdi likit farlar var eyeliner üstüne sürmeye daha güzel oluyor mesela ben simlisini aldım arada sürüyorum çok hoşuma gitti
1 yıldır kitap okumam düzenli arada es geçtiğim günler oluyor kafam doluysa vs. Yatmadan 2 sayfa da olsa okuyorum bu aralar telefona bakmamak için gün içinde de okuyorum. Her gün kitap bildirimi de yapalımMikancım kitap okumayı rutine dönüştürdün mü? Dijital detoks inşallah başaralım darısı sağlıklı beslenmeye olsun
Aa toz fardan mı pekiEskidendi lafı eskide kaldı . Şimdi ki çağda eskidendi denilen şeyler moda oluyor . Çevremde ki herkes far sürüp geziyor
Tamam canım kitap bildirimi de yapalım ben de bazı günler kendime izin veriyorum ama 1 sayfa da olsa kitabı açmaya çalışıyorum1 yıldır kitap okumam düzenli arada es geçtiğim günler oluyor kafam doluysa vs. Yatmadan 2 sayfa da olsa okuyorum bu aralar telefona bakmamak için gün içinde de okuyorum. Her gün kitap bildirimi de yapalım
Palet far . Hem simli hem mat olanindanAa toz fardan mı peki
Anladım palet far da güzel de ben beceremem sürmeyi kendime farı da yakıştırmıyorum likit rimel ruj bazen fondötenle de kapatıcı olarak kullanıyorum bi sıvama yapıyorumPalet far . Hem simli hem mat olanindan
Moda zaten 20 yılda bir yeniden başa dönermişEskidendi lafı eskide kaldı . Şimdi ki çağda eskidendi denilen şeyler moda oluyor . Çevremde ki herkes far sürüp geziyor
Far bana da demode geliyor biz küçükken çok modaydıModa zaten 20 yılda bir yeniden başa dönermiş
Aslında palet far güzel ama o da normal bir şekilde ve günlük sürülmez sanırım ben daha soft doğal yapmayı seviyorum bazen aşırıya kaçıp bronz yaptığım oluyorFar bana da demode geliyor biz küçükken çok modaydıama yine sev severim özellikle siyah ve gri sürmeyi çok severim
Şu an bende de sadece kahve tonları var ve mat çok kullanmıyorum düğünlerde falan güzel oluyorAslında palet far güzel ama o da normal bir şekilde ve günlük sürülmez sanırım ben daha soft doğal yapmayı seviyorum bazen aşırıya kaçıp bronz yaptığım oluyorliseden kalma alışkanlık hala bronz yapma hali var
Beceremiyorum farı ben hatta 11 yıl önceki aldığım hala duruyor yeşil tonlarıŞu an bende de sadece kahve tonları var ve mat çok kullanmıyorum düğünlerde falan güzel oluyor
At onu at tarihi geçmiştirBeceremiyorum farı ben hatta 11 yıl önceki aldığım hala duruyor yeşil tonlarıbaşka da almadım
Ben de öyle yapamadığım için yapmıyorumAt onu at tarihi geçmiştirben de öyle afilli yapamıyorum ama idare ediyor