- 23 Ocak 2016
- 32.511
- 48.866
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.901
Bugün lavaboları ovmam lazım inan aklıma geldin sen veNe zamandır ugrayamadim bu topige.
Ama neler yaptım görüşmeyeli bir anlatayım isterim.
2 tane kitaplığima yeni kitap aldım.
Onlari okuyorum bu aralar. Bazen giriyorum buralara tabi.
Dua grubu var ordaki duayi okuyorum.
Okuduğum kitap biri
Don Kisot yıllardır merak edip okumak istiyordum yeni kısmet oldu.
Digeri de Mevlana dan öyküler .
Her gün en az 20 sayfa okuyorum.
Temizlik olarak da en çok yaptığım iş lavabo yıkamak. Parlak seviyorum.
Bulaşık çamaşır bildiğimiz işler işte.
Balkonum için bir saksı ve toprak ayarladım. Maydanoz ve nane ekeceğim.
Çocuklarla da yaptığımız tek aktivite bol bol resim çizmek. Dua öğrenmek.
Gulumsettin beni.Bugün lavaboları ovmam lazım inan aklıma geldin sen veMikan aklıma geliyorsunuz lavabo yıkamak deyince o da dikkatimi çekti ovalıyor sanırım her gün
Bugün yatak odasını toplarken avizeye baktım içimden sen geçtin vallao gün görev olmasaydı daha beklerdi bunlar dedim çok dua ediyorum sana
Mutfağı tezgahı derli toplu bıraktığım zaman aklıma sen geliyorsun canım yalan değil benim de ısındı kanım sanaGulumsettin beni.
Ben de görmeden ısındım sana.
Adanaya gelirsen bana gel muhakkak sana börekler açarımMutfağı tezgahı derli toplu bıraktığım zaman aklıma sen geliyorsun canım yalan değil benim de ısındı kanım sana
Adanada eşimin bikaç akrabası var her sene çağırıyorlar ama nasip olmadı o taraflara gitmek oldukça uzak canım ama nasip sen de Bursaya gelirsen haber ver ben de sana sevdiğin ne varsa yaparım inşallahAdanaya gelirsen bana gel muhakkak sana börekler açarım
Şuan yarım hatimim var Ramazana onu yetiştireyim diyorum 14.cüzdeyim evet Ramazanda yapıyorum genelde yarım hatimi tamamlıyorumNiloyatospikk ramazanda hatim yapıyor musun?
Bu yıl sıkı bir disipline ihtiyacım var her yıl aksıyor.
Aynen neredeyse hergün ovuyorum 5 dk sürmüyorBugün lavaboları ovmam lazım inan aklıma geldin sen veMikan aklıma geliyorsunuz lavabo yıkamak deyince o da dikkatimi çekti ovalıyor sanırım her gün
Bugün yatak odasını toplarken avizeye baktım içimden sen geçtin vallao gün görev olmasaydı daha beklerdi bunlar dedim çok dua ediyorum sana
Benim de hatim var 10. Cuzdeyim. Ben onu bitirirsem çok sevinicem.Şuan yarım hatimim var Ramazana onu yetiştireyim diyorum 14.cüzdeyim evet Ramazanda yapıyorum genelde yarım hatimi tamamlıyorum
Hergün yapmıyorum ama 3 4 günde bir yapıyorum hergün zor yaAynen neredeyse hergün ovuyorum 5 dk sürmüyor
Yaşarken öyle okuyorlarmış kayınvalidemden duydum o da okuyorBenim de hatim var 10. Cuzdeyim. Ben onu bitirirsem çok sevinicem.
Babam a okuyorum.
Babam diyor ki kızım daha hayattayım niye simdi okuyorsun?
Ben de dedim ki ölüm bu işi belli olmaz .
Belki ben senden önce giderim en azindan babama okudugum bir hatmim olsun.
Zor değil bak gerçekten bir alissan bağımlılık gibi oluyor zaten.Hergün yapmıyorum ama 3 4 günde bir yapıyorum hergün zor ya
Bazen buna bile üşeniyorum pis pasaklı NiloyaYüzümüzü nasıl ki her gün yıkamak zor gelmiyor
Tamam canım daha burada varİkindi okundu Ben kaçar.