- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.881
Olsun Ne güzel maşallah.Yok ben Tayyip Erdoğan gelse konuşurum o derece biraz fazla bendeki de sanki bazen öyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun Ne güzel maşallah.Yok ben Tayyip Erdoğan gelse konuşurum o derece biraz fazla bendeki de sanki bazen öyle düşünüyorum
Bunda biraz anneme çekmişim genlerden kaynaklı benceOlsun Ne güzel maşallah.
Yok fikirlerini söylerken değilde tek başına yemek yiyorum mesela dışarda herkes bana bakıyor sanki tek başına niye gelmiş acaba diye düşünüyorlarmıdır. Resim çekilirim bakarlar Bi utanırım falanHele insanlar ne düşünür hakkımda diye umrumda olmaz kendimden eminsen söylediğim şeye inanıyorsam kendimi savunurum konuşurum sorarım hakkım olacak yerde hakkımı ararım
Tek başıma kafede oturur kitap okurum ben dışarıda müzik çalsa hafif oynarım kim bakar düşünmem eşimden de fırça yerim işte bunlar da çok iyi değilYok fikirlerini söylerken değilde tek başına yemek yiyorum mesela dışarda herkes bana bakıyor sanki tek başına niye gelmiş acaba diye düşünüyorlarmıdır. Resim çekilirim bakarlar Bi utanırım falan
Bayıldığım insan modeli süpersin. Boşver eşin de alışmıştır. Bana biraz kursmu versen yaa.Tek başıma kafede oturur kitap okurum ben dışarıda müzik çalsa hafif oynarım kim bakar düşünmem eşimden de fırça yerim işte bunlar da çok iyi değil
Benimki de biraz fazla bence eşim kızıyor sinir ediyor beni kendimi suçlu hissettiriyorBayıldığım insan modeli süpersin. Boşver eşin de alışmıştır. Bana biraz kursmu versen yaa.
Ben evlenince benimki aman erkeklere şöyle bakma aman şöyle gülme aman kısa giyinme baskı baskı olan rahatlığımda gitti böyle oldum .
Genetikse ilaçla düzelir mi ki.Benimki de biraz fazla bence eşim kızıyor sinir ediyor beni kendimi suçlu hissettiriyor
Benim eşim de kikirdeme dışarıda sesli gülme benim tam zıddım
Ama kursla öğrenmekle alakası yok bence genetik ve herkes bir değil ki kimisi duygularını belli etmez kimisi de belli eder babam mesela pasiftir annem ise çok girişken ben huy olarak anneme çekmişim bedenen babama ondan bence
Eğer sosyal fobi biraz ileri düzeyde ise evet ilaçlar etki eder tabii bununla ilgili doktora gidenler var ama ilaç almadan da olur zor değil bence aşılabilir şey kitap okuyarak da gelişebilecek birşeyGenetikse ilaçla düzelir mi ki.
Farklı Ortamalara girmek lazım ama işte pandemi iyice imkansızlaştırdı. İlaç alsam rahat olsam mesela Araba kullanmak istiyorum artık Bi cesaret gelse ona başlicam kaza falan yaparsam çıkar kavga ederim ya da yolda sıkıştırlarsa el hareketi yaparım İşe yarar belkiEğer sosyal fobi biraz ileri düzeyde ise evet ilaçlar etki eder tabii bununla ilgili doktora gidenler var ama ilaç almadan da olur zor değil bence aşılabilir şey kitap okuyarak da gelişebilecek birşey
Yok yok kavga işlerine kadar girme girmeFarklı Ortamalara girmek lazım ama işte pandemi iyice imkansızlaştırdı. İlaç alsam rahat olsam mesela Araba kullanmak istiyorum artık Bi cesaret gelse ona başlicam kaza falan yaparsam çıkar kavga ederim ya da yolda sıkıştırlarsa el hareketi yaparım İşe yarar belki
Uyumuşum ben deMikan cım kapanışı 12 yi beklemiyorum şimdi yapıyorum iyi geceler
Günaydın o zamanUyumuşum ben de
Aynen benim elim de sürekli telefona gidiyor önemli olan bakmamak internet benim açık zaten hepGünaydın o zaman
Telefonu henüz yeni elime alıyorum açmadım akşamdan beri ama sabah neti kızım açmış kurallara uydum bu şekilde inşallah rutine oturturuz biraz zor oluyor bazen eşim tlfna gidiyor sonra diyorum sözüm var
Yok kapatıyorum neti de bu sefer mesaj geliyor zıng zıng bakma ihtiyacı hissediyorumAynen benim elim de sürekli telefona gidiyor önemli olan bakmamak internet benim açık zaten hep
Benim tel hep sessizdeİlaç kutusunu topluyorum son tarihlere bakıp ayıklıyorum çamaşır var dürülecek evi süpürsem olacak iş yapasım var mı hiç yok
Oo bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık ben tlf elde anca ecza kutusunu topladımBenim tel hep sessizde
Evi süpürüldü, silindi.
WC lavabo yıkandı.
Kahvaltı sonrası mutfak toplandı.
Banyo paspaslarını yıkamaya atmalıyım. Başka iş yok bugün