- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.821
Bir daha ki Mart ayına kadar tövbelidir zatenOlsun çirkin olsunlar benim minnoşumun yavruları onlar analarını aldığımda minnacıktı ama bugün kucağıma aldım tembihledim sakın dışarı gidip oynaşma onla bunla bak gördün kolay doğum yapmadın dikkat et peşinden koşanlara yüz verme sen artık annesingüzelce tembihledim
Çalgıcı da şey sanmıştır , damat bey yorulmasınDışardan belli olmuyor ya inanmadı mı acaba
Hiç bilmiyorum bi ara yalnız evde durmucam diye yanıyorduBir daha ki Mart ayına kadar tövbelidir zatenama sizin kedi hangi ay hamile kaldı ki Mart daha yeni bitti sizin kedi Mart ayında doğum yaptı . Kafamda deli sorular
Ya maça gideceğini söyledi ama ben halı saha maçına bulunduğumuz ilçede gidiyor 1 saatlik bir şey sandım meğer amatör lig ile başka ilçeye gidiyormuşYani bi de haber vermedenn. Haketmiş bi nevi
Allah beterlerinden esirgesin diyelim. Hepimizi
Söyledik ama ya kırık diyeÇalgıcı da şey sanmıştır , damat bey yorulmasın
Çok iyi yaYa maça gideceğini söyledi ama ben halı saha maçına bulunduğumuz ilçede gidiyor 1 saatlik bir şey sandım meğer amatör lig ile başka ilçeye gidiyormuş
Sadece balayı için tatil rezervasyonu yapmıştık onu 1 ay erteledikÇok iyi yaama Allah korumuş
En azından 1 ayın sonunda gitmişsinizdirSadece balayı için tatil rezervasyonu yapmıştık onu 1 ay erteledik
Senede 3 kez mi ne yavruluyorlarmış Allah korusun kızBir daha ki Mart ayına kadar tövbelidir zatenama sizin kedi hangi ay hamile kaldı ki Mart daha yeni bitti sizin kedi Mart ayında doğum yaptı . Kafamda deli sorular
Yaaa zaten hamilelik süresi 2 aymışSenede 3 kez mi ne yavruluyorlarmış Allah korusun kızbabam yavrular büyüsün onu bekliyorum diyor
Yok yok bakıcaz bir hal çaresineYaaa zaten hamilelik süresi 2 aymışve senede 3 kez hamile kalabiliyorlarmış valla Allah kolaylık versin bu gidişle kedi evine dönecek sizin ev
Ay kıyamam yavrular gidince çok üzülürYok yok bakıcaz bir hal çaresinebabam yavrular biraz ayaklansın onu bekliyorum diyor
Emmeyi kessin öyle ayırcaz bi tanesini ben almayı düşünüyorum inşallah eşimi ikna edebilirsemAy kıyamam yavrular gidince çok üzülür
Oyyy en sevmediğim şeylerden birisi de kişiye özel yemek hazırlamakŞuan cuğara böreği sarıyorum kocam işe gidecek
Ayın 14 üne randevu aldım canım.Drderdimderin seans nasıl geçti canım iyi mi?
Bugün gitmedin miAyın 14 üne randevu aldım canım.
En sevmediğim şey ya kesin olur söyliyimOyyy en sevmediğim şeylerden birisi de kişiye özel yemek hazırlamakAllah'ım sen başıma verme amin