- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.841
Mikan cığım son 1 saat 10 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok devlete gidicem ilaç verip yollicak büyük ihtimal. Senin panikle atak kardeşler naapıyor. Kırmızı odayı izliyorumBugün gitmedin mi
Evet yarın 11 de görüşmek üzereMikan cığım son 1 saat 10 dk
Napsınlar arada yokluyorlar işteYok devlete gidicem ilaç verip yollicak büyük ihtimal. Senin panikle atak kardeşler naapıyor. Kırmızı odayı izliyorum
2 haftadır geliyor Sadi. . İlaçta içmiyor bakalım nasıl düzelecek. Ötekini izlemiyorumNapsınlar arada yokluyorlar işte
Sadi her bölümde çıkıyor mu Kırmızı Odada bu hafta Doğduğun Ev Kaderindir e konuk oldu
Aa maşallah kitabını aldım ama okuyamadım yarım bıraktım inşallah atlatır2 haftadır geliyor Sadi. . İlaçta içmiyor bakalım nasıl düzelecek. Ötekini izlemiyorum
İlaçsız olmaz deme olur inan kendine nefes egzersizi işe yarar bencePanik ve atağı atlattım diyen olursa gelsin alnından öpücem
Bi ara ilacı bırakmıştım bakalım nasip belki ileride yine bırakırım yok o geldiğinde nefes egzersizi falan hikaye canım inan bana bu sefer ölücem galiba diyor insan ve inanıyor o kadar garçek kiİlaçsız olmaz deme olur inan kendine nefes egzersizi işe yarar bence
Senin ilacın adı neydi.Bi ara ilacı bırakmıştım bakalım nasip belki ileride yine bırakırım yok o geldiğinde nefes egzersizi falan hikaye canım inan bana bu sefer ölücem galiba diyor insan ve inanıyor o kadar garçek ki
Citolese geçmiştik ama yine paxeraya döndük bu hafta bakalım doktorumla iletişime geçtim dedim çok yokluyor bu ara citoles zerre fayda etmedi paxeraya geçtik önceden kullanmıştım iyi gelmişti yüksek dozda ellerimde titreme yapınca bırakmak zorunda kalmıştımSenin ilacın adı neydi.
Şifa olsun inşallah.Citolese geçmiştik ama yine paxeraya döndük bu hafta bakalım doktorumla iletişime geçtim dedim çok yokluyor bu ara citoles zerre fayda etmedi paxeraya geçtik önceden kullanmıştım iyi gelmişti yüksek dozda ellerimde titreme yapınca bırakmak zorunda kalmıştım
Kurallara uydum canım şimdi girdimGeldim Niloyatospikk nerdesin
Amin canım inşallah GünaydınŞifa olsun inşallah.
Detoks saatin geldi . İyi geceler herkese
Günaydın aynen alışacağız inşallahKurallara uydum canım şimdi girdim
Biraz zor oldu alışıcaz inşallah
Günaydın
Evet yasaklar var gezmek yokGünaydın kızlar. Herkes evde bugün temizlik yok
Aman yufkaları açamazsanız 2 elti bir olup yufkacıya kaçmayın daBugün ev işi yapmaya fırsatım kalırsa yapıcam inşallah bugün eltimle erişte yapmaya niyetlendik hava iyi güneşte kurutup keseriz dedik hadi Bismillah bakalım resim atarım yufkaları açınca