- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.801
E ama bu yavrular hala çirkincanım minnoşAnlık resimler anne olan bir sarılıyor yavrularına minnoşum benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama bu yavrular hala çirkincanım minnoşAnlık resimler anne olan bir sarılıyor yavrularına minnoşum benim
Belki bir aya kadar daha güzel olurlarAnlık resimler anne olan bir sarılıyor yavrularına minnoşum benim
Hee ya o zayıflıktan çıkmaz mı? Çok mu zayıfladın:) ayrıca çıkığı makbul değil mi?Şu boynun altındaki kemik kemik var ya o
Çirkin mi a aaaa koynuma alıyorum o çirkinleri ben sevmek ama ne sevmek çok seviyoreeeeeeeE ama bu yavrular hala çirkincanım minnoş
Daha yürüyemiyorlar pekBelki bir aya kadar daha güzel olurlar
Düğünde çalgıcıya halay havası çok çalma dedik adam aksi gibi 10 dk da bir haydi halaya damat deyip durduEe noldu sonra
Sorma benden habersiz başka bir ilçeye maça gitmiş daha 5 dk olmadan köprücük kemiğinin üstüne düşmüş alçı falan da olmuyor oraya öyle kaynamasını bekliyorsunKol kırılır ayak kırılır ama ilk defa köprücük kemiğinin kırıldığını duyuyorum.
Heh işte yürümeye başladığı zaman daha sevimli olurlarDaha yürüyemiyorlar pek
Ee eşin naptı oynadı mıDüğünde çalgıcıya halay havası çok çalma dedik adam aksi gibi 10 dk da bir haydi halaya damat deyip durdu
Biraz zayıfladım ama çok değil şiş gibi duruyor sağ taraf zayıflıktan değil yaniHee ya o zayıflıktan çıkmaz mı? Çok mu zayıfladın:) ayrıca çıkığı makbul değil mi?
Kocacığına geçmiş olsun orası alçıya da alınmıyodur. Nasıl iyileştiyse.
Valla ne yalan söyleyeyim çirkinleryani gözleri falan bir tuhaf duruyor . Tüyleri uzarsa o zaman daha sevimli olurlarÇirkin mi a aaaa koynuma alıyorum o çirkinleri ben sevmek ama ne sevmek çok seviyoreeeeeee
O tarz yerler alçı olmuyor galiba komşudan biliyorum ben de bikaç ay yattı evde ama oBiraz zayıfladım ama çok değil şiş gibi duruyor sağ taraf zayıflıktan değil yani
Aynen alçı yok öyle bekledik iyileşmesini ne gerilmiştim çok kızmıştım kendisine üzülememiştim o haline
Adamın garezi neyeydi acabaDüğünde çalgıcıya halay havası çok çalma dedik adam aksi gibi 10 dk da bir haydi halaya damat deyip durdu
Oynadı valla benden güzel oynadıEe eşin naptı oynadı mı
Olsun çirkin olsunlar benim minnoşumun yavruları onlar analarını aldığımda minnacıktı ama bugün kucağıma aldım tembihledim sakın dışarı gidip oynaşma onla bunla bak gördün kolay doğum yapmadın dikkat et peşinden koşanlara yüz verme sen artık annesin güzelce tembihledimValla ne yalan söyleyeyim çirkinleryani gözleri falan bir tuhaf duruyor . Tüyleri uzarsa o zaman daha sevimli olurlar
Yazık yaaaSorma benden habersiz başka bir ilçeye maça gitmiş daha 5 dk olmadan köprücük kemiğinin üstüne düşmüş alçı falan da olmuyor oraya öyle kaynamasını bekliyorsun
Dışardan belli olmuyor ya inanmadı mı acabaAdamın garezi neyeydi acaba
Ay iyi bari oynamış benim eşim oynamayı çok iyi bilir oynamaz ooo ben hamileyken 7 aylık göbeğimle kuzenin kınasında hiç oturmamıştım düğünde oynatmadılar beni doğururum diye tam tersiyizOynadı valla benden güzel oynadı
Yani bi de haber vermedenn. Haketmiş bi neviBiraz zayıfladım ama çok değil şiş gibi duruyor sağ taraf zayıflıktan değil yani
Aynen alçı yok öyle bekledik iyileşmesini ne gerilmiştim çok kızmıştım kendisine üzülememiştim o haline