- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.681
Evet boyoz süper olur üç tane yerim benvarım canım süper plan en sevdiklerimGünaydın millet. Gevrek tost yaptım Meybuz de boyozda vardır kahvaltımızı yapalım işler bitince çiğdem çitleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet boyoz süper olur üç tane yerim benvarım canım süper plan en sevdiklerimGünaydın millet. Gevrek tost yaptım Meybuz de boyozda vardır kahvaltımızı yapalım işler bitince çiğdem çitleriz
Günaydın canımGünaydın millet. Gevrek tost yaptım Meybuz de boyozda vardır kahvaltımızı yapalım işler bitince çiğdem çitleriz
Evet İzmire özgü kahvaltılık hamur işi . Ben burda metroda gördüm dondurulmuş istersen sende bak bulursan denersin ama sadesini al Antep fıstıklı labneli falan var benim hoşuma gitmedi onlar.Günaydın canım
Boyoz nedir ben bilmiyorum yöresel birşey mi afiyet olsun
Oooo muhteşemsin maşallah burası soğuk ya cam silersem üşürüm azcık güneş açmasını bekliyorumKüçük odanın dolabı camı yerleri kapısı silindi salonun tozu camı yerleri silindi balkonu yıkandı kapıları silindi çamaşır asıldı tuvaletler ovuldu.kızım kendi odasının camını yerlerini sildi. Öğlen yemeği pişiyor. Yarına 2 oda kaldı mutfakta 3 gün sonraya .
Mart ayındayız cam silerken piştim resmen yazın güneş doğmadan sildim sildim yoksa eriyorum.
Arada süt iç zehrini kırsın. Sürekli kafein almaKahvemi alıp okumaya oturdum
Hiç sevmem sütü kız günde bir fincan Nescafe kafein olarak çok muArada süt iç zehrini kırsın. Sürekli kafein alma
Kitap nasıl canım adını duydum tavsiye edermisinKahvemi alıp okumaya oturdum
Bence çokHiç sevmem sütü kız günde bir fincan Nescafe kafein olarak çok mu
3 günde kitabın yarısına geldim muazzamkesinlikle okunmalıKitap nasıl canım adını duydum tavsiye edermisin
Bu mesaj arada neden kaynamış hiç anlamıyorum acaba bildirimler arasında mı kaçıyor görmüyorum bazı mesajları ben yaKitap nasıl canım adını duydum tavsiye edermisin
Bende çocuklara kitap alıcam onuda koyayım listeye o zaman.3 günde kitabın yarısına geldim muazzamkesinlikle okunmalı
Çocukların kaç yaşında canımBende çocuklara kitap alıcam onuda koyayım listeye o zaman.
Sürekli telefon cebinde gezmediğin için bu kadar az çıkmıştır ÜzülmeBugünki sporumu rezillikle sunarım