- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.661
6-7 ay önce 40 TL ye almıştık ama şuan ne kadardır bilmiyorumAy loc dedin bayadır almadım he önceden ne alırdım şimdi kaç para oldu ki o mereto zamanda ne pahalıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6-7 ay önce 40 TL ye almıştık ama şuan ne kadardır bilmiyorumAy loc dedin bayadır almadım he önceden ne alırdım şimdi kaç para oldu ki o mereto zamanda ne pahalıydı
Canım daha iyi gibiyim ara ara yokluyor işte. Çalışma iyi geldi diyebilirim :) 2 çocuklu ev hayatından sonra.can09e sen napıyorsun canım egzersiz ve ilaçlar iyi geldi mi çalışıyorsun yoğunsundur canım tahmin edebiliyorum iyiysen sorun yok
Maşallah canım bildiğin gibi işte aynıCanım daha iyi gibiyim ara ara yokluyor işte. Çalışma iyi geldi diyebilirim :) 2 çocuklu ev hayatından sonra.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Aynen beraber yapalım da şu sıra burada yağmur var yine batacak leke olacaksizin oralar güzel ılık dimi sen de Mersindeydin dimiŞu cam silme işini bigün topluca mı yapsak akşamdan görevlere yazsan niloya toplu enerji gelir belki
Evet. keşke yağsa da kirlense yine.Aynen beraber yapalım da şu sıra burada yağmur var yine batacak leke olacaksizin oralar güzel ılık dimi sen de Mersindeydin dimi
Canım o çok hafif bir ilaç 3 ölçekte anca fayda ediyordu bana korkmana gerek yok yani bitkisel o hamileyken veriyorlardı ben içmemiştim ama aşırı atak anında 3 ölçek içiyordumŞu pasiflorayı 3 gündür içiyorum ilk bir ölçek aldım Bktım tık yok sonraki gün 2 ölçek yine tık yok bugün 2,5 ölçek içtim yarın şişeyi dikerim heralde mide yanması yaptı üstüne.. Sen nasıl oldu. Panikle atak geliyor mu
GS li olmuş bütün ülke ama şampiyon coronaNurtopu gibi yasaklar gelmiştir
Pazar günü sahildeki o kalabalık var ya anlatamam ya biz erken gittik kalabalıklaşınca döndük sanki hiç korona yok dip dibe kamp sandalyesi atanlar kamelyalar komple dolu sanki 1 ay yasak varmış millet yasaktan kurtulmuş hurra dışarı akın etmiş gibiydiGS li olmuş bütün ülke ama şampiyon corona
Kışın cam silmek pek adetim değildirEvet. keşke yağsa da kirlense yine.
İnsanlarda sıkıldı artık bir de siyasetçilerin kalabalık mitinglerine sevinmesinden sonra kızamıyorum kimseye.Pazar günü sahildeki o kalabalık var ya anlatamam ya biz erken gittik kalabalıklaşınca döndük sanki hiç korona yok dip dibe kamp sandalyesi atanlar kamelyalar komple dolu sanki 1 ay yasak varmış millet yasaktan kurtulmuş hurra dışarı akın etmiş gibiydi
Nasıl onu anlamadım miting mi olmuş yoksa koronada haber izlemiyorum pek haberim yokİnsanlarda sıkıldı artık bir de siyasetçilerin kalabalık mitinglerine sevinmesinden sonra kızamıyorum kimseye.
Boşver izleme zaten safii gam kederNasıl onu anlamadım miting mi olmuş yoksa koronada haber izlemiyorum pek haberim yok
Evet kötü en iyisi izlememekBoşver izleme zaten safii gam keder
Çok güzel olmuşNiloya şortlu sıpa böyle bişey . Bugün bu sıpayo bitirdim işte birazda mutfağı temizledim yemek yaptım ne zaman dip bucak başlicam bilmiyorum