- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.621
Tamam bende öyle yapmayı düşünmüştüm. Cildinize faydaları neler yani gözlemlediğiniz kadarını soruyorum.Ben direkt sürüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bende öyle yapmayı düşünmüştüm. Cildinize faydaları neler yani gözlemlediğiniz kadarını soruyorum.Ben direkt sürüyorum
Şortlu sıpa Bitince atarımNasıl bir sıpa acaba o
Gene de anlamadım canımŞortlu sıpa Bitince atarım
Çok düzenli kullanmadım ama sürünce psikolojik olarak mı bilmiyorum ama yüzü aydınlatıyor gibi geldi. Yaralara tahrişlere iyi geliyor. Yine de ilk kez kullanıyorsan cildini gözlemle alerji olabilir. Yıkaması zor bide jel olduğu içinTamam bende öyle yapmayı düşünmüştüm. Cildinize faydaları neler yani gözlemlediğiniz kadarını soruyorum.
Tamam çok teşekkür ederimÇok düzenli kullanmadım ama sürünce psikolojik olarak mı bilmiyorum ama yüzü aydınlatıyor gibi geldi. Yaralara tahrişlere iyi geliyor. Yine de ilk kez kullanıyorsan cildini gözlemle alerji olabilir. Yıkaması zor bide jel olduğu için
Günaydın uyandım daha yataktan kalkmadımGünaydın kızlar. Pazartesi sendromu başlasın
Hamile olan ablama geldim sabahleyin. Doğumuna çok az bir süre kaldı evini rahat temizleyemiyor. Yaptığım işler ; Evi süpürdüm sonra tüm odaları sildim sonracıma 6 adet avize sildim 4 tane pencere camı sildim. WC lavabolar ve banyoyu yıkadım balkonu yıkadım. Şimdi de ablacım çay demledi onu içiyoruzEfenim yaptığım işleri yazayım;
Mutfağı derledim topladım elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım sütü süzüp kaynaması için ocağa koydum 5 kilo
Oturma odasını dip köşe sildim
Banyo ve wc çıkışı yerler silindi paspaslar değişti
Aaaaa bu kadar mıydı yaparken çok iş yapmış gibi hissettim kendimi ama ben yazınca azcık oldu
Şimdi oturdum kahvemi içiyorum umarım sütü ocağa taşırmadan kurtarırım
Ay maşallah pire gibisin yine ZerrecimHamile olan ablama geldim sabahleyin. Doğumuna çok az bir süre kaldı evini rahat temizleyemiyor. Yaptığım işler ; Evi süpürdüm sonra tüm odaları sildim sonracıma 6 adet avize sildim 4 tane pencere camı sildim. WC lavabolar ve banyoyu yıkadım balkonu yıkadım. Şimdi de ablacım çay demledi onu içiyoruz
Şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorumdeterjan kokusundan dolayı midem bulanıyorAy maşallah pire gibisin yine Zerrecim
Afiyet olsun Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Ay anılarım canlandı annemle kardeşimle yapmıştık
Ben dün bir güzel taşırdımEfenim yaptığım işleri yazayım;
Mutfağı derledim topladım elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım sütü süzüp kaynaması için ocağa koydum 5 kilo
Oturma odasını dip köşe sildim
Banyo ve wc çıkışı yerler silindi paspaslar değişti
Aaaaa bu kadar mıydı yaparken çok iş yapmış gibi hissettim kendimi ama ben yazınca azcık oldu
Şimdi oturdum kahvemi içiyorum umarım sütü ocağa taşırmadan kurtarırım
Senin gibi bir kardeş ya da evlat istiyorumHamile olan ablama geldim sabahleyin. Doğumuna çok az bir süre kaldı evini rahat temizleyemiyor. Yaptığım işler ; Evi süpürdüm sonra tüm odaları sildim sonracıma 6 adet avize sildim 4 tane pencere camı sildim. WC lavabolar ve banyoyu yıkadım balkonu yıkadım. Şimdi de ablacım çay demledi onu içiyoruz