- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.641
Çok mu kullandınız ne yaptınız yerleri silmeye yeni çıkmış geçen kuzenim silmiş evi o kadar ağır deterjan kokuyor ki hiç öyle şeyler kullanmıyorum benŞuan kendimi hiç iyi hissetmiyorumdeterjan kokusundan dolayı midem bulanıyor
Kıstım ocağın altını şimdi çünkü o demirleri silmek falan o kadar zor geliyor kiBen dün bir güzel taşırdım
Ay teşekkür ederimSenin gibi bir kardeş ya da evlat istiyorum
6.45Çok mu kullandınız ne yaptınız yerleri silmeye yeni çıkmış geçen kuzenim silmiş evi o kadar ağır deterjan kokuyor ki hiç öyle şeyler kullanmıyorum ben
Yavaş yavaş saat ileri gidiyor ha gayret az kaldı6.45en azından güneş doğmuştu
Yok bizden geçti olmaz artıkAy teşekkür ederiminşallah istediğiniz olur
Yok yüzey temizleyici ve bir iki şey daha karıştırdım. Asperox mu ne birşey vardı onunla çok içli dişli oldum ondan herhaldeÇok mu kullandınız ne yaptınız yerleri silmeye yeni çıkmış geçen kuzenim silmiş evi o kadar ağır deterjan kokuyor ki hiç öyle şeyler kullanmıyorum ben
Yüzey temizleyici yahut sadece asperox yeterdi ikisini niye karıştırdın kiYok yüzey temizleyici ve bir iki şey daha karıştırdım. Asperox mu ne birşey vardı onunla çok içli dişli oldum ondan herhalde
Kız karıştırmadım. Mutfakta biraz fazla asperox kullandım ondan oldu herhalYüzey temizleyici yahut sadece asperox yeterdi ikisini niye karıştırdın ki
Ay loc dedin bayadır almadım he önceden ne alırdım şimdi kaç para oldu ki o meretKız karıştırmadım. Mutfakta biraz fazla asperox kullandım ondan oldu herhalyerleri silmek için yüzey temizleyici ve loc karıştırdım ondan birşey olmaz ağır değildi onlar
Yaaaa bu ne tatlı bir sıpa yaNiloya şortlu sıpa böyle bişey. Bugün bu sıpayo bitirdim işte birazda mutfağı temizledim yemek yaptım ne zaman dip bucak başlicam bilmiyorum
Sağol canım Yavaş yavaş başlicam satmaya ev hayvanat bahçesine döndüYaaaa bu ne tatlı bir sıpa ya
İ na na mı yo rum
Ellerine kollarına sağlık canım sen ne yapıyorsun satıyor musun bunları
Harikasın ya bunlar pahalıya satılıyor hem dün sahilde gördüm kadın sermiş anahtarlık olarak da yapmıştı fiyatını sormadım ama başka yerlerde gördüğümde baya pahalıydıSağol canım Yavaş yavaş başlicam satmaya ev hayvanat bahçesine döndü
İpler çok pahalı ya el emeği de olunca pahalı geliyor. Satamazsam elimdeki ipler bitince bırakırım zaten yazın sıcakta örülmüyor.Harikasın ya bunlar pahalıya satılıyor hem dün sahilde gördüm kadın sermiş anahtarlık olarak da yapmıştı fiyatını sormadım ama başka yerlerde gördüğümde baya pahalıydı
Satamazsan bana resim at ben de senin için paylaşırım canım belki alan olurİpler çok pahalı ya el emeği de olunca pahalı geliyor. Satamazsam elimdeki ipler bitince bırakırım zaten yazın sıcakta örülmüyor.
Kesinlikle el emeği hiç kolay değil çok beğeniyorum ben bu amigurumileriİpler çok pahalı ya el emeği de olunca pahalı geliyor. Satamazsam elimdeki ipler bitince bırakırım zaten yazın sıcakta örülmüyor.