- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.601
Amin canım benim sağolasın rabbim senin evladınında önüne hep güzellikler getirsin hayırlı bir evlat hayırlı bir birey olsunSağol canım inşallah Allah sana ve isteyen herkese versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim sağolasın rabbim senin evladınında önüne hep güzellikler getirsin hayırlı bir evlat hayırlı bir birey olsunSağol canım inşallah Allah sana ve isteyen herkese versin
Amin canım aminAmin canım benim sağolasın rabbim senin evladınında önüne hep güzellikler getirsin hayırlı bir evlat hayırlı bir birey olsun
Orda yasak yokmu bugün. Okullarda yine kapandı burdaMutlu günler
Evi topladım çıktık sahile geldik
Huzurlu günler diliyorum...
O kişi benimçay demleme işini çok seviyorumToz alındı süpürge yapıldı toz bezleri paspaslar makinaya atıldı ütü yapıldı yemek yapıldı yendi makinalar boşaltıldı kuruyanlarıda yerleştirdim lavabolar wcleri yıkadım. Dün biraz gezdik diye bugüne çok iş kalmış. Çay koydum biri demlese diye bakınıyorum
Kırmızıya dönmüş ama yasak yok bir dahaki haftasonu büyük ihtimal yasak olur sahil öyle bir kalabalıklaştı ki anlatamam dönüyoruz şimdi öyle böyle kalabalık değil banklar kamelyalar dolu çimlere de kamp sandalyeleri atanlar kafileler halinde geziyor milletOrda yasak yokmu bugün. Okullarda yine kapandı burda
Ben de toz bezleri kurumuş dürdüm sabah eve dönünce işlere girişicem 2 gündür hiçbir iş yapmıyorumToz alındı süpürge yapıldı toz bezleri paspaslar makinaya atıldı ütü yapıldı yemek yapıldı yendi makinalar boşaltıldı kuruyanlarıda yerleştirdim lavabolar wcleri yıkadım. Dün biraz gezdik diye bugüne çok iş kalmış. Çay koydum biri demlese diye bakınıyorum
Kızlardan biri demlemiyor mu bizimki de büyür de bize bir gün demler mi diyoruzToz alındı süpürge yapıldı toz bezleri paspaslar makinaya atıldı ütü yapıldı yemek yapıldı yendi makinalar boşaltıldı kuruyanlarıda yerleştirdim lavabolar wcleri yıkadım. Dün biraz gezdik diye bugüne çok iş kalmış. Çay koydum biri demlese diye bakınıyorum
Çok sevindim bekliyorumO kişi benimçay demleme işini çok seviyorum
Onlara seslenmeye bile halim kalmadı mesaj atıcam artık . Ya da Zerre gelecekmiş sağolsunKızlardan biri demlemiyor mu bizimki de büyür de bize bir gün demler mi diyoruz
Bi anneciklerine yapsınlar çay yahuOnlara seslenmeye bile halim kalmadı mesaj atıcam artık . Ya da Zerre gelecekmiş sağolsun
Büyük ütüye yardım etti haksızlık olmasın diye küçüğe söyledim demliyor şükür. Bende bir sıpa yapmaya başladım evde az sıpa varmış gibiBi anneciklerine yapsınlar çay yahu
Keşke yakın olsam gelir demlerdimOnlara seslenmeye bile halim kalmadı mesaj atıcam artık . Ya da Zerre gelecekmiş sağolsun
Sağol canım düşünmen yeterKeşke yakın olsam gelir demlerdim
Nasıl bir sıpa acaba oBüyük ütüye yardım etti haksızlık olmasın diye küçüğe söyledim demliyor şükür. Bende bir sıpa yapmaya başladım evde az sıpa varmış gibi
Duydum ben de ama hiç bilgim yok canım sen profil mesajı olarak yaz bilen cevaplarBabam eve Aloe Vera yaprağı getirmiş onu yüzüme olduğu gibi süreyim mi yoksa birşeyler katıp seyrelttikten sonra mı süreyim?Bilgisi olan veya daha önce kullanan var mı
Ben direkt sürüyorumBabam eve Aloe Vera yaprağı getirmiş onu yüzüme olduğu gibi süreyim mi yoksa birşeyler katıp seyrelttikten sonra mı süreyim?Bilgisi olan veya daha önce kullanan var mı