- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.561
Tamam cevap verdim ben alıntıladım ya yukarıda gördün mü canım sen demesen haberim yok teşekkür ederim sana çok canımKız başkasını etiketlemişsin Cookiie sanırım bu kişiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cevap verdim ben alıntıladım ya yukarıda gördün mü canım sen demesen haberim yok teşekkür ederim sana çok canımKız başkasını etiketlemişsin Cookiie sanırım bu kişiydi
Gördüm gördüm ben diye bir başkasını etiketlemişsin ondan öyle yazdımTamam cevap verdim ben alıntıladım ya yukarıda gördün mü canım sen demesen haberim yok teşekkür ederim sana çok canım
Anladım canım bende bana da kızdın sandım içime su serpildi şimdi her türlü halimiz oluyor bitanem boşver evde tabiki donla polarlarla olucaz süslenip oturmakta her zaman olmuyorkiTabii ki gelebilirsin canım yok sana kızgın değilim diğer kişiye kızdım canım ben polar don burada komiklik olsun diye paylaşıyorum elbette sürekli polar pijamalarla değilim o kişi öyle yazınca canım sıkıldı anneyi hep polar donla görmeye alışık falan yazmış o yüzden tepkimdi canım
Tabii ki gelebilirsin Hoşgeldin
Evet canım istediğini paylaşabilirsin birbirimize saygılı olduğumuz süreceAnladım canım bende bana da kızdın sandım içime su serpildi şimdi her türlü halimiz oluyor bitanem boşver evde tabiki donla polarlarla olucaz süslenip oturmakta her zaman olmuyorki
Hoşbuldum, günlğk yaptığımız işleri yazıyoruz değilmi burada paylaşıyoruz
Günaydın oh hadi şükür 1 saat atmış yarın 7.30 inşallahGünaydın bugün geç uyandık 6.30 da Neyse buna da şükür
Günaydın canım amin inşallah yaGünaydın kandiliniz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşaallah arkadaşlar
Tamam canım asıl ben özür dilerim canım kimsenin gönlünü kırmak veya vesile olmak istememEvet canım istediğini paylaşabilirsin birbirimize saygılı olduğumuz sürece
Üzdüysem seni ben de özür dilerim
Diğer kişiyeydi tepkim
Karşılıklı gönlümüzü aldığımıza sevindim
Ee Hoşgeldin o zaman
Ah keşkeGünaydın oh hadi şükür 1 saat atmış yarın 7.30 inşallah
Ben de hala yataktan çıkmadımTamam canım asıl ben özür dilerim canım kimsenin gönlünü kırmak veya vesile olmak istemem
Hoşbuldumm
O zaman bugünki hedeflerimi yazıyım. Yataktan biran önce kurtulup kahvaltı hazırlamak. Makine boşaltmak. Bir süpürge tutmam eve. Çamaşır atıp. Ailelere kandil için ziyarette bulunmak ve kuran okumak
Sabahları en güzel şeylerden biri yatak keyfi zatenBen de hala yataktan çıkmadım
Kolay gelsin sana da canım
Daha şimdiden kıyafetlere el koymuşBakın kıskanç bir kızçe
Pijamalarımla uyumlu çoraplarıma sahip çıktı benim onlar çıkar dedi aynı pijamadan onda da var o giycekmiş o çorapları
Aynen geçen giydiğimi gördü benim çoraplarım onlar çıkar diyor sıkıysa giyDaha şimdiden kıyafetlere el koymuş
İsim mi değişti kız bildirseneSabahları en güzel şeylerden biri yatak keyfi zaten
Sağolasın canım. Herkese kolay gelsin
Selam Hoşgeldinizselammmm :)