- 23 Ekim 2018
- 15.122
- 34.393
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.461
Bugüne kadar yazdıkların hep doğruydu bu ilgimi çekti bilerek öyle yazdın ironik bir anlamımı var acaba dedim
Yok canım ya sabah ben bi şarkıyla öyle duygusala bağladım ki kahvaltı sonrası çay içerken ağladım bileBugüne kadar yazdıkların hep doğruydu bu ilgimi çekti bilerek öyle yazdın ironik bir anlamımı var acaba dedim
Halledersin sen niloya, dile ilgin var belli. Bazen ben de karıştırıyorum unutuyorum. Kullanmayınca unutuluyor maalesef. İngilizce hikaye kitapları okuyabilirsin. Hem kelime dağarcığın gelişir hem eğlenceli olur. Kulağını da ingilizce film, şarkı, kitap, konuşma dinleyerek destekleyebilirsin. Sen zaten konuşma İngilizceni geliştirmek istiyordun sanırım gramere takılma. Yabancılar da have has e dikkat etmiyor konuşurkenYok canım ya sabah ben bi şarkıyla öyle duygusala bağladım ki kahvaltı sonrası çay içerken ağladım bilewe have olmalıydı farkındayım şu sıralar İngilizce'ye biraz sardım zamanları kalıpları unutmamışım da kelime dağarcığım oldukça azalmış onu da rutine oturtmam lazım
Bi ara başlamıştım yine bıraktım şu günlük kitap okuma sayfa sayısını rutine oturtayım da sıra ona da gelecek inşallahHalledersin sen niloya, dile ilgin var belli. Bazen ben de karıştırıyorum unutuyorum. Kullanmayınca unutuluyor maalesef. İngilizce hikaye kitapları okuyabilirsin. Hem kelime dağarcığın gelişir hem eğlenceli olur. Kulağını da ingilizce film, şarkı, kitap, konuşma dinleyerek destekleyebilirsin. Sen zaten konuşma İngilizceni geliştirmek istiyordun sanırım gramere takılma. Yabancılar da have has e dikkat etmiyor konuşurken
Senin prenses de annesine çekmiş dile ilgiliMikan cım kursa yazılmayı düşünüyorum ama onların da şu sıra kapanma ihtimali varmış 2.düzey oluyor sanırım benim sınavla belirler istiyorum şunu bi rayına oturtayım yarım kalmasını istemiyorum kızım da büyüyor temelden öğrenmesini çok istiyorum bugün dance monkey şarkısını söylüyor yarım yamalak
Bi ara okey oynuyordum online yabancı gördüğümde hemen İngilizce konuşmaya başlıyordumSenin prenses de annesine çekmiş dile ilgilicambly diye bir uygulama var orda yabancı hocalarla online konuşuyorsun bir araştır istersen
Harikasın yaBi ara okey oynuyordum online yabancı gördüğümde hemen İngilizce konuşmaya başlıyordumunutmuş muyum falan diye ülkemize turist çekiyordum İstanbulu ziyaret edin bakın falan diyordum çoğu da gelmiş İstanbula yeah perfect diyorlardı
İnşallah olmaz. Teşekkür ederimGeçmiş olsun aşı olunca iyi gözlemle canım ateş yapabiliyor
Günaydın canımBenim oğlan 5 olmadan uyandı bugün, uyanın hadi
O saatte derdi neymiş acabaBenim oğlan 5 olmadan uyandı bugün, uyanın hadi
Powerpuff girl uyanmışO saatte derdi neymiş acabaGünaydın
Dün erken uyumama rağmen geç uyandımPowerpuff girl uyanmış