- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.441
Ahh ah lale devrinde öyleydiTabi sizin zamanınızda çeyiz demek dantel demekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ah lale devrinde öyleydiTabi sizin zamanınızda çeyiz demek dantel demekti
Annemin de çok vardır . Bir sandık ağzına kadar dolu. Hem dantel hemde kanaviçeAhh ah lale devrinde öyleydi
Sana verir sende sandıkta saklama kullan. Çok Emek veriliyor Bi de kullanmayınca insan üzülüyorAnnemin de çok vardır . Bir sandık ağzına kadar dolu. Hem dantel hemde kanaviçe
Evet zaten ablamlar ile paylaştık . Ve kullanmayı düşünüyorum . Hepsi çok güzel ve tertemiz kendisi kullanamamış onun yerine biz evlerimizde kullanacağız inşallah resmen karyola örtüsü ve masa örtüsü işlemiş. Anneme diyoruz hangi akılla bu kadar emek verip yaptın bunca şeyiSana verir sende sandıkta saklama kullan. Çok Emek veriliyor Bi de kullanmayınca insan üzülüyor
Dün vardık yazdım olmamış mıNiloya adının altındaki cümleyle ne anlatmak istedin
We arrived yesterday yazmalısın o zaman olurDün vardık yazdım olmamış mı
Yok hayır dmeek istediğim o değil amaWe arrived yesterday yazmalısın o zaman olur
Allah yardımcınız olsun ferahlık versinKendi dükkanı vardı işler yoğun olunca tek başına yapamadı devretti.yanındaki kişilerede güvenemiyor biraz takıntılı şimdi ne yapçağını da bilmiyo onada çok canım sıkılıyor.
İngilizce öğretmeni vardı sanki topikteYok hayır dmeek istediğim o değil ama
Olsun önemli olan dışarı çıkıp hava almak dışarı çıkıp yürüdüğümde bile iyi gelirBenim işler güçler kaldı eşim işten ayrıldı evde 2 aya yakın bugün çocukları bir yere götür dedim bende rahatça iş yapçaktım ama benimkiler bensiz gitmedi bizde dağ bayır gezdik geldik
Evet mikan İngilizce öğretmeniİngilizce öğretmeni vardı sanki topikte
Mikan sana yardımcı olabilirEvet mikan İngilizce öğretmeni
Geçmiş olsun aşı olunca iyi gözlemle canım ateş yapabiliyorSelam kızlar. Sabah küçük oğlumu aşıya götürdük. Sonra diyetisyen tahlil istemisti onun için hastaneye gititm kan verdim. Eve geldik . Kahvatli Faslı. Evi topladım supurdum. Örtüler silkelencek. Ev silincek tozlar alıncak. Çamaşır topla tekrar as işi var. Balık pisircem bugün . O yüzden ev silmeyi balıktan sonraya bıraktim.
Bununla geçmiş olsun canımSahile inelim dedik uçuyorduk fırtınadan eve geldik balkonda her şey yerlerde çiçekler falan topladım yıkadım. Tv kanalları gitmiş. Akşam haberlerde çıkar mersinde seralar uçtu diye
Olmamış vardık derken ulaşmak anlamında mı var olmak anlamında mı bir de we has olmaz we have olur we have yesterday dersen de dünümüz vardı düne sahiptik demiş olursunDün vardık yazdım olmamış mı
Ay sahi has he she ıt deydi dimi sabah benim kafa bi tuhaftı fazla duygusal şarkılar dinliyordum kafayı bulmuşumOlmamış vardık derken ulaşmak anlamında mı var olmak anlamında mı bir de we has olmaz we have olur we have yesterday dersen de dünümüz vardı düne sahiptik demiş olursun
Ay sahi has he she ıt deydi dimi sabah benim kafa bi tuhaftı fazla duygusal şarkılar dinliyordum kafayı bulmuşumOlmamış vardık derken ulaşmak anlamında mı var olmak anlamında mı bir de we has olmaz we have olur we have yesterday dersen de dünümüz vardı düne sahiptik demiş olursun
I You We They de have oluyordu doğru has yazmışım şimdi anladım canımAy sahi has
Ay sahi has he she ıt deydi dimi sabah benim kafa bi tuhaftı fazla duygusal şarkılar dinliyordum kafayı bulmuşum