- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım
Daha kahvaltı yapıcazBen kahvemi icmeye gidiyorum gelen var mi benimle ?
Seni yukarıda etiketleyip bişey yazdım oku atladınDün erken uyumama rağmen geç uyandım
Saol canım düşünmem yeterbelli mi olur belki bir gün yüz yüze tanışma fırsatımız olur
He he nasip olur Osmaniye ama sen Bursaya gelirsen gezmeye falan mutlaka beni haberdar et kim gelirse kızlar hiç farketmezSaol canım düşünmem yeterbelli mi olur belki bir gün yüz yüze tanışma fırsatımız olur
Ay bugün azcık annemlere geçeyim diyorum kaç gündür gitmedim bekliyorNiloyatospikk kahvaltını yap kahveni iç ve temizliğe başlayalım olar mıiiii
Hadi Bismillah deyip kalkıyorum ben de pire gibisin maşallah ben çok sündüğüm nolacak bu halim bilmemKahvaltımızı yaptık.
Çamaşırı makinaya attım.
Kahvemi içerken buraya yazıyorum.
Gunu planlama zamanı
Hadi Bismillah deyip kalkıyorum ben de pire gibisin maşallah ben çok sündüğüm nolacak bu halim bilmem
Dün ben süpürdüm toz alma var ama onu bugün yapmayım annem bekliyor farkındayım biraz ona geçeyim Yasin ben de okucam inşallah 1.5cüz var yarın akşama kadar ölen yaşlı teyzeye hatim topladık bana da 2 cüz düştü 1. 5 var daha okunacakBulaşığı halledip evi bir süpürüp az da toz alma ve silme rutuslari yaptıktan sonra sela ve öğle ezanı arasında bir yasin okumak istiyorum meailiyle birlikte.
Akşama da ne yemek yapacağım hiç bir fikrim yok.
Tamam canımAnneciginin ellerini benim içinde öp.
Bulasiklarini yıkayıp tezgahıni ciflemeden bir de ocağını silmeden çıkma o zaman olaaaar mııı