- 19 Nisan 2016
- 1.428
- 2.466
- 36
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.421
ayy bende aynı telaştayım bulan varsa bana da desın :) bu ara ne yapacağımı şaşmış durumdayım.Daha kahvaltı yapmadan akşama ne yemeği yapsam acaba diye düşünmek
şarjlı süpürge şahane bende çok memnunum o kadar pratıkleştırıyorkı süpürme ışını. robot süpürge şahane dıyordum şarjlı supurge gelınce papucu dama atıldı robotun:)Şarjlı süpürge çok rahatlıkmış ya. Erkende kalkınca
Aa nasıl birşeymiş o ben de bir bakayımgünaydınn,
bıraz geç kalkınca henuz hıç bır ışe başlamadım anca kahvaltı yap kahvaltıyı kaldır oldu. ışlere nereden başlıyım derken 1 partı çamaşır attım aradan çıksın bugün yıkayabıldığım kadar yıkamalı. salı dıp köşe temızlendı ev dün başım çok ağrıyo dıye ış yapmadım yıne başa sardık
ayy bende aynı telaştayım bulan varsa bana da desın :) bu ara ne yapacağımı şaşmış durumdayım.
şarjlı süpürge şahane bende çok memnunum o kadar pratıkleştırıyorkı süpürme ışını. robot süpürge şahane dıyordum şarjlı supurge gelınce papucu dama atıldı robotun:)
bende dyson var ama geçen gün ıntrnette bırı a101e gelen süpürgeyı tavsıye edıyordu. bı çok marka çıkarttı kablosuz süpürge çeşıt çokAa nasıl birşeymiş o ben de bir bakayım
Arçelik yeni aldım ya güzel çekiyor şimdilikCanım onlar çok iyi çekmiyor ama sanki seninki hangisinden
Niloya adının altındaki cümleyle ne anlatmak istedinAa nasıl birşeymiş o ben de bir bakayım
Evet burası da rüzgarlı balkona çamaşır asamıyoruzSahile inelim dedik uçuyorduk fırtınadan eve geldik balkonda her şey yerlerde çiçekler falan topladım yıkadım. Tv kanalları gitmiş. Akşam haberlerde çıkar mersinde seralar uçtu diye
Yaa neden işten ayrıldıBenim işler güçler kaldı eşim işten ayrıldı evde 2 aya yakın bugün çocukları bir yere götür dedim bende rahatça iş yapçaktım amabenimkiler bensiz gitmedi bizde dağ bayır gezdik geldik
Kendi dükkanı vardı işler yoğun olunca tek başına yapamadı devretti.yanındaki kişilerede güvenemiyor biraz takıntılı şimdi ne yapçağını da bilmiyo onada çok canım sıkılıyor.Yaa neden işten ayrıldı
İnşallah ferahlarsınızKendi dükkanı vardı işler yoğun olunca tek başına yapamadı devretti.yanındaki kişilerede güvenemiyor biraz takıntılı şimdi ne yapçağını da bilmiyo onada çok canım sıkılıyor.
Amin canım bilemiyom ki şimdilik bir şey yok ortada kirada evimiz var onun geliri dükkandan kalan idare ediyoruz ama sigorta yok o düşündürüyor işte. hayırlı kapılar çıkarsın Rabbim.İnşallah ferahlarsınızpeki tekrar iş bulması ne kadar sürer
Herşey olacağına varır . İnşallah en kısa sürede eskisinden de iyi bir iş bulurAmin canım bilemiyom ki şimdilik bir şey yok ortada kirada evimiz var onun geliri dükkandan kalan idare ediyoruz ama sigorta yok o düşündürüyor işte. hayırlı kapılar çıkarsın Rabbim.
Sağolasın canım.Herşey olacağına varır . İnşallah en kısa sürede eskisinden de iyi bir iş bulur
Orada bir dantel örtü var onuda mi siz işledinizTripli bir bebek koyuyorum buraya sanırım regl dönemi
Evet çook oluyor yapalı. örümcekli model. Artık yapmıyorumOrada bir dantel örtü var onuda mi siz işlediniz
Tabi sizin zamanınızda çeyiz demek dantel demektiEvet çook oluyor yapalı. örümcekli model. Artık yapmıyorum