- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.401
Bulursan banada de.Daha kahvaltı yapmadan akşama ne yemeği yapsam acaba diye düşünmek
Kar yağıyor
Ne güzel ya maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulursan banada de.Daha kahvaltı yapmadan akşama ne yemeği yapsam acaba diye düşünmek
Kar yağıyor
Kar yağıyor
Siz Adana da yaşıyorsunuz değil miBenim çocuklar da bizim buraya niye yağmıyor diyo hep yağan yere taşınalım diyorlar
Hiç aklımda yok ya püfBulursan banada de.
Ne güzel ya maşallah
Yok izmir'deyim benSiz Adana da yaşıyorsunuz değil mi
Bizim buraya da çok zor tutturuyor termik santraller var onun da etkisi var bir de şehrin ova yeri kar zor geliyor o yüzden geçen bi tutturdu çok şükür çocuk çok sevindiBenim çocuklar da bizim buraya niye yağmıyor diyo hep yağan yere taşınalım diyorlar
İzmir'deyim ben bizede spil ve bozdağ var ama bu sene gidemedik bizdeBizim buraya da çok zor tutturuyor termik santraller var onun da etkisi var bir de şehrin ova yeri kar zor geliyor o yüzden geçen bi tutturdu çok şükür çocuk çok sevindi
Adana tabi oralara da yağmaz Akdeniz iklimi yavrum çocuklar çok istiyor işte ben ılık havaları daha çok seviyorum
SormaSana gün ayalı çok olmuş desene
Umarım öyle olmaz Nisan’da da yağar bol bol inşallahAfiyet olsun. Yağmur yok yine güneş açmış bugün. Mersini susuz yaz bekliyor sanırım
Benimde çalıştırsam iyi olur bide duşakabini yıkıcam bugün mutfak tada buzdolabını silicem bugün bunları yaparsam ne alaBugün 2 makina çamaşır var yıkanıp asılacak
Kolay gelsin canım ben de başlayım artık işlereBenimde çalıştırsam iyi olur bide duşakabini yıkıcam bugün mutfak tada buzdolabını silicem bugün bunları yaparsam ne ala
Sende Adana yazmışsınBizim buraya da çok zor tutturuyor termik santraller var onun da etkisi var bir de şehrin ova yeri kar zor geliyor o yüzden geçen bi tutturdu çok şükür çocuk çok sevindi
Adana tabi oralara da yağmaz Akdeniz iklimi yavrum çocuklar çok istiyor işte ben ılık havaları daha çok seviyorum
Sen Adana deyince unuttum İzmirdendi Assos32 hatta assosta mısın hayır İzmirdeyim demişti zerrecimSende Adana yazmışsın
Hey maşallah ne ara yaptın ben de yatakları topluyorumduşakabini yeni yaptım oturcam yemek dışında iş yapmıcam bugünSüpürge tutuldu, toz alındı nevresimler yıkanıyor. Lavabolar süngerlendi duşakabin mi ovalasam bende iş arıyorum kendime
Şarjlı süpürge çok rahatlıkmış ya. Erkende kalkıncaHey maşallah ne ara yaptın ben de yatakları topluyorumduşakabini yeni yaptım oturcam yemek dışında iş yapmıcam bugün
Canım onlar çok iyi çekmiyor ama sanki seninki hangisindenŞarjlı süpürge çok rahatlıkmış ya. Erkende kalkınca