- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.181
Evet canım Bursada şubeleri olan bir kitap kafeBurası çok güzelmiş ama
Ben de ağrı kesici içiyorum zerrecim neden bilmemBenimde başım ağrıyor hatta baş ağrımın bugün 9. Günü ağrı kesici içiyorum ama bir süre geçip tekrar başlıyor
Hava dan diye düşünüyorum ama bilemedim yine de üşüttüm diye de soğuk algınlığı hapları içiyorum yok geçmiyorBen de ağrı kesici içiyorum zerrecim neden bilmem
Geçer inşallahHava dan diye düşünüyorum ama bilemedim yine de üşüttüm diye de soğuk algınlığı hapları içiyorum yok geçmiyor
Yok kalın mil ile ördümBu ördüğü şişle değil mi
Çok kaba oluyor penye ipin milleri ,ablam da bir ara heves edip sepet örmüştüYok kalın mil ile ördüm
Evet paspas da çok kalın oldu. Sepet ben de denedim beceremedim bir tane yaptım bıraktım. Bir tane de çanta ördümÇok kaba oluyor penye ipin milleri ,ablam da bir ara heves edip sepet örmüştü
Az önce WhatsApp durumunda bir arkadaş paylaşmış büyük bir çanta yapmış oda . Ama çok ağır oluyor yaaEvet paspas da çok kalın oldu. Sepet ben de denedim beceremedim bir tane yaptım bıraktım. Bir tane de çanta ördüm
Şimdilik bakışıyoruzPassiflora içtin mi nasıl etki etti
Yaa 9 gün müBenimde başım ağrıyor hatta baş ağrımın bugün 9. Günü ağrı kesici içiyorum ama bir süre geçip tekrar başlıyor
Mantıklı. Başımın sol tarafı ağrıyor bazen kaşımın üst kısımları falan ağrıyor. Gece uyumaya çalışırken ağrıyor uyanıyorum hâlâ ağrıyorYaa 9 gün mü.toplu dua edelim başağrısı için en iyisi
sinüzit var mıMantıklı. Başımın sol tarafı ağrıyor bazen kaşımın üst kısımları falan ağrıyor. Gece uyumaya çalışırken ağrıyor uyanıyorum hâlâ ağrıyoracaba diyorum üşüttüm de haberim mi yok
İçmedin yani kız korkma cidden bitkisel bi etkisi bile yok aslındaŞimdilik bakışıyoruz
Ben bilerek yok. Yani daha önce hiç böyle bir şikayetim olmamıştı.sinüzit var mı
Daha iyiyim sen nasılsın şeker candy?Nasılsınız kizlar?
Ben de daha iyi olmak istiyorum. Umarim ilaclar cabuk etki eder. Hamd olsun iyiyim. Şeker candy miyim gercekten, ay cok hos, sag olDaha iyiyim sen nasılsın şeker candy?