- 20 Eylül 2013
- 7.433
- 16.206
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.201
Ben de iyiyim hamd olsun canim, daha iyi olmak icin dua ediyorum.Ben çok iyiyim çok şükür sen nasılsın
Gecmis olsun, bas agrin lodostandir belki, sifa dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim hamd olsun canim, daha iyi olmak icin dua ediyorum.Ben çok iyiyim çok şükür sen nasılsın
Sohbetine pek tanık olmadım ama profil resmi tam seker candy çok sevimli.Ben de daha iyi olmak istiyorum. Umarim ilaclar cabuk etki eder. Hamd olsun iyiyim. Şeker candy miyim gercekten, ay cok hos, sag ol
Sag ol, var ol, nur olSohbetine pek tanık olmadım ama profil resmi tam seker candy çok sevimli.
Geçmiş olsun bir an önce iyileş inşallah
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum havalar normale dönünce geçer inşallahBen de iyiyim hamd olsun canim, daha iyi olmak icin dua ediyorum.
Gecmis olsun, bas agrin lodostandir belki, sifa dilerim.
Napayım canım bildiğin gibi kız bişey yapmadım kız 5 tane avize sildim sağolsun i p e k teşvik etmeseydi daha beklerdi onlar sen napıyosun bakalımNiloya nörün? Niloyatospikk Güzel temizlikler yapmisin, masaallah, darisi bana.
Mutfak dolaplarini gözüme kestirdim en yakin zamanda
Evet kafe çok güzel gerçekten bu şubesi yeni açıldı bugün kafede yanımdan geçen biri ben böyle bir yer Avrupada görmedim diyorduSelam herkese, sayfaları okuyarak geldim. Herkeste bir baş ağrısı varmış, benim de başım ağrıyor, o zaman bu baş ağrısı havalardan olsa gerek
Birkaç gündür çok iş yapmıyorum genel olarak evi süpürme, yemek, ev düzeltme falan... ama kitap okuyorum
Niloyatospikk o kitap kafeye bayıldım, aldığım kitaplar da çok güzel
Z Zerre yaptığın bebekler çok tatlı ve çok güzel olmuş
Synonyms yaptığınız el işi çok güzel, çok beğendim ellerinize sağlık
clara nasılsın, ilaç iyi geldi mi?
Etiketleyemediğim diğer arkadaşlar, sizler de iyisinizdir inşallah
Ya sen çok mu seviyorsun bu kekleriMutfak yemek sonrası savaş alanı gibiydi tezgah falan aman Allahım
Bulaşık makinasını boşalttım yenilerini yerleştirdim tezgahı sildim mutfak derli toplu çayı da demledim tamamdır bu da kendimi ödüllendirme
Evet Browni olanını çokkk seviyorum içi çikolatalıYa sen çok mu seviyorsun bu kekleri
Ben küçükken çok severdim ama daha sonra tadı değişti gibi geldi.Evet Browni olanını çokkk seviyorum içi çikolatalı
Ayy hele o çikolatalı kısımdan kocaman bir ısırık alması muhteşem bir hazBen küçükken çok severdim ama daha sonra tadı değişti gibi geldi.
Ya da damak tadi değiştiBen küçükken çok severdim ama daha sonra tadı değişti gibi geldi.
Aynen ya sabah derli toplu bulmak çok güzel az önce topladımBugün mutfağı gün boyu temiz bıraktım. İnanın çok büyük bir huzur kaynağı resmen.
Herkesi bu huzura davet ediyorum. Bulaşığı tezgahta birakmadan uyuyun gece. 1 bardak bile kalmasın sabah uyanınca o huzur bambaşka.
Aynen öyle ben küçük ısırık alıyorum ya büyük almıyorumAyy hele o çikolatalı kısımdan kocaman bir ısırık alması muhteşem bir haz
Normal kek değil ama browni içi çikolatalı değişmedi kız tadiBen küçükken çok severdim ama daha sonra tadı değişti gibi geldi.
Bence içinde ki malzeme değiştiYa da damak tadi değişti
Biliyorum . Ama bana değişik geliyordu bir ara bende bıraktım yemeyiNormal kek değil ama browni içi çikolatalı değişmedi kız tadi