- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.161
Tığ ise yapamam zaten de şişle ise yaparımBende oğlumun öğretmenine yaptığım çiçeği göndereyim dedim
Tığ canım bende şişi beceremiyorum tığyı seviyorumTığ ise yapamam zaten de şişle ise yaparım
İlk deneme için oldukça başarılıSlmlar ben de penye ipten paspas yaptım.ipim az olduğu ve ilk deneme olduğu için biraz küçük ve yamuk oldu ama idare edin
Bu bana göre haroşa dimi canımSlmlar ben de penye ipten paspas yaptım.ipim az olduğu ve ilk deneme olduğu için biraz küçük ve yamuk oldu ama idare edin
Teşekkür ederimİlk deneme için oldukça başarılı
Teşekkür ederimBu bana göre haroşa dimi canımharoşa değilmiş iyi baktım
Eline sağlık
Bu ördüğü şişle değil miTeşekkür ederimHaroşa ne demek bilmiyorum
Tek taraftan işlenen örgüye deniyor değil miTeşekkür ederimHaroşa ne demek bilmiyorum
Sadece tek bir yönden ilmek almak demek oluyor herhalde bende tam bilmiyorum amaTeşekkür ederimHaroşa ne demek bilmiyorum
Aynen ya dünden beri baş ağrım geçmedi bnm de. Lodostanmı nedir, hiç bişey yapamadımıyı günler olsunnn.. dün temızlık günüydü temızlendık dıp köşe mutfak tertemız bırakılıp uyundu. sabah şıddetlı baş ağrısı ıle uynadım. ne hayallerım vardı şımdı sürünüyorum.
Passiflora içtin mi nasıl etki ettiAynen ya dünden beri baş ağrım geçmedi bnm de. Lodostanmı nedir, hiç bişey yapamadım
Bunu sen mi yaptın canım buna ben de başlıcam çok istiyorum harikamadem el ışlerını paylaşıyoruz bende bır hevesle başlatıp bıtırdığım sonrasını getıremedığım nakışımı paylaşayımm sızınle:)
(burada resım ılk defa eklıyorum sanırım. )
Eki Görüntüle 2808521
evet bunu ben yaptım yabancı bı sayfadan buldum örneğı başka çor çook örnek buldum başlıcam dedım ama hep öteledım gerısı gelmedı. çook zevklı amaBunu sen mi yaptın canım buna ben de başlıcam çok istiyorum harika
Burası çok güzelmiş amaYeni kitaplar aldım
Benimde başım ağrıyor hatta baş ağrımın bugün 9. Günü ağrı kesici içiyorum ama bir süre geçip tekrar başlıyorAynen ya dünden beri baş ağrım geçmedi bnm de. Lodostanmı nedir, hiç bişey yapamadım