🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım.
Teşekkür ederim.
Sonuç negatif çıktı.

Sen nasılsın iyi misin?
Neyle ilgili olduğunu mesajda belirtiyolar ama. Sende yok mu? Ben de 2 defa ceza yedim:)
Biri polemik ki polemik olduğunu düşünmüyorum halen:))
Diğeri de argo kullanımı😁
Kızlık zarı mevzusu vardı baya zaman oldu ama o konu olalı biri kızlık zarı diye bişey yok diyordu ben de saygısızlık yapmadan var dedim hatta bir bayan ameliyat olmuş belgeleri bile var dedi kızlık zarı ameliyatı oldum diye belge de niye yazıyor o zaman falan demişti kötü bişey de yazmadım neden ban yedim bilmiyorum

Kızlık zarı mevzusu vardı baya zaman oldu ama o konu olalı biri kızlık zarı diye bişey yok diyordu ben de saygısızlık yapmadan var dedim hatta bir bayan ameliyat olmuş belgeleri bile var dedi kızlık zarı ameliyatı oldum diye belge de niye yazıyor o zaman falan demişti kötü bişey de yazmadım neden ban yedim bilmiyorum
Neyse boşver. Ama anladığım aldığın ceza arttıkça gün sayın da çoğalıyor. Misal ben bir daha gidersem 3 gün yokum galiba :)

Ekte mevcut bam yedim diye iş yapmadım sanmayın ama bol bol da yattım N Narinkimse cim yalnız değilsin :KK70: M -Misk- sana eşlik ediyoruz canım haberin olsun 😂

Eklentiler

• IMG_20201004_010621.jpg
    IMG_20201004_010621.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20201001_201945.jpg
    IMG_20201001_201945.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20201001_164412.jpg
    IMG_20201001_164412.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20201001_145847.jpg
    IMG_20201001_145847.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20201001_005531.jpg
    IMG_20201001_005531.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 40
Hoşgeldin canım.
Teşekkür ederim.
Sonuç negatif çıktı.

Sen nasılsın iyi misin?
Neyle ilgili olduğunu mesajda belirtiyolar ama. Sende yok mu? Ben de 2 defa ceza yedim:)
Biri polemik ki polemik olduğunu düşünmüyorum halen:))
Diğeri de argo kullanımı😁
Yok canım argo konuşan biri değilim eşim söyler trafikte hatta çok kızarım ona 😁eşinin negatif çıkmasına çok sevindim canım çokk geçmişler olsun

Yok canım argo konuşan biri değilim eşim söyler trafikte hatta çok kızarım ona 😁eşinin negatif çıkmasına çok sevindim canım çokk geçmişler olsun
Yok sana demedim argo mu konuştun diye. Benim ceza alma sebebimin biri argo kullanımı diyorum:)
Çook teşekkür ederim canım ama rahatlamadık gerçek negatif mi acabası var? Olmadı bir daha yaptırırım diyor.

Yok sana demedim argo mu konuştun diye. Ben ceza alma sebebimin biri argo kullanımı diyorum:)
Çook teşekkür ederim canım ama rahatlamadık geeçek negatif mi acabası var? Olmadı bir daha yaptırırım diyor.
Evet sorma canım ya bir de testlerin yanılma payı var diyorlar artık korona korkusunu atlattım ben 😔eninde sonunda kurtuluş yok bundan çok var çevremde olan 😔

Evet sorma canım ya bir de testlerin yanılma payı var diyorlar artık korona korkusunu atlattım ben 😔eninde sonunda kurtuluş yok bundan çok var çevremde olan 😔
Yok yok bizde korkmuyoruz bize bişiy olmasından da anne baba yaşlı Allah muhafaza onşara bişiy olmasın derdindeyiz. Varsa gidilmez yani.
Sevindim canım çabanızı takdir ediyorum. Hastalığın altına gizlenip onu yapamam bunu yapamam demiyorsunuz. Rabbim de kolaylığını versin inşallah.

Yok yok bizde korkmuyoruz bize bişiy olmasından da anne baba yaşlı Allah muhafaza onşara bişiy olmasın derdindeyiz. Varsa gidilmez yani.
Sevindim canım çabanızı takdir ediyorum. Hastalığın altına gizlenip onu yapamam bunu yapamam demiyorsunuz. Rabbim de kolaylığını versin inşallah.
Bu halimize şükür canım ben de anneme babama bulaşır diye korkuyorum annem şeker tansiyon astım bronşit hastası babam tansiyon 😔

Bu halimize şükür canım ben de anneme babama bulaşır diye korkuyorum annem şeker tansiyon astım bronşit hastası babam tansiyon 😔
Allah esirgesin. Rabbim sağlıklı günlerini göstersin.

Çok şükür halimize ne diyelim:)

Bugün dışarı gittim geldim, kuzuyla başettim:)
Yemekler halloldu başka da bişiy yapmadım ben.

Ya bu antibiyotik de mantar yaptı, nasıl kaşınıyor.
Bi krem var hamilelikte verilmişti, ondan sürüyorum ama geçmiyor.

Canım hep okudum sizi Narincim senin bana seslendiğin msjlarda çok duygulandım canım okuyarsan şu işleri yaptım yazmana çokkk duygulandım 😪
Grup sensiz çok sessizdi. Bir de sen olmadan sanki kimsesiz kaldı grup. İyiki döndün. Boşver başka grupları canım burda yazalım hep 😊

Allah esirgesin. Rabbim sağlıklı günlerini göstersin.

Çok şükür halimize ne diyelim:)

Bugün dışarı gittim geldim, kuzuyla başettim:)
Yemekler halloldu başka da bişiy yapmadım ben.

Ya bu antibiyotik de mantar yaptı, nasıl kaşınıyor.
Bi krem var hamilelikte verilmişti, ondan sürüyorum ama geçmiyor.
Vajinada mantar mı canım eğer öyleyse her wc ye girdiğinde sirkeyle yıka benim ara ara olur hep sirkeyle buldum çözümü

Güne başlarken 🌱
Evvela sabah namazı tekrar uyudum tabi.
07:40 da uyandım, cilt bakımı yapıldı.
Kahvaltı, sonra temizlik yapıldı süpürüp silindi dip köşe, balkonlar yıkandı. Buzdolabı içini çıkarıp silip yerleştirildi.
30 dk spor yapıldı.
Kuran okundu, meal okundu, kitap okundu.
Zikirler dualar yapıldı, hadisler okundu, ilmihal çalışıldı.
Sabah öğle akşam yemekleri tamam.
Ütü yapıldı.
Sesli siyerden peygamber efendimizin hayatı dinlenildi.
Motivasyon videosu izlendi.
40 dakikalık bi sohbet izlddim

Yarının programı yapıldı elhamdülillah. Ve haydi ben uyumayaaaa ☘
Ellerine ilmine sağlık canım harika bir gün olmuş
Sen başka topiklerde gez buraya uğrama bak üzüntüme ban yedim 😁

X