🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Valla temizliği zaten sabah yazmıştım kısa bir özet geçeyim pek verimli bir gün sayılmaz ama.

🌱Temizlik / Düzen
- Mutfak camı silindi, perdesi yıkandı, takıldı.
- Mutfak dolabları silindi, alt tarafının içleri boşaltılıp güzelce silinip düzenlendi.
- Fırın, Ocak silindi.
- Ev süpürüldü.

☘Kişisel Gelişim / Sağlık
- 50 sf kitap okundu.
- Yürüyüş yapıldı/5000 adım.
- 3 lt su içildi.
- paket gıda azaltıldı 😅

Bu kadar sanırım. Ama daha verimli geçirmek istiyorum artık.
Çok güzel canım daha ne olsun :KK9:

Eski günlerimi görsen bu ne dersin🤣🤣
Ah İnşallah o günlerime dönecem çok azimliyim, yavaş yavaş İnşallah..
Eski günlerim derken valla daha ne olsun heyecanla bekliyorum o zaman bana da iyi gaz verir :KK70:ben yaşlandım galiba ya 31 olucam kasımda ama 20li yaşlarda daha aktiftim ya o günlere göre şuan bildiğin sünepe :KK70:

Eski günlerim derken valla daha ne olsun heyecanla bekliyorum o zaman bana da iyi gaz verir :KK70:ben yaşlandım galiba ya 31 olucam kasımda ama 20li yaşlarda daha aktiftim ya o günlere göre şuan bildiğin sünepe :KK70:
Yok yok kendine haksızlık etme :KK70:
Benden çok daha iyisin.

Şu neden böyle gözüktü anlamadım :) Son attığım yani, yarım litre daha içtim dicektim sadece ahahshs bir ara 4 lt içerdim

Kendine sünepe deme canım kendini sev ve öv. 😁🥰
Seviyorum kendimi de övemiyorum :KK70:kendimi bir sünepe gibi hissediyorum eşim hiç iltifat etmez ondan herhalde :KK70:geçen yemek yemeye çıktık masada yemeden önce dedi ki makyaj yapmadan çıkmıştım o gün gözümde kalem bile yoktu ne kadar güzel doğal duruyorsun dedi ben şok :KK70:bu adamın kafasına taş mı düştü dedim

Sabah öğle akşam karnımız doyuruldu. Bulaşıklar eş tarafından boşaltıldı. Yerine yenileri kondu. Eş tarafından süpür sil yapıldı. Yine eş izole olduğundan market vs işi halledildi. Bebeğin altı üstü emmesi zartı zurtu halledildi. (Bu bitmiyor gece boyu devam:))
Bir makine yıkandı toplandı fekat dürülmedi. :)

Sabah öğle akşam karnımız doyuruldu. Bulaşıklar eş tarafından boşaltıldı. Yerine yenileri kondu. Eş tarafından süpür sil yapıldı. Yine eş izole olduğundan market vs işi halledildi. Bebeğin altı üstü emmesi zartı zurtu halledildi. (Bu bitmiyor gece boyu devam:))
Bir makine yıkandı toplandı fekat dürülmedi. :)
Vauuv nasıl bir eşmiş öyle sadece bulaşık makinesini boşaltsa yetecek bana :KK70: ben ev işi yapamam kusura bakma dedi nokta 😁ama hamileyken süpürdü canım hakkını yemiyim şimdi

Amann boşver iyi olsunlar işe gitsinler de ev işini yaparız biz 😁dolaba yemek koyup da bi yere gidiyorum da ısıtıp yemiyor dışarıdan yiyor
Hahaha aynen aynen iyi olsunlar da ev işi zevkle yapıyorm zaten ben :KK70:
İnan ben evden uzakta olduğumda benim herif aç kalıyor ya ahshshd dışarıda yiyor ama kHvaltı yapmıyor. Benim hazırladığım kahvaltı dışında kahvaltı sevmiyor sanırım :KK70:

Yapılması gerekenleri de yazayım acıyın halime. :)))
Kışlıklar çıkıcak dolayısı ile dolaplar düzenlenecek. Bizim ve kızların kızların dolapları ayrı.
Bazaların altına bakılıp daha atılması gerekenler ayrılacak.
Çarşaflar değişecek. Artık pike mi yorgan mı neyse onlar çıkıcak.
Küçüğün çamaşırlar atılacak makineye asılacak
Sonrasında toplu ütü yapılacak.
Mutfak detaylı temizlik istiyor eş evdeyken halledilmesi sağlanacak:)
Kapılar silincek.
Silinmeyen camlar silinecek.
Perdeler yıkanacak.
Off sıkıldımm.
Rabbim bunları yapacak güç versin zaman yaratsın amiiinn:)

Yapılması gerekenleri de yazayım acıyın halime. :)))
Kışlıklar çıkıcak dolayısı ile dolaplar düzenlenecek. Bizim ve kızların kızların dolapları ayrı.
Bazaların altına bakılıp daha atılması gerekenler ayrılacak.
Çarşaflar değişecek. Artık pike mi yorgan mı neyse onlar çıkıcak.
Küçüğün çamaşırlar atılacak makineye asılacak
Sonrasında toplu ütü yapılacak.
Mutfak detaylı temizlik istiyor eş evdeyken halledilmesi sağlanacak:)
Kapılar silincek.
Silinmeyen camlar silinecek.
Perdeler yıkanacak.
Off sıkıldımm.
Rabbim bunları yapacak güç versin zaman yaratsın amiiinn:)
Bebiş kaç aylık kolay değil çocukla parti parti böl her gün biraz yap

X