🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• IMG_20201223_144345.jpg
    IMG_20201223_144345.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu akşam menüde balık vardı. Mutfağı daha şimdi toparlayıp oturdum. Balık iyi de temizliği zor😣 Onun dışında bugün hiçbir iş yapmadım. Şu an bol limonlu bir bardak çayımı içiyorum. Sadakatsiz dizisini izliyorum bir de. Çok da sarmadı ama tvde o açık😌
Bizde de balık vardı ama fırına verdim ben tavada yapınca çok batıyor evet ben de bi iş yapmadım bugün dizi TV 8 de Doğduğun Ev Kaderindir izliyorum ben de güzel

Bu ekmekleri de sokağa biri atıyor o kadar iyi ki şaşılacak şey ben de alıyorum balkona gelen kuşlara saksılara koyuyorum son kırıntısına kadar yiyorlar sonra da karşıdaki komşunun balkonundaki çamaşırlığa diziliyorlar :KK70: güleceğim geliyor karnınız doymuş belli tünemişsiniz oraya diyorum komşu kovmaz inşallah yazık ya 😁

Eklentiler

• IMG_20201223_142051.jpg
    IMG_20201223_142051.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu ekmekleri de sokağa biri atıyor o kadar iyi ki şaşılacak şey ben de alıyorum balkona gelen kuşlara saksılara koyuyorum son kırıntısına kadar yiyorlar sonra da karşıdaki komşunun balkonundaki çamaşırlığa diziliyorlar :KK70: güleceğim geliyor karnınız doymuş belli tünemişsiniz oraya diyorum komşu kovmaz inşallah yazık ya 😁
Canım çok iyi yapıyorsun aslında. Yazık kuşlara bu havada nereden yiyecek bulacaklar. Bizim karşı apartmandaki komşu da sürekli balkona ekmek kırıntısı koyar, yazın da su verir. Onun da telinde beklerler hep😌

Canım çok iyi yapıyorsun aslında. Yazık kuşlara bu havada nereden yiyecek bulacaklar. Bizim karşı apartmandaki komşu da sürekli balkona ekmek kırıntısı koyar, yazın da su verir. Onun da telinde beklerler hep😌
Son kırıntısına kadar yiyorlar bi görsen ama biraz pisletiyorlar balkonu 😁geçen temizledim yine pok içinde 😁yaramazlar yesinler de 🥰temizleriz

Sen de börek yapmam balık ıyykk merdaneli geliyor merdaneli😂pizzayı adam yapıyor sen de az sündük değilsin galiba 😂ben gibi
Aynen sündüklük bende de var:))
Börek yapmam değil yapamam diyom ama.. börek dedin de nasıl canım çekiya. Var ya. Yapsam bilsem hiç üşenmicem girişecektim. Ama ya yapamazsam hiç olursa diye denemeye girişemedim. Peynirli kek yaptım ama bende napiimm börek niyetine. Bi cesaret gelirse denicem. Olmadı annemi bekleyeceğim:)
Pizzayı da çoğu zaman hamurunu ben karıştırıyorm gerisini o hallediyor. Gene fena değilim yaa o kadar da gömmeyim😆

Aynen sündüklük bende de var:))
Börek yapmam değil yapamam diyom ama.. börek dedin de nasıl canım çekiya. Var ya. Yapsam bilsem hiç üşenmicem girişecektim. Ama ya yapamazsam hiç olursa diye denemeye girişemedim. Peynirli kek yaptım ama bende napiimm börek niyetine. Bi cesaret gelirse denicem. Olmadı annemi bekleyeceğim:)
Pizzayı da çoğu zaman hamurunu ben karıştırıyorm gerisini o hallediyor. Gene fena değilim yaa o kadar da gömmeyim😆
Çok kolay büüürekkk yapmaya ne var pizza bak ben hiç yapmadım Dominos yapıyor bana 😁görümcem de güzel yapar ben de mesela ona cesaret edemiyorum hamur çöp olur diye ayy hergün bi çeşit bi tarif deneme hedefi de mi belirlesek aceba

Çok kolay büüürekkk yapmaya ne var pizza bak ben hiç yapmadım Dominos yapıyor bana 😁görümcem de güzel yapar ben de mesela ona cesaret edemiyorum hamur çöp olur diye ayy hergün bi çeşit bi tarif deneme hedefi de mi belirlesek aceba
İşte herkes bildiğine girişiyor demek😆
Her gün kalkamam ben tarife yaa. İşte boş bulduğum ara giriyom:)
Çok kolay yaaa pizza yapmaya ne var🙃

İşte herkes bildiğine girişiyor demek😆
Her gün kalkamam ben tarife yaa. İşte boş bulduğum ara giriyom:)
Çok kolay yaaa pizza yapmaya ne var🙃
Şu fırında yapılan pizzayı ben çok merak ediyorum yapayım bi gün inşallah bir iki çöp olur sonra öğrenirim sen her gün neredeyse yapıyorsun canım ben farkettim kurabiye pizza

Şu fırında yapılan pizzayı ben çok merak ediyorum yapayım bi gün inşallah bir iki çöp olur sonra öğrenirim sen her gün neredeyse yapıyorsun canım ben farkettim kurabiye pizza
Farkettiyseniz daha hiç kurabiye pizza börek çörek yaptığımdan bahsetmedim. O yüzden en sündük benim başkasına bırakmam🤣

Farkettiyseniz daha hiç kurabiye pizza börek çörek yaptığımdan bahsetmedim. O yüzden en sündük benim başkasına bırakmam🤣
Bugünki sündüklükte ben 1.yimdir pazara gitmek dışında hiçbir iş yapmadım yattım durdum biraz başım ağrıdı sözde bir sürü iş yapacaktım 😁

Benim sıpa da yeni uyudu atak haftasında sanırım ya dişler ya yürüme yüklenecek. Epey yoruyor. Uyumakta direniyor. Resmen uluyor. Böğürüyor🙃
Valla seviyorum hamur işini daha önce de söylemişimdir. Vakit buldukça güç buldukça yapmaya çalışıyorum. Kurabiye falan çayın yanına gidiyor:)

Ankete katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum demek ki insanların büyük bir çoğunluğu işlerini arada sırada aksatıyormuş ama aksatmayan ve 16 kişi oy kullanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. :sampiyon: Daim olmasını dilerim. Ayrıca oylamanın Bursamın plakası 16 ile bitmiş olması da çok güzel 😁
🌟Özlü bir söz: Kusurlarla dolu bir varlık olan insanı başarıya götüren şey; eksikliklerinin farkına varması ve kendini geliştirmesidir.

⭐Buraya bir gün içinde verimli geçirmek adına neler yaptığımı yazacağım. Bazen işlerimi yapmak adına oldukça saldığım zamanlar oluyor. Belki yazarsam daha verimli olur diye düşündüm.

⭐Örnek verecek olursam sabahları kalkmakta zorlanıyorum. Önceden günlük rutinlerim arasında kitap okumak varken şu günlerde ayda 1 kitap bile bitirmediğımi söyleyebilirim. Günlük yürüyüşüm yahut sporumu yapmıyorum buna koronanın da etkisi oldu. Yakınlarımızdaki aktivite yapabileceğimiz alanlar kapanınca bir müddet ara verince yeniden başlamak zor oldu. Sağlık açısından her gün yürüyüş veya 15 dk egzersiz yapmayı hedefliyorum. Günlük evin temizliği, cilt bakımı gibi sorumlulukları alışkanlık haline getirmek istiyorum. Önceden bal dök yala olan evim şimdi bir mobilyanın tozunu almak bile öylesine zor geliyor ki... Cildim için sabun reyonlarından ayrılmak istemeyen ben şimdilerde gece yatmadan evvel yüzümü temizlemek dahi zor geliyor. Ee nereye kadar böyle sündüklük hadi o zaman kusurumuzun farkına vardığımıza göre hareket zamanı...

⭐Birbirimizi motive etmek adına isteyen arkadaşlar gelebilir. Umarım yazarak yapmak istediklerimi alışkanlık haline getirebilirim.
Selamlar.. öncelikle böyle bir konu açtığınız için çok çok teşekkür ediyorum... inanın çok iyi denk geldiniz.. ne zamandır böyle bir konu açacaktım yanii inanın bir derdim varamı açsam nereye açacağım bilemedim öylee kaldı.. benim derdim sorunum sabahları uyanamama e tabiki öğlen 12lerde 1lerde uyanırsam işlerim kalıyor aktivite, kitap okuma, elişi yapma, yürüyüş, yani vs.. ve psikolojimde alt üst oldu isteksizlik hiç bisey yapmak istememek.. KIZLAR KACTA UYANIYORSUNUZ öncelikle bunu sizlerden duyup motive teşvik olmak ıstiyorum....😔

Surekli planladiklarini erteleyen biri olarak tam buraya uygun oldugumu dusundum geleyim mi ben de :KK6:

X