nikahıma 1 ay var fakat ben evlenmek istemiyorum!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
nasıl moralim bozuk size anlatamam.

6 yıldır çıktığım çocukla nihayet evleniyorum diye içimde kelebekler olması gerekmez mi? heves ve heyecan içinde olmam gerekmez mi? ama ben çılgınlar gibi evlenmemek için uğraşıyorum resmen! hayat cehenneme döndü!

nişanlım biz tanıştığımızda üniv 1. sınıftaydı, okul bitsin, askewrlik yapsın diye bekledim. askerden geldi işini oturtsun ki evlenince bari bunca yıl bekledik sorunlarımıza bir de iş soreunu eklenmesin dedim, böyle diye diye 6 yıl doldu.

nişanlım sinema sektöründe, ve öyle lanet bir sektör ki bu anlatamam. günlerce haftalarca eve gelmediği, oluyor. hatta şöyle, mesai bitimi 19:00 ama ben onun 16 aydır 7 de çıktığını 2 3 defa anca gördüm. ne bir plan yapabiliyoruz, ne bir iş halledebiliyoruz. aldığı parada 1500 bile değil, mesai ücreti yok bişey yok...

ona dedim ki, sakın bu iş sorununu çözmeden bana evlenme teklifi etmeye kalkma, hayır derim sana sabaha kadar koca bekleyemem ben. ve naptı biliyomusunuz? iş sorununu çözemediği için bana evlenme teklifi etmeden direkt nişan tarihi koydu, ben anlamadan yüzük buldum parmağımda.

belli sıkıntılardan dolayı nişanlılık süresinin çok uzamaması gerekiyordu, hemen nikah tarihi alındı. ama şimdi, üç kuruş para için günlerce eve gelmeyen bir adamla evlenmek üzereyim. ev aldım ve kredi ödüyoruz, düğün üstü iş değiştirmesi mjumkun değil, zaten gideceği işyerlerinin hepsi onalrın sektöründe böyle çalışıyor.

delirmek üzereyim. hiç ama hiç içimden gelmiyor evlenmek. en azındna şimdi anne babamın yanındayım. düğünden sonratek başıma e4vde bekleyecem.
bazen 2 3 gün hiç gelmiyor eve, tek başıma mı uyucam? durum böyle olunca hayatımı mahvettin istemiyorum seninle evlenmek diye lanet ediyorum. ama kimseye bahsedemiyorum bu sıkıntımdan. bir ,iki halamla dertleştim. herkes " e bu çocuğun işinin böyle olduğunu biliyordsun bile bile nişanlandın " diyor iyice zoruma gidiyor. ben evlenme teklifi almadım ki! alsam asla kabul etmezdim!!!!

İstemiyosan eger sakin evlenme. 6yil ciktin die mecbur degilsin. İcinde hala sorular supheler varken pisman olursun.. Yol yakinken vazgecebilirsin.. Derim ben.. 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ne diye taktınki parmağına yuzuğu zorla takmadıya istemiyosan evlenme sakın evlilik bu ömür boyu diye evlenilir sonuçta iyice düşün taşın

Istemiyorsan evlenmek gibi bir hata yapma derim bir ömür söz konusu 😔😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evlenme teklifi almadım, alsam evlenmezdim ne ya,??nişan demek zaten evlenmek için adım atmak demektir.. İstemiyorsanız evlenmeyeceksiniz bu kadar basit.

konuyu açan arkadaşm dalga mı geçiyosun?
ben evlenme teklifi almadım diosun biz mi nişanlandık adamla?
bu ne saçma bi savunma
niye nişanlandın o zaman?
ama ben evlenme teklifi almadm alsam kabul etmezdim..bu arada nişanlanmişsınız ama..
ben artk sogudum istemiyorum deyin amenna haklsnz sogudugunuz sewmedgnz bryle ewlilik olmaz olmamali ama teklif etmedi kadr sacma bi savunma stili de olamaz.

Bu nasıl birşeydir Allah aşkına ya, insan sevdiği kişiyle sırf bu yüzden ayrılmak ister mi? Bir çok meslek var bu şekilde olan, şu an aklıma ilk gelen deniz subayları, eğer herkes sizin gibi düşünseydi deniz subaylarının hepsi bekar olurdu. Kusura bakmayın da , 6 sene ilişkiniz olmuş ama, bence hiç sevmemişsiniz. Seven insan , evet ayrı kalacağı zamanları düşünüp üzülür ama evlilikten vazgeçmez. Üç kuruş para diyerekte küçümsemeniz hiç hoş değil, alın teriyle ancak bu kadar kazanabiliyor demek ki. Bence de siz ayrılın nişanlınızdan, kurtarın kendinizden onu.

Yanlış düşünüyorsun,6 yıllık ilişkinin sonu zaten evlilik diye yola çıkmışsınız,evlilik planları kurmuşsunuz sonra da evlilik teklifi yapmadı ki diye bahane sunuyorsunuz.Nişanlanmak da evlilik teklifini kabul etmek sonuçta.Nişan dediğin sabah söyleyip akşam olan birşey değilki haftalar öncesinden başlar hazırlıklar,alyanstı kıyafetti ikramdı.SAnki anında olmuş bitmiş gibi davranmayın.Nişanlınızın maaşını küçümsemeniz ayıp bir kere.Adam helaliyle hakkıyla gece gündüz çalışıyor söylenmiyor,siz söyleniyorsunuz.Belki o sizden daha fazla bu duruma üzülüyor,karım evlenince tek kalacak ilgilenemem diye.Ama sizin yaptığınız gerçekten haksızlık.Evlenmek istemiyorsanız bahaneler arkasına sığınmayın.Ben ilk başta bu kadar detaylı düşünememiştim,yanlış yapmışım deyin ama maaş ve işi küçümseyip de karşı tarafa suç bulmayın.Halalar doğru söylemiş bu adam sevgiliyken memurdu da nişanlanınca mı iş değiştirdi?_

evlenme teklifi almadım diyorsun ama nişan yüzügünü takıyorsun bana biraz garip oldu maden evlilık teklifini kabul etmezdin ozman o yüzügüde takmayacaktın...gerçi insanın bazen eli ağızı bağlanıyor ve yok diyemiyorsun...
iş konusu cidden önemli yeni evli olacaksın ve eşin yanında olsun isteyeceksin bir akşam misafır gelecek eşin yok sen bir yere davet edilecen gidemeyeceksin evet kötu bir durum ama senedir sevdiğin adamla sadece bu yüzden evlenmek istememen doğru değil başka sebepler daha olabilir mi ?
hem belki düğünden sonra daha iyi bir iş imkanı çıkar öyle düşün ömur boyu bu işi yapmak zorunda değil

Bende 2 yil calistim sinemada makinistler haric herkes tam vardiyasinda cikar sadece ay sonlari sayim icin aksam cikislilar bekler o da ayda bir kere
Evlenme teklif etmeden nasil nisan yaptiniz istemeye gelmediler mi o zaman bu rahatsizliginizi konussaydiniz hersey bitmis yumurta dayanmis evlenmek istemiyorum diyorsunuz cocuk gibi

içkinize ilaç katıp sizi uyuttukdan sonra yüzüğü parmagınıza taktı kanımca

nişanlanmaya itiraz edebilirdiniz bence.

teklif etmemiş olabilir ama heralde zorla nişan yapmadılar zorla parmağına yüzüğü takmadılar evlenmek istemiyosan 6 yıldır niye sürdüyosun
halalarında haklı bile bile nişanlandın

Son düzenleme:
İstemiyorsanız evlenmeyin. Ama çevrenizdekiler haklı siz böyle olduğunu biliyordunuz zorla sizin eve gelmediler ya. Nişan tarihi koyduğunda istemiyorum diyebilirdiniz bence hala da geç kalmış sayılmazsınız.Sonradan demeyin anlamadan evlendim diye

hepinize binlerce kez teşekkür ederim. cümlelerimin bu kadar yanlış yerlere sürükleneceğini düşünmeden oturdum burda derdimi paylaştım hata etmişim.

şımarıklık ediyorum haklısınız, zaten ben o adamı da sevmiyorum, neyse ya, öyle işte....

Canim benim konu acmissin insanlar da fikirlerini soylemis neden alinganlik yapiyorsun ki
İstemiyorsan evlenmezsin olur biter

Yani bana kalirsa sen bu adami bir hayati paylasacak kadar sevmiyorsun. Sevsen sadece onu ozlicem diye dert yanarsin, sen hayatimi mahvettin diye bakiyorsun nisanlinin is olayina. Malesef bole bir evlilik yurumez. 6 yilin sonunda olmasi gereken buydu diye dusunulmus, onun tarafindan da biraz emrivaki yapilmis anladigim kadariyla. Bunlar mutlu olmak, bir evliligi yurutmek icin yeterli degil. Bence bir an once evlenmek istemedigini ailene, nisanlina soyle ve ne kendini ne o insani mutsuzluga mahkum etme. 1 ay kalmis zor biliyorum ama bu 1 aylik zor gunleri yasamazsan, yillarca surecek mutsuz gunler yasayabilirsin.

zorla mı nişanladılar sizi çok saçma bi mazaret 6 yıl neden çıktınız ki o zaman. evlenmek zorunda değilisiniz ayrılın

ayrılın o zaman ! evlenip bosanacak mısınız ?
amacınız nedir ? neden nisanlandınız ? ne değişti noldu ?

aklımda deli sorular sorularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…