- Konu Sahibi kirmizigitar
-
nasıl moralim bozuk size anlatamam.
6 yıldır çıktığım çocukla nihayet evleniyorum diye içimde kelebekler olması gerekmez mi? heves ve heyecan içinde olmam gerekmez mi? ama ben çılgınlar gibi evlenmemek için uğraşıyorum resmen! hayat cehenneme döndü!
nişanlım biz tanıştığımızda üniv 1. sınıftaydı, okul bitsin, askewrlik yapsın diye bekledim. askerden geldi işini oturtsun ki evlenince bari bunca yıl bekledik sorunlarımıza bir de iş soreunu eklenmesin dedim, böyle diye diye 6 yıl doldu.
nişanlım sinema sektöründe, ve öyle lanet bir sektör ki bu anlatamam. günlerce haftalarca eve gelmediği, oluyor. hatta şöyle, mesai bitimi 19:00 ama ben onun 16 aydır 7 de çıktığını 2 3 defa anca gördüm. ne bir plan yapabiliyoruz, ne bir iş halledebiliyoruz. aldığı parada 1500 bile değil, mesai ücreti yok bişey yok...
ona dedim ki, sakın bu iş sorununu çözmeden bana evlenme teklifi etmeye kalkma, hayır derim sana sabaha kadar koca bekleyemem ben. ve naptı biliyomusunuz? iş sorununu çözemediği için bana evlenme teklifi etmeden direkt nişan tarihi koydu, ben anlamadan yüzük buldum parmağımda.
belli sıkıntılardan dolayı nişanlılık süresinin çok uzamaması gerekiyordu, hemen nikah tarihi alındı. ama şimdi, üç kuruş para için günlerce eve gelmeyen bir adamla evlenmek üzereyim. ev aldım ve kredi ödüyoruz, düğün üstü iş değiştirmesi mjumkun değil, zaten gideceği işyerlerinin hepsi onalrın sektöründe böyle çalışıyor.
delirmek üzereyim. hiç ama hiç içimden gelmiyor evlenmek. en azındna şimdi anne babamın yanındayım. düğünden sonratek başıma e4vde bekleyecem.
bazen 2 3 gün hiç gelmiyor eve, tek başıma mı uyucam? durum böyle olunca hayatımı mahvettin istemiyorum seninle evlenmek diye lanet ediyorum. ama kimseye bahsedemiyorum bu sıkıntımdan. bir ,iki halamla dertleştim. herkes " e bu çocuğun işinin böyle olduğunu biliyordsun bile bile nişanlandın " diyor iyice zoruma gidiyor. ben evlenme teklifi almadım ki! alsam asla kabul etmezdim!!!!
hepinize binlerce kez teşekkür ederim. cümlelerimin bu kadar yanlış yerlere sürükleneceğini düşünmeden oturdum burda derdimi paylaştım hata etmişim.
şımarıklık ediyorum haklısınız, zaten ben o adamı da sevmiyorum, neyse ya, öyle işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?