Nikahim var ama ailem kocamin yanina gitmeme izin vermiyor

Sonuç olarak nerde yaşayacaksınız?

Sevişirsin diye korkuyorlar onlar için nikah değil bakirelik önemli

Sizin fikriniz, düşünceniz yok mu Allah aşkına evlenmeden önce bunları söyleyen adam evlendikten sonra konuşmana bile izin vermez. Bu kadar kör kütük aşık mısınız gerçekten? Kendinizi hiç mi önemsemiyorsunuz?

Benim annemde ev düzenlemek için giderken resmi nikahli olmama ragmen dikkat he daha evli degilsin demisti.
Tabi anne evli sayilmam icin sülalemin halay çekmesi gerekiyor merak etme dikkatli olurum demiştim.

Evet tek kalmicam zaten kocamla birlikte kalicam ama annemler bunu kendileri düsünemiyor mu bana tek nasil kalacaksin diye soruyor annem
Hiç dinleme. Düğün olsa ne olmasa ne nikahın var o artık sana helal. Düşündükleri buysa zaten sorun yok. Ne aileler var ya biz nişanlıyken evimizde yalnız kaldık evimizi düzenledik kimse karışmadı. Zaten yaşımızı başımızı almışız izin mi alıcaz? Bir de senin kocan adam. Gelip alsa seni kimse bişey diyemez. Şu saçmalıklardan vazgeçilse artık

Bende yurtdışnda yaşıyorum eşim türkiyedeydi gittim walla çünkü sürekli gidip ayarlanacak bir durum değil ben diktirmiştim gelinliği prova için mecburdum

Ay çok saçma geldi ailenizin böyle bir şey söylemesi hem koskocaman kadınsınız hem evlisiniz yani adamla

ailen ve sen muhafazakar misiniz? daha once beraber oldunuz mu? eger olmamissaniz ailenizi dinleyin bence. koca bir yere kacmiyor, ama dunyanin binbir turlu hali var, nikah iptal olabilir.. biraz naz yapmanin zarari yok bence

Daha bir kac sene once korona zamaninda millet dugun yapamamisti, dugunlerini 1-2 sene sonra hamile, kucaginda cocukla yapanlar oldu

Benim ailem de böyle..Aynı şeyi yaşadım.Buyuk ihtimalle aynı bölge insaniyiz.Peki şunu sorayım:Aileniz böyleyken nasıl ilişkilere girebildiniz ki ? Ayrılmış olsanız nasıl aciklayacaginiz sıkıntı olurdu.
Tabiki de tek kalmak fln değil mesele,ilişki mevzusu.Ben düğünden bir gün önce ayrılmak zorunda kalmıştım bir başka kişiyle.Aileniz kötüyü düşünüyor,olur da düğün olmadan ayrılırsa çevre de evli gözüyle bakmaz,yeniden evlenmesi daha kolay olur diyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…