Hayir kuzenim falan degil esimle bi akrabaligimiz yokAha ihrac damat mevzusu. Kuzeniniz mi peki?
Peki neden fizandan eş alayım dedinz?Hayir kuzenim falan degil esimle bi akrabaligimiz yok
Tek kalmazsın, kocanla kalırsın sendeMerhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Evet tek kalmicam zaten kocamla birlikte kalicam ama annemler bunu kendileri düsünemiyor mu bana tek nasil kalacaksin diye soruyor annemTek kalmazsın, kocanla kalırsın sendebiz nişanlıyken çok gittik böyle nikah varken de yokken de. Düğünden once nikah yapmistik bizde. Bazen böyle gitmek gerekiyor yani tamam desinler onlarda koca kadınsın evlenmişsin yani.
Imam nikahini biz istedik esimle aileler de kabul ettiMadem aile bu kadar muhafzakar neden imam nikahı için düğünü beklemediler?
Sevişceksiniz diye korkuyorlar sanırım. Halbu ki kardeş kardeş uyurdunuz ne olmuşEvet tek kalmicam zaten kocamla birlikte kalicam ama annemler bunu kendileri düsünemiyor mu bana tek nasil kalacaksin diye soruyor annem
E bu durumda tensel temasa da ok vermiş oluyorlarImam nikahini biz istedik esimle aileler de kabul etti
Ee zaten evlisiniz kocaman kadınsınz. Ailen niye karışıyor? Tabiki karışma hakları yok. Eşin yurtdışına yanına mi gelecek? Kaç yıldır tanışıyorsunuz? Seni gerçekten seviyor mu yoksa sırf yurtdışına kapak atmak için mi uğraştı diye düşündüm bir anMerhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Saçma olmaz mı amaMadem aile bu kadar muhafzakar neden imam nikahı için düğünü beklemediler?
Sizin bu anlattiginiz olay evlendikten sorna da gerceklesebilir kimse bilemez yani böyle birseyi sonucta kocam mi kocam beni nikahina almis nikahimiz varValla millet dügün günü bile ayrılabildigi için ailene ben haksız diyemem.
Sonra ah basım vah basım, seviştim, ilkimdi sonum oldu gibi hezeyanlarla dolanıp duruyorlar etrafta.
Hayir tabiki de öyle birsey yok sacma sapan konusmayin lütfen esimle gayet mutluyuz birbirimizi de cok seviyoruzEe zaten evlisiniz kocaman kadınsınz. Ailen niye karışıyor? Tabiki karışma hakları yok. Eşin yurtdışına yanına mi gelecek? Kaç yıldır tanışıyorsunuz? Seni gerçekten seviyor mu yoksa sırf yurtdışına kapak atmak için mi uğraştı diye düşündüm bir an
Ama imam nikahına varsa zegs de yapabilirler, bu durumda aile bunu da onaylamış olmuyor mu?Saçma olmaz mı ama
Muhafazakarsan yan yana geldiklerinde bıle helal olsun istersin o yuzden resmi nikahla beraber hemen İmam nıkahı kıyılır
Ay olsunValla millet dügün günü bile ayrılabildigi için ailene ben haksız diyemem.
Sonra ah basım vah basım, seviştim, ilkimdi sonum oldu gibi hezeyanlarla dolanıp duruyorlar etrafta.
Ama imam nikahına varsa zegs de yapabilirler, bu durumda aile bunu da onaylamış olmuyor mu?
Allah sevginizi daim etsin diyim o zamanHayir tabiki de öyle birsey yok sacma sapan konusmayin lütfen esimle gayet mutluyuz birbirimizi de cok seviyoruz