Nikahim var ama ailem kocamin yanina gitmeme izin vermiyor

mavisu889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
25
24
25
Merhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi

Tek kalmazsın, kocanla kalırsın sende biz nişanlıyken çok gittik böyle nikah varken de yokken de. Düğünden once nikah yapmistik bizde. Bazen böyle gitmek gerekiyor yani tamam desinler onlarda koca kadınsın evlenmişsin yani.

Evet tek kalmicam zaten kocamla birlikte kalicam ama annemler bunu kendileri düsünemiyor mu bana tek nasil kalacaksin diye soruyor annem

Ee zaten evlisiniz kocaman kadınsınz. Ailen niye karışıyor? Tabiki karışma hakları yok. Eşin yurtdışına yanına mi gelecek? Kaç yıldır tanışıyorsunuz? Seni gerçekten seviyor mu yoksa sırf yurtdışına kapak atmak için mi uğraştı diye düşündüm bir an

Madem aile bu kadar muhafzakar neden imam nikahı için düğünü beklemediler?
Saçma olmaz mı ama
Muhafazakarsan yan yana geldiklerinde bıle helal olsun istersin o yuzden resmi nikahla beraber hemen İmam nıkahı kıyılır

Valla millet dügün günü bile ayrılabildigi için ailene ben haksız diyemem.
Sonra ah basım vah basım, seviştim, ilkimdi sonum oldu gibi hezeyanlarla dolanıp duruyorlar etrafta.
Sizin bu anlattiginiz olay evlendikten sorna da gerceklesebilir kimse bilemez yani böyle birseyi sonucta kocam mi kocam beni nikahina almis nikahimiz var

Hayir tabiki de öyle birsey yok sacma sapan konusmayin lütfen esimle gayet mutluyuz birbirimizi de cok seviyoruz

Valla millet dügün günü bile ayrılabildigi için ailene ben haksız diyemem.
Sonra ah basım vah basım, seviştim, ilkimdi sonum oldu gibi hezeyanlarla dolanıp duruyorlar etrafta.
Ay olsun
Hıc degılse seks yapmış olarak ayrılırlar gözü gönlü açılır ınsanın ayol, hem haramsız tertemiz oh mis.

Allah korusun cinsel ilişki yaşarsanız ailenizin yüzü yere düşer nikahlı kocanızla.

Tövbeler olsun hadi oy kullanmalarından avrupada nekka medeniyete erdiklerini gördükte; “nikahlı koca ile fik fik olur maazallahla”tescillendi.

Allah korusun öpüşür, koklaşır, cinsellik olur amanın.
İnşallah kanlı çarşaf beklentileri yoktur.

Ama imam nikahına varsa zegs de yapabilirler, bu durumda aile bunu da onaylamış olmuyor mu?
İmam nıkahı varsa seks yapabileceklerini düğün gunu kabullenecekler hamıle kalır da o zamanaca rezil oluruz dugunde koca gobekle tam doguma da denk gelir gıbı hesaplar yapıyordur bence anne babası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…