Cirilla kafa yapıları belli.
Şu yurtdısında yaşayıp gram görüşü ilerlemeyenlerden.
Defalarca konusu oldu buralarda.
Aynen öyle, bir deTürkiye'de yaşayan sefaleti çeken biziz, yurtdışında onlar ülkemiz adına oy veriyor keyfediyor.
Ya zaten bariz ailesinin de tüm derdi tamam nikahlı ama düğüne kadar hamile falan kalır elaleme şimdi açıkla açıklayabilirsen şeklinde. Gurbetçiler işte.Cirilla kafa yapıları belli.
Şu yurtdısında yaşayıp gram görüşü ilerlemeyenlerden.
Defalarca konusu oldu buralarda.
Bazı aileler, nikaha, vize işlemi için prosedür olarak bakıyorlar; onların gözünde düğün olunca evli olacaksınız yani.Merhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Sevısmeden bosanmayın arkadaslar catır catır sevisin.Iyide resmi nikah var dugunden once ayrilsa ne olacak ki sevisse de boşanmiş biri olur sevişmesede.Sevişmeden boşaninca bosandim ama bakireyim diye öne mi gececek.
Dugun bir eglence sadece.
bafelis gelinlik için ne kadar süre gerekir inan bilmiyorum, ben nikah yaptım onda da günlük kıyafetlerimle gidip bastım imzayı geldim, kızım da nikah yaptı gelinlik istemiyorum dedi, gitti bir nikah elbisesi aldı onu giydi.Ya Mune, gelinlik dediğin akşama kadar avm gez mutlaka bulursun olayı değil ki. Diktireceksen provalara gitmen lazım. Kiralayacaksan da niye buradan kiralarsın ki, sanki Avrupa'da gelinlik yok. Aynen dediğin gibi olacak. Ailen şunu bunu yapmıştı al ben de gitmene gelmene izn vermiyorum diyecek. Konu sahibi bu sefer de eşim aileme gitmeme izin vermiyor diye konu açacak.
Ben sürekli aileden izin almak zorunda kalan ve baskı ile büyütülen bir çocuktum. İzin almıyorum haber veriyorum diyebileceğim bir babaya sahip değildim. Yani demem o ki her insan bunu yapamıyor, hele hele psikolojik rahatsızlığı olan bir ailesi varsa..bafelis gelinlik için ne kadar süre gerekir inan bilmiyorum, ben nikah yaptım onda da günlük kıyafetlerimle gidip bastım imzayı geldim, kızım da nikah yaptı gelinlik istemiyorum dedi, gitti bir nikah elbisesi aldı onu giydi.
Avrupa’da gayet güzel gelinlikler vardır tabii, ki komşularım Almanya’da yaşıyor, oğullarını evlendirdiler gelinlik damatlık her şey oradan alındı, mesele bu da değil.
Türkiye’den almak istiyordur veya gelinlik bahanedir eşini özlemiştir görmek istiyordur, izin kısmı can sıkıcı, aileden izin almak demek eşe de izin kapısını aralamak demek.
Yetişkin bir insan bir yere gitmek istiyorsa izin almaz ki, yolda izde başına bir şey gelme ihtimaline karşı haber verir sadece.
Evet cok haklisiniz ben yapamadigim icin bu durumdayim zaten siz evlimisinizBen sürekli aileden izin almak zorunda kalan ve baskı ile büyütülen bir çocuktum. İzin almıyorum haber veriyorum diyebileceğim bir babaya sahip değildim. Yani demem o ki her insan bunu yapamıyor, hele hele psikolojik rahatsızlığı olan bir ailesi varsa..
Evet. Tanımadığım bir ülkeye küçük yaşta yerleşip yeni bir dünya kurdum kendime. Şimdi daha özgür hissediyorum.Evet cok haklisiniz ben yapamadigim icin bu durumdayim zaten siz evlimisiniz
Evet. Tanımadığım bir ülkeye küçük yaşta yerleşip yeni bir dünya kurdum kendime. Şimdi daha özgür hissediyorum.
peki nasil becerdiniz bunu aileniz nasil izin verdiEvet. Tanımadığım bir ülkeye küçük yaşta yerleşip yeni bir dünya kurdum kendime. Şimdi daha özgür hissediyorum.
Peki suan evliliginiz de mutlu musunuzEvlilik yaparak; 19 yaşımda. Hayat bana hep cömert davranmadı elbette; zorluklar yaşadım, yalnız ve çaresiz hissettim fakat izin almam gereken kimse yoktu.
İnsanların hayatları ile kendi hayatınızı kıyas yaparak kararlar almayın. Hayat risk almaya değer.Peki suan evliliginiz de mutlu musunuz