- 7 Kasım 2023
- 1.764
- 2.993
- 40
Düğün önemli derleriyi de yine bu nikahin varsa nikahli esinle fikfiki reddedersen melekler ağlar lanet eder diye de hadisler var. o ne olacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün önemli derleriyi de yine bu nikahin varsa nikahli esinle fikfiki reddedersen melekler ağlar lanet eder diye de hadisler var. o ne olacak?
Yengeç bunu yazarken yeminle sen geldin aklıma. Dedim yengeç bunu okursa bişey yazarsen enternasyonal bi kadınsın ve ilişkilerin de hep bu düzlemde ilerliyor. Ortak begeniler kararlar bakış acıları ve muhakkak bi arada kalınan zamanlar ve deneyimleme şansı ve en çokomellisi de seninkiler hep yabancı Konu sahibi ve bu tarz milyonmilyör evliliğe şahit oluyoruz ve hep aynı hep aynı.deme kiz, seviyorlardir belki:)
konu sahibi nikahtan önce nasil görüşürdünüz? nasil gidip gelirdiniz?
orası öylede elalem ne der kafasındalardır. Bazen kimse bişey demesede kendilerini yer dururlar anlamsız bişeydir ama sana evet diyemezler sanki görünmez hiç anlatılmamış bir tabu var gibi olur.Ama bu cok sacma degil mi ya imam nikahi ne diye kiydik o zaman ve bu sekilde günaha girmiyorlar mi iki kari kocayi ayri koymaktan
Yengenc dur, çok heyecanlı konu şuaniyi de yine bu nikahin varsa nikahli esinle fikfiki reddedersen melekler ağlar lanet eder diye de hadisler var. o ne olacak?
nasil yani tanımadığın etmedigin adamla evlenmek icin mi turkiyeye tasinacaksin ya da sirf sen avrupadasin diye seninle evlenmek isteyen dil bilmez iş bilmez adami besleyecek mjsin??Nikahtan önce de ilk tanismaya zar zor kavga tartismayla gittim annemle ama gittikten sonra gittigine memnun oldu hatta esimi de cok sevdi aileler tanismisti
Bende bu aralar yabancılara sardımYengeç bunu yazarken yeminle sen geldin aklıma. Dedim yengeç bunu okursa bişey yazarsen enternasyonal bi kadınsın ve ilişkilerin de hep bu düzlemde ilerliyor. Ortak begeniler kararlar bakış acıları ve muhakkak bi arada kalınan zamanlar ve deneyimleme şansı ve en çokomellisi de seninkiler hep yabancı Konu sahibi ve bu tarz milyonmilyör evliliğe şahit oluyoruz ve hep aynı hep aynı.
Ya siz acaba ne sacmaliyorsunuz ne tanimadan etmeden size öyle birsey mi dedim ben esimi 2 senedir taniyorum ben ve türkiyeye tasinacagiz diye birsey söylemedim ben insanlari tanimadan hakkinda yorumlar yapiyorsunuznasil yani tanımadığın etmedigin adamla evlenmek icin mi turkiyeye tasinacaksin ya da sirf sen avrupadasin diye seninle evlenmek isteyen dil bilmez iş bilmez adami besleyecek mjsin??
niye ki? almanyada erkek mi bitti dicem ama bitmedi yani ben sahidim
Merhaba mavisu hanım bu size ilk sorum,nasıl tanışmıştınız?Yüzyüze ne kadar vakit geçirdiniz?Ya siz acaba ne sacmaliyorsunuz ne tanimadan etmeden size öyle birsey mi dedim ben esimi 2 senedir taniyorum ben ve türkiyeye tasinacagiz diye birsey söylemedim ben insanlari tanimadan hakkinda yorumlar yapiyorsunuz
En güzel tarhana köylerinin tarhanası da ondan…Yurtdışında yaşayan Türklerin memleketten ihraç damat gelin almasını asla anlayamadım. Ulan en az iki nesildir ordasınız bulunduğunuz ülkeye, kültüre entegre olmuş,her koşulda adaptasyon sorunu yaşamayacak nişanlıyken de rahat rahat görüşüp evlilik öncesini deneyimleme şansınız olan birileriyle evlenmek varken, neden ille de köyümün tarhanası?
Siz artık evlisiniz, 25 yaşında yetişkin evli bir kadının kimsenin onayını almaya ihtiyacı yoktur, istediği zaman eşinin yanına gidebilir, ki zaten artık sizin yeriniz eşinizin yanı.benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Ah keske bunu ailemde anlasa bi süreden sonra insan karismaktan vazgecmeli üstelik evli bir kadinim ailem cok farkli düsünüyor maalesef onlar icin en önemlisi dügünSiz artık evlisiniz, 25 yaşında yetişkin evli bir kadının kimsenin onayını almaya ihtiyacı yoktur, istediği zaman eşinin yanına gidebilir, ki zaten artık sizin yeriniz eşinizin yanı.
AilesiyleEşiniz tek başına mı yaşıyor ailesiyle mi?
E afiyet olsun o zaman inşallah üfleyerek yer de ağzı yanmazEn güzel tarhana köylerinin tarhanası da ondan…
Asla başka tarhana yiyemezler…
Ve onların kullandığı oylarla yönetilen biziz.Gerçekten böyle zihniyeti olan aileleri hâlâ görmek sinir bozucu
Evlisiniz, düğünün nikahın ötesinde bir hükmü yok. Aileniz bu karara müdahale edemez artık.Ailesiyle
Ailesinin yasadigi eve gitmiyecem bizim kendi evimiz var oraya gidicem ve esimle orda kalicazAilesiyle yaşadığı eve gideceksen bende istemezdim.
Nerede yaşayacaksınız, eşiniz yanınıza mı gelecek, gerekli başvuruları yaptı mı? Ben çok şahit oldum böyle aşklara. Genelde amaç kapağı atmak ve eşin imkanlarını sömürmekle sonuçlanıyor. İstediğiniz kadar biz şöyleyiz biz böyleyiz deyin. Ne ilksiniz ne de son. Türkiyedeki erkekler bu konularda çok yetenekli. Sanırsın aşktan ölecekler halbuki köprüyü geçene kadar. Avrupadaki kızlar da çok saf ve iyi niyetli. Love bombingi gerçek sanıyorlar. Ailem çok sevdi demeyin demek ki güvenmiyorlar. Belki de sizi uyardılar ama gözünüz görmüyor.Ya siz acaba ne sacmaliyorsunuz ne tanimadan etmeden size öyle birsey mi dedim ben esimi 2 senedir taniyorum ben ve türkiyeye tasinacagiz diye birsey söylemedim ben insanlari tanimadan hakkinda yorumlar yapiyorsunuz