Nikahim var ama ailem kocamin yanina gitmeme izin vermiyor

Allah korusun cinsel ilişki yaşarsanız ailenizin yüzü yere düşer nikahlı kocanızla.

Tövbeler olsun hadi oy kullanmalarından avrupada nekka medeniyete erdiklerini gördükte; “nikahlı koca ile fik fik olur maazallahla”tescillendi.

Allah korusun öpüşür, koklaşır, cinsellik olur amanın.
İnşallah kanlı çarşaf beklentileri yoktur.
Gerçekten böyle zihniyeti olan aileleri hâlâ görmek sinir bozucu

🤣🤣🤣 İmam nıkahı varsa seks yapabileceklerini düğün gunu kabullenecekler 🤣🤣🤣 hamıle kalır da o zamanaca rezil oluruz dugunde koca gobekle tam doguma da denk gelir gıbı hesaplar yapıyordur bence anne babası.
E gitme diyene kadar ablası bi paket kondom versin, su akar yolunu bulur zaten💃💃

E gitme diyene kadar ablası bi paket kondom versin, su akar yolunu bulur zaten💃💃
Bence en temız kurtuluş
Anne biz zaten o işi hallettik çok şaaapma demek 🤣 bı ıkı aglar feryat figan, show amaclı bayılma kalp krizi halleri ( nıyeyse) sonra hadi kızım git dicek. Mmmmmmmük.

Merhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Biz hakları yok desek ne olacak kız 😃

Merhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Tabi ki yok,bırakın evli olmayı sevgili nişanlı olsanızda gidebilirsiniz yanına.Yurtdışı dediniz ama avrupa ülkesi değil belli afganistan suriye falan mı ?

Bu konuda tek merak ettigim insallah damat yurtdisina geliyodur Turkiyeye yerlesme gibi bir dusunceniz yoktur umarim.diger turlude burda konulari okuya okuya artik boyle onceden nikah yapanlarin ailelerinin musade etmemesini hakli bulmaya basladim. Pandemide iki arkadasim nikahi onceden yapti biri hamile kaldi 5 aylikken dugunn yapti 😀 digeride nasilsa nikah oldu diye erkenden eve yerlesti cocugun ailesi hala laf yapiyormus cok merakliydin daha dugun olmadan gelip yerlestin diyorlarmis. Bizim nesil daha free daha rahat ama aileler oyle dusunmuyor iste.

Bu konuda tek merak ettigim insallah damat yurtdisina geliyodur Turkiyeye yerlesme gibi bir dusunceniz yoktur umarim.diger turlude burda konulari okuya okuya artik boyle onceden nikah yapanlarin ailelerinin musade etmemesini hakli bulmaya basladim. Pandemide iki arkadasim nikahi onceden yapti biri hamile kaldi 5 aylikken dugunn yapti 😀 digeride nasilsa nikah oldu diye erkenden eve yerlesti cocugun ailesi hala laf yapiyormus cok merakliydin daha dugun olmadan gelip yerlestin diyorlarmis. Bizim nesil daha free daha rahat ama aileler oyle dusunmuyor iste.
Bizde hamile kalmak suan söz konusu bile olamaz iliskiye girsek dahi korunarak giriyoruz yani bunun bilincindeyiz ve benim evlendim diye önceden eve yerlesme gibi bi düsüncem de yok zaten yurt disinda yasiyorum ve 2 haftaligina gelinlik bakmaya gidicem bu kadar yani üstelik evliyim

Gerçekten böyle zihniyeti olan aileleri hâlâ görmek sinir bozucu
Olmaz mı etraf bunlarla dolu, ülkeye bakın tablo bu.

Ve inanamazsınız o çok kendimi geliştirdim şöyle aştım böyle aştım diyenler kendi çocuklarına karşı böyleler.

Murat Övünç denen şaklabana giden kapalı ablalar, teyzeler, kızlar, kadınlar kendi çocukları azılı Murat gibi gay olsa kan çıkar ama gidip şak şak yapıp göbek atarlar…

Bak bu üyenin ailesi Türkiyeye gelse gider Murat Övünçe göbek atar.

Yanık, tiktak vs vs kelimelerinde gülmekten yerlere yatarlar.

Yurtdışında yaşayan Türklerin memleketten ihraç damat gelin almasını asla anlayamadım. Ulan en az iki nesildir ordasınız bulunduğunuz ülkeye, kültüre entegre olmuş,her koşulda adaptasyon sorunu yaşamayacak nişanlıyken de rahat rahat görüşüp evlilik öncesini deneyimleme şansınız olan birileriyle evlenmek varken, neden ille de köyümün tarhanası?

düğün olmadan nikahın olsada aileler yakınlaşmanızı istemezler. Korktukları tek kalmanız değil cinsellik yaşamanız. Belki gizli saklı olmuştur ama bu şekilde giderseniz göstere göstere olacakmış gibi geliyordur onlara. Çok saçma ama maalesef bu fikir yüzünden istemiyorlardır

Bence en temız kurtuluş
Anne biz zaten o işi hallettik çok şaaapma demek 🤣 bı ıkı aglar feryat figan, show amaclı bayılma kalp krizi halleri ( nıyeyse) sonra hadi kızım git dicek. Mmmmmmmük.
Biz nerdeyiz bebek adamlar işi pişirmiş zaten korunuyorlarmış 💃💃gelin fena cıktı Rıza baba🥹

düğün olmadan nikahın olsada aileler yakınlaşmanızı istemezler. Korktukları tek kalmanız değil cinsellik yaşamanız. Belki gizli saklı olmuştur ama bu şekilde giderseniz göstere göstere olacakmış gibi geliyordur onlara. Çok saçma ama maalesef bu fikir yüzünden istemiyorlardır
Ama bu cok sacma degil mi ya imam nikahi ne diye kiydik o zaman ve bu sekilde günaha girmiyorlar mi iki kari kocayi ayri koymaktan

Bizde hamile kalmak suan söz konusu bile olamaz iliskiye girsek dahi korunarak giriyoruz yani bunun bilincindeyiz ve benim evlendim diye önceden eve yerlesme gibi bi düsüncem de yok zaten yurt disinda yasiyorum ve 2 haftaligina gelinlik bakmaya gidicem bu kadar yani üstelik evliyim
Adamlar kolay yolu bulmuş eş vasıtasıyla Avrupaya kapak atmak için. Adamı anlıyorum da benim anlamadığım ayrı ayrı ülkelerde siz nasıl evlenme kararı aldınız? Yaşadığınız ülkede erkek mi yoktu, kalmamıştı?

Saçma olmaz mı ama
Muhafazakarsan yan yana geldiklerinde bıle helal olsun istersin o yuzden resmi nikahla beraber hemen İmam nıkahı kıyılır 🤷
iyi de yine bu nikahin varsa nikahli esinle fikfiki reddedersen melekler ağlar lanet eder diye de hadisler var. o ne olacak?

Son düzenleme:
X