Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok sorun olmaz açık açık sorun, birde bize dediğiniz gibi bilmiyorum sizin adetlerinizi nasıl yapayım diyin ayrıca konunuz çok şeker, çok naif bir düşünce bunu düşünüp bizlere sormanız falan cok hoşuma gitti, düşünüp altın bile almışsınız. Yeni evlenenlere takı takmak bizim hem adetimiz hemde destek olmuş oluyoruz çok iyi yapmışsınız hayrınız kabul olsunCevaplar için teşekkürler, bunlar benim için önemli. 2-3 yıldır komşuyduk, çok yakındık. Şimdi başka şehirde yaşıyorum.. Altın( çeyrek ya da yarım )vermeyi planlıyorum.. Evine gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum.. Yeni evlileri rahatsız etmek aklıma bile gelmedi. Sadece yetişemeyeceğim için(nikah salonda olacak)..
Alacagınız altın Cok fazla bu aradaCevaplar için teşekkürler, bunlar benim için önemli. 2-3 yıldır komşuyduk, çok yakındık. Şimdi başka şehirde yaşıyorum.. Altın( çeyrek ya da yarım )vermeyi planlıyorum.. Evine gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum.. Yeni evlileri rahatsız etmek aklıma bile gelmedi. Sadece yetişemeyeceğim için(nikah salonda olacak)..
Öncesi veya sonrası olur bence gayetEski komşumun kızı evleniyor. Nikaha davetliyim ama nikah günü yetişemeyeceğim, nikahdan önce kutlamak için eve gitsem bir sakıncası olur mu acaba, onuda belirtmek isterim ki yabancı olduğumdan kanunları iyi bilmiyorum