- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo, hiç de değil.Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.
Normalde dugun gununu kiz belirlerarkadaşlar yeni üye oldum ve canım çok sıkkın. Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye dönüp baktığımda bana ait özel anım, bana yapılmış bi sürpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun çıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem günlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli önemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. sürekli savunmaya geçiyo , abarttığımı nankör olduğumu düşünüyo.
evlilik teklifini bile sabah kahvaltı hazırladı, teklif ettti. o kadar yani basit ve önemsiz, hiçbir hazırlık olmadan, ben hayatım boyunca evlilik düşünmedim, sonra yalnızlık olmuyo deyip evlenmeye karar verdim. özel günün bu şekilde olması, bende bir heyecan yaratmaması, arkadaşlarıma bile anlatamıyorum bana önmsemedi derler diye. ya insan bi mum yakar balon alır yok hiçbir şey yok. en azından etmiş demeyin bi ruhun var senin ve yıllarca onun hayalini kuruyorsun, nasıl yapacak diye heyecanlanıyosun, hayallerin boş çıkınca ortada kalıyosun.
1 ay önce belgeleri hazırladık gün almak için, memleketine gönderdik. bu süre içinde bana gün belirle dedi durdu. bende herkese uygun olsun diye orta bi gün bulmak için düşüyodum. aynı zamanda yoğun bi dönem olduğu için boş yer yoktur diye belediyeden boş günlere göre belirleme yaparız dedim konu kapandı. kendisi bana sormadan günü belirlemesi, inanın günün ne olduğu önemli değil, takıldığım nokta niye benden habersiz, düğün benim ama benden haber güna alındı, çok zoruma gitti. aşamıyorum bu durumu. düşünsenize yarın bir gün çocuğumuza anlatacak anım yok, düğün tarihimi bile ben seçemedim dicem. bilmiyorum belki de abartıyorum. bi akıl verin nolur
Ay bende böyleyim kelebek ölse ağlarım. Gerçi eskiden ağlardım şimdi hissizlestim galiba sadece üzülüyorum içim acıyor. Acaba bunun hormonu yokmu sentetikler ömür boyu olmaz ya ama şöyle bi hormon olaydı iyiydi. Kadının biri vardı mutlu tavuğun mutlu yumurtasını yemezsem o günüm çok kötü geçiyor çok üzgün hissediyorum diyordu acaba mutlu tavuğun mutlu yumurtasi işe yarar mı ki?Ayy
Genetik kuzum yaa mesela ben onda 3 filanim ilaci var iste prozac gibi antidepresanlar. Sentetik seretonin hormonu
Erkekler hep böyledir sen söyle ben yapayım kafasındalar bende evliliğinin ilk yıllarında çok bekledim hadi şuraya gidelim desin bende ona uyayım diye ama geçiyor zamanla beklentin diğer soruna gelince zaten sana sormuş belirle diye sen belirlemezsrn biran önce bence olacak olan olmuşarkadaşlar yeni üye oldum ve canım çok sıkkın. Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye dönüp baktığımda bana ait özel anım, bana yapılmış bi sürpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun çıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem günlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli önemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. sürekli savunmaya geçiyo , abarttığımı nankör olduğumu düşünüyo.
evlilik teklifini bile sabah kahvaltı hazırladı, teklif ettti. o kadar yani basit ve önemsiz, hiçbir hazırlık olmadan, ben hayatım boyunca evlilik düşünmedim, sonra yalnızlık olmuyo deyip evlenmeye karar verdim. özel günün bu şekilde olması, bende bir heyecan yaratmaması, arkadaşlarıma bile anlatamıyorum bana önmsemedi derler diye. ya insan bi mum yakar balon alır yok hiçbir şey yok. en azından etmiş demeyin bi ruhun var senin ve yıllarca onun hayalini kuruyorsun, nasıl yapacak diye heyecanlanıyosun, hayallerin boş çıkınca ortada kalıyosun.
1 ay önce belgeleri hazırladık gün almak için, memleketine gönderdik. bu süre içinde bana gün belirle dedi durdu. bende herkese uygun olsun diye orta bi gün bulmak için düşüyodum. aynı zamanda yoğun bi dönem olduğu için boş yer yoktur diye belediyeden boş günlere göre belirleme yaparız dedim konu kapandı. kendisi bana sormadan günü belirlemesi, inanın günün ne olduğu önemli değil, takıldığım nokta niye benden habersiz, düğün benim ama benden haber güna alındı, çok zoruma gitti. aşamıyorum bu durumu. düşünsenize yarın bir gün çocuğumuza anlatacak anım yok, düğün tarihimi bile ben seçemedim dicem. bilmiyorum belki de abartıyorum. bi akıl verin nolur
Egzersiz, spor, hiç olmadı kısa yürüyüşler demişti uzmanın biriAy bende böyleyim kelebek ölse ağlarım. Gerçi eskiden ağlardım şimdi hissizlestim galiba sadece üzülüyorum içim acıyor. Acaba bunun hormonu yokmu sentetikler ömür boyu olmaz ya ama şöyle bi hormon olaydı iyiydi. Kadının biri vardı mutlu tavuğun mutlu yumurtasını yemezsem o günüm çok kötü geçiyor çok üzgün hissediyorum diyordu acaba mutlu tavuğun mutlu yumurtasi işe yarar mı ki?
Belki onunla eleştirmiştir mutluluğu ol labilir neden olmasınAy bende böyleyim kelebek ölse ağlarım. Gerçi eskiden ağlardım şimdi hissizlestim galiba sadece üzülüyorum içim acıyor. Acaba bunun hormonu yokmu sentetikler ömür boyu olmaz ya ama şöyle bi hormon olaydı iyiydi. Kadının biri vardı mutlu tavuğun mutlu yumurtasını yemezsem o günüm çok kötü geçiyor çok üzgün hissediyorum diyordu acaba mutlu tavuğun mutlu yumurtasi işe yarar mı ki?
Kusura bakmayın da ben böyle adaminda annesininde... Annesiyle evlensin o zaman bu ne yaarkadaşlar yeni üye oldum ve canım çok sıkkın. Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye dönüp baktığımda bana ait özel anım, bana yapılmış bi sürpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun çıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem günlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli önemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. sürekli savunmaya geçiyo , abarttığımı nankör olduğumu düşünüyo.
Evlenmek için işte, maksat 'bunca sene ciktik'peki sevgiliyken de size göre özensiz davranan bir erkekle neden evlilik kararı aldınız ? yani bunlara rağmen evlilik istediyseniz demek ki bunları tolere edecek yanları var.
Evlenmek için işte, maksat 'bunca sene ciktik'
Kendi içinizde çelişiyorsunuz. Yıllarca evlenmeyi düşünmeyen insan nasıl yıllarca evlilik teklifi hayali kuruyor? Ay o teklif etsin de ben kabul etmeyim mi dediniz? Arkadaşlarınıza anlatmak için yapıyorsanız, nişanlınızın böyle şeyleri yapmadığını anlatmaya utanıyorsanız üzgünüm ama sevmiyorsunuz. Ben seven insanın Ya bende evlilik teklifi almadım ya da sade bir şekilde teklif etti derken neyden utanacağını anlamadım. Ne var bunda? Ayrıca Kimse çocuğuna babanızla şöyle nikah günü aldık diye anlatmıyordur eminim. Nişanlınızın ise gezme konusunda içi geçmiş. Dede mood on... ben olsam gezmeyi sevmeyen insanla asla evlenmem. Benim totom yer görmez çünkü. Eğer gezmeyi seviyorsanız şu son yaptığından sonra ayrılınarkadaşlar yeni üye oldum ve canım çok sıkkın. Bir genç kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gününü birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye dönüp baktığımda bana ait özel anım, bana yapılmış bi sürpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun çıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem günlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli önemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. sürekli savunmaya geçiyo , abarttığımı nankör olduğumu düşünüyo.