Nigde///51

gerçekten soğuk buralar

kazak değil de uzun kollular ve üstüne ceket alınması önlem olarak iyi olur, gerçi bayrama ne olur bilinmez ama ...

canım hemşolarım hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun
dualarınzda benide unutmayın a.s.

canım benim ne demek herşey gönlünce olsun
yarın bugün oldu gerçi ama niğdeye gidiyorum kızlar valizimi hazırladım kalın kalın kıyafetleri koyduk bakalım bizim köy soguktur herhalde herkesin şimdiden bayramını kutluyorum sevgiler hemşolarımmmm

selam hemşolar bende sakayadan nakil öğrenciyim niğdede 15 gün kaldım bayram tatili için sakaryadayım cumartesi yine niğdeye gelicem.ilk hafta hiç sevmemiştim niğdeyi.gerci nereyi kazanmıs olursam olayım ilk haftam böyle gecicekt,i.suan seviyorum niğdeyi cidden rahat bi şehr öğrenciyi istemeyen kesime rağmen hoş biyer sakinn ayy niye yazıyosam bunlarıı sanki bilmiyorsunuzz.
neyse hepinizin bayramı mübarek olsunn hemşolarr:)

hemşolarım nerelerdesiniz nasıl geçti bayram Niğdede havalar nasıl

slm hanımlar

bayramımız nihayet geçti tatil bitti buralardayız

bayramın ilk günü çok soğuktu, köyde soba başında bekledik. Allahtan 2. ve 3. gün gayet iyiydi

Ebrulum cumartesi günü Mersindeydim, herşeyini çok özlemişim Mersinin ama kalmak nasip olmadı

merhaba kızlar bayram güzeldi ama niğde buzzzzzzz gibiydi toroslara karlar yagdı ay dondukl valal sobalar tam gaz çalıştı e ne olaacak tıki demizrkazıgın önünde
hım selenaycım demek mersine geldin hava ne güzel demi burda için ısınmıştır
smsmshcim canım benim kaç gündür dogru düzgün giremiyorum tadilat var evde ustalar falan talan olmuş durumdayım canım cım
senin bayram nasıl geçti bu arada
selenaycım söylemek istemezsen anlarım köy neresiydi tatlım
söylemek istemezsen dedim çünkü burda birine sordum sohbet odasında amannnnnnnnnn sorduguma soracagıma pişman oldum da ondan canım cım ben bademdereliyim

ebrulum nasılsın durumlar nasıl
diyet yapıyomusun hala
artık kurbana gene Niğdeye gidersin

smsmsh ciğim canım ya valla diyet durumlar nanay 5 6 kilo aldım geri gidecegim diyet gruplarına canım da işlerim bir hallolsaydı
bu arada hava çok soguk olursa gitmem yahu annemler buraya gelsin hasta olduk valal çocuklar falan neyse benim çenem düştü bir dokun bin ah işit iyi diyelim iyi olsun
sen napıyorsun nasıl gidiyo geçmiş bayramında mübarek olsun
herşey gönlünce olsun canım cım sevgilerrrrrrr

Ebrulum köyümüz kitreli, sizin köye baya ters yani

bademdereli bi komşumuz var, çok tatlı bir kadın

ama gerçekten Mersin sıcaktı kemiklerimin ısındığını hissettim yaaa, ama dediğim gibi çok duramadım ki 6 ya da 7 saat ancak, keşke pazar gününe kalsaydım gezerdim :)

evet canım bizim köye ters baya benimde burada var bir komşum bir amcamız var yazın niğdede kışın burda arada birde almanyada kalır kendisi canım komşunu da kesin tanıyorumdur ben ha neyse
evet ya mersin sıcak güzel seviyorum ben sıcagı tam bana göre yazın bazen çekilmez oluyor ammma napalım kader attı bizi bu tarafa

huuuuuu hemeşerilerim günlerdir ugrayan yok nasılsınız hasta falan degilsiniz umarımm

sevgili hemşolarım nasılsınız
bizi terketmeyen
ebrulum a sevgiler saygılar
bende yarın istanbula kardeşimin yanına gidiyorum
en az 1 hafta yokum kendinize iyi bakın

güle güle smhsmsh ciğim canım benim ben demirbaş oldum da kimse gelmiyor yahu

ebruşum şuan kardeşimden yazıyorum demirbaşım benimmm sağolasın sağsalim gelebildim ama yol yordu başım ağrıyo

sitenin azizliğinde canım arkadaşım yoksa ben bu kadar geç kalırmıydım hoşgeldin istanbula gile güle dönersin evine inşallah canım cım çok öptüm seni

bende burdayım bendee :)

smhsmh ohh gez bacım

bu arada bu soğuklardan ben donup gidicem yahu nedir böyle, odam buzdolabı gibi

oooo selenaycım sen buralara ugrarmıydınnn
anacım burda havalar haala güzel kısa kollularla dolaşıyoruz az önce dayımlarla msn de görüştük onlarda kısa kollu hayırdır dedim kaloriferler yanıyor herhal hehehhe evet dediler piştik fark burda

ay bacım aşk olsun uğramıyormuyum :1hug:

evde bende rahat geziyorum ne de olsa kalorifer yanıyor :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

bu arada cumanız hayırlı olsun :Saruboceq:

ay bacım aşk olsun uğramıyormuyum :1hug:

evde bende rahat geziyorum ne de olsa kalorifer yanıyor :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

bu arada cumanız hayırlı olsun :Saruboceq:

selenay niğdenin soğuğunda dışarda dolaşabiliyor musun?
nasıl giyiniyorsunuz tek kat yetmez heralde ?
kot da üşütür orda galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…