Nigde///51

küçük bir yer şaşırma :)

kızlar nasılsınız ben yokken kimlerde gelmiş bakıyorumda
hepininzi öptüm

Aman da aman memleketime gidemedim ama sizlerin anlattıklarınız ile birazda olsun hasret giderdim sanki oralar gitmş kadar oldum.
İnanın o kadar çok olduki Niğde'ye gidemeyeli ama Rabbim ömür verirse ölmeden de olsa bir kerede olsa gidip göreceğim inşallah son kezde olsa.Şeniz

hanımlar selam

adıvar niye son kez olsun ya o nasıl laf. İnş imkanın ve fırsatın olur da her daim gelebilirsin

-tatlicadiarzu-selam niğdeliler bende niğide borluyum tam 1 ay kaldım geleli de tam 1 hafta oldu niğdede yaşamıyorum kayseride yaşıyorum hemşerilerimzin sitesne göz atıyomda az mesajınız var nerdesiniz niğdeliler bu arada bor un karanlıkdere kasabasındanım herkese selamlar

günaydın kızlar,nigdenin suyundada arsenik çıkmış,haberler de duymuş annem,yemeklerde bile kullanma dedi.eşimde suyun yeşerdiğini söylemişti bekleyen suyun dibi yeşeriyormuş,hançerlinin suyu çok temiz çıkmış,aman dikkat

Merhaba Hemşolarım,Mübarek Ramazan ayınızı kutlarım.Allah hepimize tekrar tekrar mübarek aylara eriştirsin.

sevgili hemşerilerim herkese HAYIRLI RAMAZAN lar diliyorumm

Bende de herkese Hayırlı Ramazanlar

ayrıca su da nasıl arsenik çıkmış yaaaaa :1shok: biz duymadık hiç

bugün trt2 de sanırım eski bir programdı ama Gümüşler manastırı
Alaaddin camii gösterdiler
ne güzeldi yahu memleket gibisi yok

canım cım bende bu haberi duydum bir kaç il saydı arsenik miktarı çok fazlaymış niğdenin suyu hep güzel diye bilirdim yahuuuu
nasılsınızzzzzzzz nasıl gidiyo herkese hayırlı ramazanlar

nerdesin sen yahu ulaşabilmek görebilmek müğmkün degil profilde kapalı tatlım öptüm seniiiiiiii

mrb arkadaşlar ben karamanlı olmama rağmen niğdeye gelin geldim.burda yaşayan yokmu herkes yurt dışında mı yaşıyor?belki görüşme ihtimalimiz olabilir.arkadaşlık güzeldir.:teytey::teytey::teytey:

mrb arkadaşlar ben karamanlı olmama rağmen niğdeye gelin geldim.burda yaşayan yokmu herkes yurt dışında mı yaşıyor?belki görüşme ihtimalimiz olabilir.arkadaşlık güzeldir.:teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin canım,bende konyalıyım.sen hangi okulda çalışıyorsun?a.s.:1hug:

Ben Niğdedeyim :)

hangi okulda çalışıyorsunuz, bilebilirim diyemicem, şehir merkezindeyse bilinmicek okul yok :)

hoşgeldin canım,bende konyalıyım.sen hangi okulda çalışıyorsun?a.s.:1hug:
mrb benim atamam yapılmadı geçen yıl yıldıztepe de ücretli çalıştım şimdi de açıklanmasını bekliyorum.hangi okul çıkarsa artık.siz nerede çalışıyorsunuz.

mrb benim atamam yapılmadı geçen yıl yıldıztepe de ücretli çalıştım şimdi de açıklanmasını bekliyorum.hangi okul çıkarsa artık.siz nerede çalışıyorsunuz.
ben merkez asım zeynep ecemiş i.ö.o .hakkında hayırlısı olsun canım ,umarım herşey gönlünce olur.sevgilerkaydirigubbakcemile5

herkes nereye kayboldu....huuuuu nerdesiniz millet herkese iyi pazarlar

herkes nereye kayboldu....huuuuu nerdesiniz millet herkese iyi pazarlar

ben hep buralardayım :) ama bizim başlığımız biraz yavaş ilerliyor

güzel bir hafta başında herkese merhabaa

bu arada bu hafta sonu kpss sınavı var :çok üzgünüm: ben bu sene erkenden çalışmaya başlamıştım ve bazı özel nedenlerden dolayı çalışamaz oldum, sonra biraz kötü dönemlerim oldu ve ben yeni toparlanarak çalışmaya başladım ama bu neye fayda eder bilemiyorum :çok üzgünüm:

Allah yardımcımız olsun

ya niğde asosyal bir yer mi
bana öyle anlatılıyor doğru mu acaba
gelişmemiş falan deniliyor
ve ben rahat giyinen biriyimdir
orda rahat giyinemezsin flaan deniliyor
dar , kolsuz falan giyinemeyeceğimi vs vs deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…