saol cnm yaa kışlıkları hazırlıyorum:1ninca: burdan inidirm zamanında alırım.soğunu duydum bakalım napıcam burda 10derece titreyen cenem orda hangi sekle giricek acaba?:lepi:burda gecen sene ekimde yazlıkalrla geziyoduk kıs oluncada tam kıs oluyor buzlar yağışlar falan.ben mevsimlk doldurayım yanıma.yurtlar için cok saol hafta sonu niğdeye gelicem arastırıcam bakalım.gezicem hepsinii bu kadar detaylı bilmiyordum cok saoll tavsiyelerin için arada yine bilgilerinize ihtiyacım olucakkkaydirigubbakcemile5ee artık 54 plakadan vazgecip kaydımı 51 e aldırıryorumma.s.
günaydın kızlar,nigdenin suyundada arsenik çıkmış,haberler de duymuş annem,yemeklerde bile kullanma dedi.eşimde suyun yeşerdiğini söylemişti bekleyen suyun dibi yeşeriyormuş,hançerlinin suyu çok temiz çıkmış,aman dikkat
Aman da aman memleketime gidemedim ama sizlerin anlattıklarınız ile birazda olsun hasret giderdim sanki oralar gitmş kadar oldum.
İnanın o kadar çok olduki Niğde'ye gidemeyeli ama Rabbim ömür verirse ölmeden de olsa bir kerede olsa gidip göreceğim inşallah son kezde olsa.Şeniz
hoşgeldin canım,bende konyalıyım.sen hangi okulda çalışıyorsun?a.s.:1hug:mrb arkadaşlar ben karamanlı olmama rağmen niğdeye gelin geldim.burda yaşayan yokmu herkes yurt dışında mı yaşıyor?belki görüşme ihtimalimiz olabilir.arkadaşlık güzeldir.:teytey::teytey::teytey:
mrb benim atamam yapılmadı geçen yıl yıldıztepe de ücretli çalıştım şimdi de açıklanmasını bekliyorum.hangi okul çıkarsa artık.siz nerede çalışıyorsunuz.hoşgeldin canım,bende konyalıyım.sen hangi okulda çalışıyorsun?a.s.:1hug:
ben merkez asım zeynep ecemiş i.ö.o .hakkında hayırlısı olsun canım ,umarım herşey gönlünce olur.sevgilerkaydirigubbakcemile5mrb benim atamam yapılmadı geçen yıl yıldıztepe de ücretli çalıştım şimdi de açıklanmasını bekliyorum.hangi okul çıkarsa artık.siz nerede çalışıyorsunuz.
herkes nereye kayboldu....huuuuu nerdesiniz millet herkese iyi pazarlar