Nigde///51

selenay niğdenin soğuğunda dışarda dolaşabiliyor musun?
nasıl giyiniyorsunuz tek kat yetmez heralde ?
kot da üşütür orda galiba?

canım benim donuyorum dediğime bakma
2 saat önce (üzerimde kazak var elbet) dışarıda güneşte dolaştım ısınmak için. Benim odam kuzey ve sürekli oturduğum için hareketsizlikten üşüyorum ben, yani dışarısı iyi ama içeriler soğuk, bi de akşam geç çıkıyorum işten akşamları da soğuk oluyor, ayrıca kot ceketle gezebilirsin sorun olmaz ama kazağın filan da bulunsa iyi olur yanında. Yine de kaydirigubbakcemile3 her ihtimale karşı kısa gocuklarından varsa onlarda bulunsun yanında

Merhaba hemşeriler,uzun zaman oldu sizlere yazmayalı.yaz telaşı,gelenler,gidenler derken bu zamanı buldum.Bugün hava borda yaz gibiydi,niğdeyi bilmem,umarım orasıda güzeldir,güneşlidir.sanki yazdan kalma bir hava vardı.herkes bağında bahçesindeydi.

Son düzenleme:
günaydın hemşerilerim,kimse yok mu? Aloooooooooooooooooooooooooooo

herkese slm bayanlar :) nasılsınız

sisli bir Niğde sabahından herkese merhaba :)

Herkese merhaba,sıkıcı bir hafta sonundan sonra nihayet sizlere kavuştum,yarın havalar güneşli olur inşallah,iyi akşamlar.

günaydın hanımlar

yepyeni bir hafta başında herkese sllmm

hava ne kadar güzel oldu :)

hemşerilerim artık takılmaz oldu
neden acaba
:uhm:

bende tam öyle yazmaya geliyordum smshmciğim canım benim
e napıyorsunuz nasıl gidiyor canım cı m

Merhaba Niğdeli hemşerilerim,güneşli sıcak bir öğleden sonra BOR dan hepinize merhaba,
bu aralar biraz yoğundum smhsmhciğim ben hep buradayım ama sonradan katılığım için sizin arkadaş grubunuza girmek istedim biraz da çekindim
. acaba isterler mi istemezlermi diye.Bütün gün evdeyim ben emekli bir öğretmenim.Günlerim evde ev işleriyle geçiyor sıkılıyorum.

aaa dilekcavlaz hanım neden öyle düşünüyorsunuz
herkese bol bol yerimiz var bizim canım yaşça benden büyük oldugunuz düşünerek canım ablacıgım her zman bekleriz buyur gel

forumda doğru düzgün ilerleyemiyorumki

başka konulara bakarken bi bakıyorum site hata veriyor haydaaaa bende kapatıyorum e tabi hiç bir yere bakamıyorum arada kaynıyor

eh artık havalar soğudu burda güeş olsada havanın tadı kaçtı akşamları filan baya serin, bu havalar yüzünden evde herkes hasta yatıyor :)

Merhaba hemşerilerim, güneşli bir Bor sabahından hepinize selam,nasılsınız,ben çok iyiyim.Bu arada EBRULUM a teşekkür ederim sağolun,beni de aranıza aldığınız için evde çok sıkılıyordum.Artık sizlerle rahat sohbet ederim.Selen Ay hanım evdekilere çok geçmiş olsun umarım sağlıklarına kavuşmuşlardır.Onlara sağlıklı, güneşli güzel günler dilerim.

Son düzenleme:
teşekkürler sayın hocam (dil alışkanlığı kusuruma bakmayın )

bugün hava baya kapalı, yağmur yağacak sanki

herkese slmlar nasılsınız hemşerilerim :) sanırım topiğin küçüğüde benim herkes evli olunca bu duyguya kapıldım :)

Merhaba hemşerilerim, Bor da bu gün hava yağışlı,kasvetli yada ben bugün çok üzgünüm, çünkü oğlum gidiyor kanadaya,şimdilik hoşça kalın.

yolu açık olsun inş (kaç gün geçmiş ama) okumak için mi gitti acaba kanadaya??

810rf9.gif

w419.png

Merhaba Selen Ay,Smhsmh ciğim teşekkürler.Oğlum Kanadaya okumak için gitti.Ondan haber alasıya kadar canım birşey yapmak istemedi Bu gün biraz daha iyim yavaş yavaş alışacağım harhalde annelik bu olsa gerek,sizler nasılsınız,herkes iyi mi şimdilik hoşça kalın,öptüm sizleri.

Merhaba Selen Ay,Smhsmh ciğim teşekkürler.Oğlum Kanadaya okumak için gitti.Ondan haber alasıya kadar canım birşey yapmak istemedi Bu gün biraz daha iyim yavaş yavaş alışacağım harhalde annelik bu olsa gerek,sizler nasılsınız,herkes iyi mi şimdilik hoşça kalın,öptüm sizleri.

Allah oğlunuzun orda yardımcısı olsun, sizede burda sabırlar versin inş

hava ha yağdı ha yağacak gibi

Merhaba hemşerilerim,yarın öğretmenler günü,bende bir emekli öğretmen olarak,büyük küçük tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlar sağlıklı,mutlu bir yıl geçirmelerini dilerim.

amanın tam da unutmuşuz memleketi haa
herkese hayırlı bayramlar inşallah ben akşama yollara düşüp gidiyorum köyümeeeeeeeee uzakta olanlar için çekerim havasını hiç merak etmen siz heheheh öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii

X