ben geldim
niğde borluyum Şeniz herkese iyi haftalar
aaaa:dance:kız sendemi
canım hemşerim benimmmhihoyyythihoyyyt
sen nerdensin canım kaydirigubbakcemile5
Altunhisar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
deniz kabuğu sıfır kollu giyinmen ya da dar giyinmen birşey değil ama rahat giyinirim diyince ebrulumun dediği gibi 1 karış etek ya da derin dekolte birşeyler giyersen yadırganyor tabi.
artık ben burda yaşayanlarla dışardan gelenleri bile ayırt eder oldum :)
ebrulum ben çalışayım dedikçe sanırım herşey birbirine giriyor, tarih dendikçede tüylerim ürperiyornapcam ya, sen nerde giriyorsun sınava bi de hangi oturum, sabahkimi, öğleden sonra olan mı??
bu arada ramazanda iyi gidiyor yolun yarısı gitti nasılsa bundan sonrası kolay olur
hemşom benim
7 yaşından beri hiç gitmedim ben niğdeye özlüyorum ama kırıklıklarım ağır basıyo sengözlerimebaksanab
yok canım rahat dediysem de öyle mini falan değil ilk anladığın şekilde işte
peki sosyal hayat nasıl
sevdiğim adam niğdeli ailem ikna olmuyor işte
bu yüzden soruyorum
canım Niğdeye mi yerleşeceksiniz?? O yüzden mi ailen razı olmuyor. Yoksa başka şehirde yaşayacaksınızda ailen Niğdeli filan diyemi istemiyor.
Sonuçta sen yaşayacaksan öncelikle şu önemli sen nasıl bir yaşam tarzı seversin?? Kalabalık, büyük şehir her zaman ilgimi çeker, büyük mağazalarsız yapamam gibi şeyler düşünüyorsan ilk etapta zorlanırsın.
Ama küçük şehri severim herkesin birbirini tanıdığı sıcak ortam iyidir dersen çok seveceksin burayı.
Bu arada şu büyük mağazalar, alışveriş yerleri filan sorun olmasın durumu biraz düzgün olan birçok kimseyi görüyorum (büyük şehirlere yakınlıktan dolayı) büyük şehirlerden alışverilerini yapıyorlar. Sabah çıkıp akşam evine gelenleri biliyorum. Ama aklına başka takılan nedir bilemicem canım fisfisfis
bende uzun süredir gitmiyorum
gerçi benim anneannem teyzemler falan orda
annemler gidiyolar bayramlarda falan
hımm pardon en son martta dedem vefat etti cenazesine gitmiştim:çok üzgünüm:
senin kırıklıkların nedir bilmiyorum ama
ben seviyorum niğdeyi :asigim:
belki uzun süre kalmaktansa bir kaç günlüğünede olsa gitmek güzel:sm_cool:
selenay cım canım ben niğde de degilim şu an maalesef pazar günü öğleden önce girecegim sınava tatlım
bu arada smsmshm uf nasıl yazdım yanlış oldu galiba canım benim öpüyorum seni göremiyorum bayadır tatlım
deniz kabugu niğdede yaşamak gayet normal yani ben mersinde nasıl yaşıyorsam niğde de aynı oraya gittiğim zaman da aynı yani gurbette olmaya gelince evet zor biraz bir niğdeli gelin olarak
aslında her iki taraftanda biraz mesafeli olmak güzel bir şey kanımca