Nigde///51

rahat derken ne kadar rahat öncelikle bunu merak ettim kastın sadece kolsuz giyinmekse yoooooo hiçte öyle asosyal falan degildir kolsuz giyinebilirsin senin tercihindir amma velaki çok pardon arkadaşım ama hani bir karış etek giyipte dolaşırsan e buna biraz bakarlar yani
e şekerlerim hemşerilerim nerdesiniz yahu nasılsınız ramazanımız nasıl gidiyo öptüm sizleri
selenay bu arada bende girecegim şekerim sınava son zmaanlar bende biraz tarih çalışayım dedim ama nerdee çocukların ödevinden okulundan bana sıra kaldı mı ki
arkadaşım sana başarılar diliyorum herşey gönlünce olsun sevgiler

deniz kabuğu sıfır kollu giyinmen ya da dar giyinmen birşey değil ama rahat giyinirim diyince ebrulumun dediği gibi 1 karış etek ya da derin dekolte birşeyler giyersen yadırganyor tabi.
artık ben burda yaşayanlarla dışardan gelenleri bile ayırt eder oldum :)

ebrulum ben çalışayım dedikçe sanırım herşey birbirine giriyor, tarih dendikçede tüylerim ürperiyor napcam ya, sen nerde giriyorsun sınava bi de hangi oturum, sabahkimi, öğleden sonra olan mı??

bu arada ramazanda iyi gidiyor yolun yarısı gitti nasılsa bundan sonrası kolay olur

yok canım rahat dediysem de öyle mini falan değil ilk anladığın şekilde işte
peki sosyal hayat nasıl
sevdiğim adam niğdeli ailem ikna olmuyor işte
bu yüzden soruyorum

hemşom benim
7 yaşından beri hiç gitmedim ben niğdeye özlüyorum ama kırıklıklarım ağır basıyo sengözlerimebaksanab

bende uzun süredir gitmiyorum
gerçi benim anneannem teyzemler falan orda
annemler gidiyolar bayramlarda falan
hımm pardon en son martta dedem vefat etti cenazesine gitmiştim:çok üzgünüm:

senin kırıklıkların nedir bilmiyorum ama
ben seviyorum niğdeyi :asigim:
belki uzun süre kalmaktansa bir kaç günlüğünede olsa gitmek güzel:sm_cool:

yok canım rahat dediysem de öyle mini falan değil ilk anladığın şekilde işte
peki sosyal hayat nasıl
sevdiğim adam niğdeli ailem ikna olmuyor işte
bu yüzden soruyorum

canım Niğdeye mi yerleşeceksiniz?? O yüzden mi ailen razı olmuyor. Yoksa başka şehirde yaşayacaksınızda ailen Niğdeli filan diyemi istemiyor.

Sonuçta sen yaşayacaksan öncelikle şu önemli sen nasıl bir yaşam tarzı seversin?? Kalabalık, büyük şehir her zaman ilgimi çeker, büyük mağazalarsız yapamam gibi şeyler düşünüyorsan ilk etapta zorlanırsın.

Ama küçük şehri severim herkesin birbirini tanıdığı sıcak ortam iyidir dersen çok seveceksin burayı.

Bu arada şu büyük mağazalar, alışveriş yerleri filan sorun olmasın durumu biraz düzgün olan birçok kimseyi görüyorum (büyük şehirlere yakınlıktan dolayı) büyük şehirlerden alışverilerini yapıyorlar. Sabah çıkıp akşam evine gelenleri biliyorum. Ama aklına başka takılan nedir bilemicem canım fisfisfis

niğdeli ve niğdede yaşayacaz
benim yaşadığım il rahat bir yer
ailem yapamazsın diyor
ilk yaparım dersin ama zorlanırsın diyor
bi de gurbete gitmemi istemiyrlar
gurbet çok zor diyorlar

gitmeyi istiyorum aslında canımcım
ama akrabalara değil gezmeye mis kokusunu çekmeye
köy köy gezmeye gidicem igün kısmetse
16 yaşım falandı galiba gelin almaya bayat köyüne gelmiştik hala gözümde tütüyo o köy ben oralı değilim ama çok sıcak geldi kanım kaynadı çok
yerimseniben

selenay cım canım ben niğde de degilim şu an maalesef pazar günü öğleden önce girecegim sınava tatlım
bu arada smsmshm uf nasıl yazdım yanlış oldu galiba canım benim öpüyorum seni göremiyorum bayadır tatlım
deniz kabugu niğdede yaşamak gayet normal yani ben mersinde nasıl yaşıyorsam niğde de aynı oraya gittiğim zaman da aynı yani gurbette olmaya gelince evet zor biraz bir niğdeli gelin olarak
aslında her iki taraftanda biraz mesafeli olmak güzel bir şey kanımca

ebrulum sende gözümde tüten memlekettesin :) seviyorum mersini (sıcağını değil ama kaydirigubbakcemile3 ) inş bir yerlere atanırız yoksa çok gericem kendimi :çok üzgünüm:

deniz kabuğu bence içinde sadece gurbete gitmek sorun olsun, ailen gurbet olduğu için istemiyor bence ama sen mutlu olda varsın gurbet olsun. Allah korusun burunlarının dibinde olup mutsuz olsan daha mı iyi. Rabbim hakkında hayırlısını versin inş :Saruboceq:

mrb kızlar muhabbetten uzak kalmışım :)) denizkabuğu canım ben de niğdeye gelin geldim tabi hemen hemen aynı seviyede biryerden.niğde çok sosyal biryer sayılmaz ama zaten amacın evlilikse çok da sosyalleşebileceğini sanmıyorum.şöyle söyleyim bir sürü cafe, pastahane,restorant var onun dışında eğlencelik yerler yok.müzik ve resim kursu dışında kursa rastlamadım,dans spor gibi.büyük alışveriş merkezleri yok ama büyük marketler burda da var.kayseri 2, adana 3-4 saat sürüyor.günübirlik gidip gelinebilir.küçük bir şehir işte ama yaşam tarzı istanbuldan ankaradan ya da izmirden farklı sayılmaz.çok açık giyinmediğin sürece sorun da yaşamazsın.ki o tarz giyinenler bile var.merak ettiğin bir şey olursa çekinme tamam canım hadi byeeeee

koyden dondum kızlarr merak ednler olursaa albumumde guzel memleketımın resımlerı varr

slm bayanlar herkes nasıl

bu arada memleket soğudu iyice ya :S donuyorum ben

hımmm epey soguk demek ha
bayarama kalınca kıyafetller getirmek lazım o zman
nerdesiniz siz yahu bırakmışsınız buraları hadi dökülün bakalım hani niğdeliler

bayrama annemler gidicek Allahın izniyle
yalnızız bayramda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…