Nevsehir///50

eğer düzelmezse sınavım geçersiz sayılır ama inş düzelir cnm ya.Allah razı olsun bitanem sendende..umarım moralin artık tamamen iyidir.seninle sohbet etmeyide pek özledim yaww neyse inş bir ara grşrz.kendine çok iyi bak cnm öptümmm..a.s.

slm kizlar bende nevsehirliyim, ama su anda fransadayim oralar nasil anlatin biraz

cappadocia kiz burdada karsilastik bak gordunmu ins gercektede birgun gorusuruz, optum canima.s.a.s.

tabi canim sevenle hic ayrilirmi daima birbirini bulurlar:roflol:
bak biz asksiz prenseslede oyleyiz o canim benim
sende tanis kiz onunla cok iyi cok tatli ben bayiliyom valla
ne guzel iki sevdigim kiside burda daha ne isterimki:dance::dance:
optum canim gorusuruz yine burdaa.s.a.s.

insallah canim ya duzelir az kaldida sinavlara insallah hallolurda girersin butun senen bosuna gitmez
benim moral ayni pek duzelcek gibi degil ama seni gorunce valla duzeliyo bak guluyom bile:roflol::roflol::roflol:
evet ya sohbete fazla giremiyorum senle coktandird konusamiyoruz
bak kiz sana karbeyazi taistirim oda nevsehirli fransada kaliyo benim gibi ,onuda cok seviyorum sansima ikinizde burdasiniz ,o sohbete giriyo bazen onlada konusyom karsilasirsaniz konusun tanisip sevip sevisin tamammi:roflol::roflol:
hadi optum prensesim benim gorusuruza.s.a.s.

evet karbeyazla tanıştık valla ben çok sevdim cnm gerçekten iyi biri.cnm moralin düzelsin yaa beni görsende görmesende bitanemm sen hep gül sana gülmek yakışır bitanem bnmmm.grşrz inş cnm kib..a.s.a.s.

evet karbeyazla tanıştık valla ben çok sevdim cnm gerçekten iyi biri.cnm moralin düzelsin yaa beni görsende görmesende bitanemm sen hep gül sana gülmek yakışır bitanem bnmmm.grşrz inş cnm kib..a.s.a.s.

tamam canim bak guluyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
seni gorunce zaten gulumseme geliyo bana nekadar sevildigi bil yani
karbeyala tanistina sevindim ,oda sohbete giriyo orda karsilasirsiniz ,tabi benim vaktim yok giremiyorum ,insallah bigun karsilasizda konusuruz ucumuz ,optum canim benim kendine dikkatt et bye byeea.s.a.s.

ben nevsehirin kozaklı ilçesine bağlı karasenir kasabasından hemseri varsa beklerim :enbuyukkk: :enbuyukkk:

annem kozaklılı ve karaseniri iyi bilir kesin tanıyordur varya benim annemin dogum yeri buruncuk topaklıda teyzem var çok akrabam var orda

sissst nevsarli bacilar nerelerdesiniz gii ,cikin ortaya ,bos birakmayalim ,memleketimizin paylasim yerinia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben nevşehirliyim ama kayseride kalıyorum yerimseniben

nevsehirliler hepinizin ,tum dunyanin anneler gunu kutlu olsun ,bu duyguyu allahim insallah bizklerede nasip eder

ay iki dene hemseri birden
ben almanyadayim canim bende cok özledim
en son gecen yaz gittik bu yaz gitmiyoruz

buarada tsk herkesin anneler günü kutlu olsun
insallah bizede nasip olur :)

almanya neresindensin benim annemde almanyada kaliyo frankfurtta ,sun turkiyede izinde ,bende 2 seneyi gecti izine gitmeyeli zaten fransaya geleli ilk gittim bu sene yok izin malesef ,cok ozledim memleketimi
sen nevsehir icindenmisin ,ben icindenim ,lise bitti evlendim geldim buraya
sanirim sende evlilik yaptin geldin ,kac senedir evlisin ve kac yasindasin
sanirim seninde bebek yok ben suan tedavideyim insallah olur canim optum gorusuruzza.s.a.s.a.s.

sen bizden cok sanslisin desene memleketimize en yakin yerde kaliyosun ,gelip gidiyosundur,bekarsin sanirim ,okuyomusun canim kac yasindasi optum gorusuruz insa.s.a.s.a.s.

Canım ben aslında belçikada doğdum büyüdüm.Eğitimimi orda tamamladım.Yaklaşık 3 yıl oluyor kayseriye yerleşeli.Ailemle kesin dönüş yaptık.Bu arada yaşım 23 ,kendi şirketimizde çalışıyorum ve nişanlıyım.Allah nasip ederse antepe gelin gideceğim a.s.

yok canim ben burda büyüdüm
almanyada münihte yasiyorum bir bucuk yasimda geldim buraya
evlide degilim daha staj yapiyorum bitince bakalim hayirlisi :)
senin yas kac?
kac senedir evlisin?

bende herkesi kendim gibi zannediyorum :roflol: senide evli zannettim cunku profiline akmamistim
oh aha bekarciksin ,ben 22 yasindayim erken evlendim 6 sene olcak evleneli yasim kucuk ama evlilik eskidi:roflol:
aman canim evlenme ne yapcaksin evlenip ,hayatin tadini cikar ,ne uzerine staj yapiyosun
almanyada nerde kaliyosun canim sen ,ben burdan daha fazla seviyorum almanyayi
evlenmeyi dusunuyomusun yoksa boyle iyimi diyosun
optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.a.s.

sende avrupalisin desne ,oh ne sanslisin donus yapmisiniz ,turkiye daha iyi degilmi burdan ,keske bizde oyle bisey yapsak,neden nevsehir degilde kayseriye canim,yada is dolayisiyla sanirim ,olsun ,dogdugun buyudugun yer degil ,doydugun yermis
gozun aydin olsun canim nekadrlik nisanlisn ,desene sende evliler arasina girceksin ,dugun ne zaman ,uzakmis canim gitcegin yerde ,hayirlisi olsun tabiki mutlu olduktan sonra
optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.

Türkiye daha iyi avrupadan evet :)
İş yerimiz kayseride olduğu için buraya yerleştik.
Bu arada ben daha 1 ay'lık nişanlıyım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…