Nevsehir///50

Türkiye daha iyi avrupadan evet :)
İş yerimiz kayseride olduğu için buraya yerleştik.
Bu arada ben daha 1 ay'lık nişanlıyım :asigim:

evet canim ya cok yeniymi daha ,allah basa kadar etsin derlerya ,insallah oyle olur
,bende turkiyeyyi cok seviyorum
sanirim sen fransizca biliyosun ,belcikada dogmandan dolayi
,nevsehirde akrabaniz falan varmi ,yoksa hep kayseridemisiniza.s.a.s.

evet canim ya cok yeniymi daha ,allah basa kadar etsin derlerya ,insallah oyle olur
,bende turkiyeyyi cok seviyorum
sanirim sen fransizca biliyosun ,belcikada dogmandan dolayi
,nevsehirde akrabaniz falan varmi ,yoksa hep kayseridemisiniza.s.a.s.

Ben belçikanın limburg bölgesinde doğduğum için flamanca biliyorum.
Nevşehirde köyde akrabalarım var ama 1.ci derece akrabalar hep kayseride.

aboo 16 yasinda mi evlendin :1shok:
gii oda cok erken ya görücü usulü mü oldu?
benim staj banka üzerine canim bankacilik okuyorum münihte hypovereinsbank bankasinda
fransada varmi hypo bilmiyorum :uhm:
ya valla aslinda böyle iyide diyorum ama arkadaslara baktikca hevesleniyo insan :KK70:
beraber büyüdügüm kizlarin bi kaci evlendi coguda nisanlandi :)
ama bakalim iste hayirlisi
senin cocuk varmi?

evet canim 17 yasinda evlendim ,gorucu usulu degil akraba evliligi ,gorucu gibi oldu ,esim gelmezdi fazla turkiyeye kucukken ormustum ,bide geldim ,buyumuz ben daha liseikiye gidiyodum ,beni cok sevmis ,illeki bana isteyin diye ,bende onu sevmezdim ama sevdim oldu ,hic kimse karismadi zorlamadi ,kendimiz istedimiz icin evlendik,pisman bazen oluyorum oda unvte okumak istedim oyuzdendi ama mutlu olduktan sonra buyuk kucuk farketmiyo nasil olsa gun gelip evlenilcekti
meslegin cok guzelmis ,insallah meslegin uzerinde daha fazla ilerlersin canim
yasin kucuk bence ,hic acele etme insallah istedigin gibi biri cikar karsina ,almanyadanmi yoksa turkiyedenmi evlenmek istiyosun,ikiside cok zor yaaa isteigini bulmak icin
benim bebek yok canim 2 senedir istiyoruz olmuyo sun tedavideyim ,asilama uygulandi birincisi tutmadi bakalim ikincisini yaptircak insallah bunda olur ,en buyuk sansim yasimin kucuk olmasi
optum canim gorusuruzza.s.a.s.

ben aslinda yozgatliydim ama evlenince esim nevsehirli oldugu icin artik bende nevsehirliyim..

HEY MİLLET .....D iğer iller daha çok hemşerisini toplamış bizim hiç yok galiba haydiherkese haber verinnn.....daha ne duruyonuz....

Selam herkesea.s.Ben de Nevşehirliyim.:lepi:Aslında Ankara da doğup büyüdüm burada yaşıyoruz.Ama senede 3 -4 defa Nevşehire Kayseriye akrabaları ziyarete gidiyoruz.Mesela temmuz sonu gibi gitmeyi düşünüyoruz.Burayı ilk defa gördüm bundan sonra boş bırakmam çok arkalarda kalmışbenneyaptımki.:1hug:

Hu huuuuuuuuuuuu Kimse yok mu?CADIARZUHemşolarım neredesiniz?:a015:
Boş bırakmayalım sayfamızı :a015:

nevsehir büyülüyor insani yaw ne kadar güzel ve bir okadarda gizemli yerler oralar yaaa

2008-01-10_120841_2186852-Travel_Picture-Nevsehir_Ili.jpg

nevsehir2fp5.jpg

436fqku3.jpg

kapadokyanevsehir8ihon7.jpg

unbenannt4bius9.png

NEVŞEHİR DESTANI
Serteser gezdim bütün cihanı
Nevşehir resmince şehir görmedim
Emsali var ise göster bir hani
Nevşehir resmince şehir görmedim

Yiğit olmayanda, perde, ar olmaz
Sözüne durmayan adam er olmaz
Avanos, Ürgüp, Arapsun üçü bir olmaz
Nevşehir gibi şehir görmedim

Koçhisar 'a zordur daim gitmesi
Hamam merkezinde matağ satması
Aksaray iyi yurt çoktur sıtması

Kırşehir, Develihisar güzelim yeri
Ulukışla ile Maden insanın harı
Aşıklar bilirler Niğde 'yi, Bor 'u

Everek Erciyes 'm ardından geri
İncesu altı saat oradan beri
Ulu bedestenli koca Kayseri

Sivas'a varınca eğledim hata
Dedim burda durmam giderim Tokat 'a
Yılancık ocağını gördüm varınca kata

Yozgat, Çorum, Merzifon, Samsun 'dan dön ge
Sungurluyu görün gelirken yolda Çankırı
Merkezi hükümet oldu şimdi Engürü

Herkes matağını meydanda satsın
Ehli aşk olanlar gayrisi atsın
Mecidiye, Bala, Kalaycık hem yüzü batsın

Çubuk, Çerkeşe varırsan olursun yaş
Sivrihisarda görürsün çok taş
Beypazarı, Nallıhan, Köstebek, Ayaş

Geyve 'yi sorarsan hesaba kata
Taraklı, Torbalı oradan öte
Sabancıyı geç inen izmit'e

Hiç durmaz akar gözümün yaşı
Ah ettik erittik dağ ile taşı
Bursa, Eskişehir şehirler başı

Serteser gezdik büsbütün dünya
Varamadım Girit 'e görmedim hanya
Evliyalar başı sorarsan Konya

Seydişehir, Beyşehir, hiç gelmez dile
Sillenin güzeli benzemiş güle
Gelirsen eğlenme sen Ereğli 'ye

Çoban olup ta koyun güdene
Aşk olsun yurduna sağlam gidene
Tarsus, Mersin, Yarcuvat, Silifke, Adana

Osmaniye 'nin içinden çabuk geçsinler
Fevzipaşa'ya varıp bir su içsinler
islahiye şehrinden çabuk çıksınlar

Varsa affedin bu sözde kaba
Yalan söz söylemem inanın tövbe
Bozulmuş vardım da Şam'a, Haleb'e

Hesap et gezdik dünya dört köşe
Sıtk ile başladık sorarsan işe
Kilis'i, Antep'i gezdim geldim Maraş'a

Okudum bir zamanlar inan ki yazdım
Gurbette canımdan usandım bezdim
Diyarbakır, Harput, Malatya 'yi gezdim

Severim Nevşehir'i ezelden candan
Nere varsak destan isterler benden
Yahya der: Vatan sevgi imandan
Aşık YAHYA

Son düzenleme:
ben bos birakmamaya calisiyorum ama gelip giden yok napim ugramadim baktim gelenler ollmus hepiniz hosgeldiniz arkadaslar bende fransada yasiyorum nevsehirde dogdum buyum , evlenip buraya ghgeldim

Hoşgelmişsinizzzz hepiniz arkadaşlar....a.s.Balea ben de çok beğendim resimleri ve şiiri .Zaten özlemiştim bakakaldım öylece resimlere:çok üzgünüm: Nevşehirlisin değil mi?
Ben Kozaklılıyım merkeze uzağız biz malesef ama kaplıcalarımız var bizim de gün geçtikçe çok güzel oteller açılıyor bekleriz kızlar...:1hug:

evet cnm ben avanosluyum hemde avanos dogumlu sonradan geldim almanyaya:)) kozakli da o sifali su larin oralara cok gitmistik süper yerler walla

Son düzenleme:
bende geldimmmmmm :)

balea fotolar ve siir cok güzelmis eline saglik
bu siiri daha önce hic okumamistim :O

nevsehirin neresindensiniz siz bakem??

mrb canim nasilsin gorusmeyeli ,ben bi suredir giremiyodum ,simdi rahat giriyorum ,nasil geciyo gunler calisiyomusun ,bu sene izin yokmu

evet cnm ben avanosluyum hemde avanos dogumlu sonradan geldim almanyaya:)) kozakli da o sifali su larin oralara cok gitmistik süper yerler walla

hosgeldin canim aramiza nasilsin ,sende almanyadasin sanirim , burdada hep gurbetciler birikmisiz masallah, sanirim ogrencisin ve bekarsin ,kac yasindasin, bende fransadan ,evliyim ,nevsehir merkezdenim ,coooook ozledim memleketimi ,bu sene malesefki izin yok :çok üzgünüm:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Hoşgelmişsinizzzz hepiniz arkadaşlar....a.s.Balea ben de çok beğendim resimleri ve şiiri .Zaten özlemiştim bakakaldım öylece resimlere:çok üzgünüm: Nevşehirlisin değil mi?
Ben Kozaklılıyım merkeze uzağız biz malesef ama kaplıcalarımız var bizim de gün geçtikçe çok güzel oteller açılıyor bekleriz kızlar...:1hug:

bende merkezdenim ,evet sen uzaksin biraz ama, senin oturdugun yerde cok guzelmis ,bende fotodan falan gordum ,hic gitmedim ama izine gittigimde gitmek istiyorum ,sifali sulara ,sanirim ogrencisin ,ankaradami okuyosun canim ,ve yas kactia.s.a.s.a.s.

gecen yaz benim bi arkadasim kozaklida bi otelde kalmis
fotoraflarida gösterdi cok güzelmis valla :)
fazla gezmedigim icin nevsehirde öyle oteller oldugunu bilmiyodum :KK70:

Evet hem de çok hızlı bir şekilde yapılıyor. Ben de malum bayramlarda ve yaz tatillerinde geliyorum ama çok şey değişmiş oluyora.sOteller gerçekten çok büyük,lüks.yıldız sayıları falan o biçim yani:lepi:Antepten,Kayseriden,Maraştan bile gelenler oluyoryerimseniben

slm kıslar.bende anne ve baba tarafından nevşehirliyim ama pek bilmiyorum nevşehiri ama kozaklıdaki roza resortte kaldım ve çok memnun kaldım.

bende merkezdenim ,evet sen uzaksin biraz ama, senin oturdugun yerde cok guzelmis ,bende fotodan falan gordum ,hic gitmedim ama izine gittigimde gitmek istiyorum ,sifali sulara ,sanirim ogrencisin ,ankaradami okuyosun canim ,ve yas kactia.s.a.s.a.s.

Canım ben 21 yaşındayım,öğrenciyim bu sene bitiyor inşallahyerimsenibenAilemle birlikte Ankara da yaşıyoruz biz.Ama akrabalarım hep orada ve Kayseride.Bayramlarda ve yaz tatillerinde haricen fırsat buldukça ziyaret için geliyoruz :1hug: Sen yurtdışındasın galiba:a015:Allah yardımcınız olsun memleket özlemi çok zor olmalı...Memlekete geldiğinde Kozaklıya kaplıcalara bekleriz canıma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
X