A
aşksız prenses
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
anam bu ne kırk yılın başı memleketimin sitesine bakayım dedim kimseler yok mu yawwww..senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de ben de sırnaşık şey
ben balikesir saglik yüksekokulu hemsirelik bölümünde okuyorum bu 2. senem.daha sömestrda nevsehirdeydim ama insan yinede özlüyo:a015:bende seni öptüm cnm grsrüz
hazir sen yokken dedikodunu ve kaynatim dedimya yine hemen yakanlandim,kiz ben seni rahat rahat sikayet edemicemmi :roflol:kız cappadocia ne kaynatıyon buralarda yaww bensiznaniknanik ..arkadaşlar bende nevşehirliyim ve şimdi de nevşehirdeyim:dance:.şehrinizin son durumunu sorabilirsiniz.memleket hasreti çekenlere anlatabilirim.şu an tek söleyebileceğim buzz gibi bir hava var ve kar yağıyor canımcıklarıma.s.kendinize iyi bakınnn...a.s.
cnm bende nevşehir merkezdenima.s...ya bu havalar ne olacak bacım yaww donuyom ben burda bi de yollar buz olmasa daha çok sevinecem..sırnaşık şey
anam bu ne kırk yılın başı memleketimin sitesine bakayım dedim kimseler yok mu yawwww..senağlama
hazir sen yokken dedikodunu ve kaynatim dedimya yine hemen yakanlandim,kiz ben seni rahat rahat sikayet edemicemmi :roflol:
sakasi bi yana anam sen buraya yazmiyosunki ,nasil olsa nevsehirdeyim diye gerek duymuyosun ,bari arada yazda bizde sevinelim degilmi
merci canim senden ben aliyorum son durumlarini ,donduysan gel ben seni isitirim bitanem ,sen yeterki iste:roflol:
prensesim zambak ,ogretmen ya biliyomusun ,senden once tanistim :dance:
sen gec kaldin :roflol:
evet oda nevsehirde ayni senin gibi kiz tanis konus
benim sohbet imkanim olmadi ama tanistim a.s.
tmm cnm konuşuruz inş bir ara onlada..neyse bitanem grşrz cnm ya ha bu arada sana teşekkür atayım derken bana yazmadığın bir mesaja yanlışlıkla attım ya neyse cnm feda olsun sana bütün teşekkürlerim byeeeea.s.
ay canim benim soylemen yeter ben zaten askima kiyamam ,sanada feda olsun canim benim
galiba nevsehir isincak burasi sogucak cunku hep ole oluyo ,be donuyom suan .
a.s.
evet canim kuresel isinma kislari buz tutrurucak ,yazlarida yakicak heralde:roflol:ne olcaksa bu halimiz ,dunyanin sonuna geliyoz gabiba:çok üzgünüm:
canim sohbet bolumune takiliyomusun gerci sen duramzsinda hic :roflol:
karsilassak konusuruzda ben hic giremiyorumki baya yogun geciyo moralimde iyi degil bakalim ,insallah bu hafta almanyaya gitcem
bende cok ozledim canim cok cok optum canim prensesim benima.s.
malum evlilik olunca sorunda artar ,kayinvalide kayinpeder ile sorun var ama insallah bu hafta almanyay annemin yanina gidiyom moralim duzelir
zaten seni gordum duzeldi bile hemen
sakin evlenme haaa tamam canim benim optummmmmm
ne guzel hemsire olcaksin benim gibi evlenmeyinde okuyun ,zaten okuyosunuzya:roflol:en iyisi benim yerime okuyun diyim ben
insallah canim hayirlisiyla bitirirsin okulunu meslegini eline alirsin
bak memketimde gorev yapcaksin ha,ben izine geldimde igne yaptirmaya gelirim sana:roflol:
burda biri bi kan aldi 1 hafta gecti daha hala kolum mosmor ya gecmedi bi ,sende oyle yapmada:roflol:
optum canim tekrar gorusuruza.s.
cnm takma sakın bunları ya üzme tatlı canını geçer hepsi inş bu arada teşekkür ederim benimde morlim seni görünce düzeliyo cnm ve evet zaten geç evlenmeyi düşünüyorum saol yinede önerin için ama şimdi bunu okuyunca hemen bnm için gülümsemezsen küserim bak o güzel yüzünden gülücük hiç eksik olmasın bitanemmma.s.
saten evlenmeyi düşünmüyorum cnm okulum bitsin mesleğime başlıyım daha ne isterimki ama önümde daha gideceğim çook yol var.sanırım mesleğimi nevşehirde yapmam.yine memleket özlemi anlıyacağın senağlama.ama inaşallah nevşehirde başlarımda hemşireliğe sen geldikçe sana iğne yaparım ama kız hastalanmadan iğne yapılmaz ki sırnaşık şey kız allah korusun sen hastahaneye sadece beni görmeye gel
ay ay ay iyiki bulmusum seni kiz vallahi guldum bile:dance: iyiki varsin
annemin yanina gittim geldim biraz duzeldi moral seni gordum simdi daha iyi oldu
eee bakalim napiyosun sen ,nasil gidiyo dersler
cok cok optum canim seni tekrar gorusmek dilegiyle simdilik bye:roflol:
a.s.