A
*Ayyıldız*
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Yaşasın bir hemşerimiz daha oldu:lepi:Hoşgeldin cnma.s.Çok sevindim, yine bekleriz Kozaklıya diğer otelleri de denersinyerimseniben Roza Resortun güzelliği Kozaklılıar arasında efsane gibi zaten. Yakın Köylerde falan evlenen gençler Roza Resortta balayı yapıorlarmış..Mesela damadın dayısından Roza resortta balayısırnaşık şeyslm kıslar.bende anne ve baba tarafından nevşehirliyim ama pek bilmiyorum nevşehiri ama kozaklıdaki roza resortte kaldım ve çok memnun kaldım.
a.s.canım saolun inş gelirim tekrar.bende sizleri tanımaktan çok memnun oldum.malumYaşasın bir hemşerimiz daha oldu:lepi:Hoşgeldin cnma.s.Çok sevindim, yine bekleriz Kozaklıya diğer otelleri de denersinyerimseniben Roza Resortun güzelliği Kozaklılıar arasında efsane gibi zaten. Yakın Köylerde falan evlenen gençler Roza Resortta balayı yapıorlarmış..Mesela damadın dayısından Roza resortta balayısırnaşık şey
hosgeldin canim aramiza nasilsin ,sende almanyadasin sanirim , burdada hep gurbetciler birikmisiz masallah, sanirim ogrencisin ve bekarsin ,kac yasindasin, bende fransadan ,evliyim ,nevsehir merkezdenim ,coooook ozledim memleketimi ,bu sene malesefki izin yok :çok üzgünüm:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ne uzerine okudun canim ,ne guzel meslegini eline alcaksin ,nevsehire gitmenize sevindim ,insanin memleketi bi ayri oluyo ,hele bide guzelse tamamCanım ben 21 yaşındayım,öğrenciyim bu sene bitiyor inşallahyerimsenibenAilemle birlikte Ankara da yaşıyoruz biz.Ama akrabalarım hep orada ve Kayseride.Bayramlarda ve yaz tatillerinde haricen fırsat buldukça ziyaret için geliyoruz :1hug: Sen yurtdışındasın galiba:a015:Allah yardımcınız olsun memleket özlemi çok zor olmalı...Memlekete geldiğinde Kozaklıya kaplıcalara bekleriz canıma.s.
hosgeldin canim ,bizde seni tanidimiza memnun olduk ,bak hepimiz gurbetteyiz, hepimizinde ayni memleket ozlemi var ,nevsehir bizlerle gurur duymalia.s.canım saolun inş gelirim tekrar.bende sizleri tanımaktan çok memnun oldum.malum
hemşeriyiz ne güsellll.:sm_cool:
canim sen ne uzerine okuyosun almanyadan ,bende bikac hafta sonra gelcem annem var orda ,sen neresinde kaliyosun, nereye gidersen git memleket olunca mutlaka ugruyosun sonucta topragimiz bizim,almanyada sanirim devamli kalcaksin ,donus falan yok ,avonosta tanidiklarim cok ,onceki izinimde cok gittim avanosahosbulduk kiz:)evt almanyadayim ögrenciyim son senem...ya cidden burda kime sorsam nevsehirli:))o kadr cok nevsehirli warki. ben 22 yasindayim:) bu sene gidicez türkyieye ama genelde istanbul izmirdeyiz. ama bazan gidiyoz nevsehir mesela en son gecen sene bi babamla gitmistik avanosa, merkeze de gideriz mutlaka orda oldukmu:teytey:
anam nogruyonuz giiiiiiiiii bende geldim sonunda bende nevsehirliyim gadasini aldigim gurban olurum ben o guzel memleketime cok ozledim ya oralari suanda ingilterede oturuyorum 8 ay oldu nevsehirimi gormeyeli ah ah nasil ozledim bu ozlemi gurbetteki ler cok iyi bilir.cok yalnizim bu gurbet ellerinde gozun kor olsun gurbet nerelere geldik kader iste evlenerek geldim buraya esimden baska kimsem yok burada memleketime kucak dolusu opucukler burnumda tutuyorsun nevsehirim
ne uzerine okudun canim ,ne guzel meslegini eline alcaksin ,nevsehire gitmenize sevindim ,insanin memleketi bi ayri oluyo ,hele bide guzelse tamam
ben gurbetteyim malesefki ,2 sene oldu gitmeyeli ,seneye gitcez ,3 sene olcak yani ,gercekten insanin memleketi gibi yok ,ozellikle yabanci ulkede insan bunu daha iyi aliyo
kayinvalide ve kayinpederimi bugun aradim ,onlarda dedi karin kozakliya gidiyoruz ,1 hafta falan kalcaz dedi, bede izine gidim ,kesin gitcem ,bebegim olmuyo ,kaplicalarin faydasi cok oldunu biliyorum ,buyuzden mutlaka gitcem,sen nevsehirli olduguna sanslisin ve kozaklili olduguna daha bi sanslisin canim
hosgeldin canim ,bizde seni tanidimiza memnun olduk ,bak hepimiz gurbetteyiz, hepimizinde ayni memleket ozlemi var ,nevsehir bizlerle gurur duymali
canim sen ne uzerine okuyosun almanyadan ,bende bikac hafta sonra gelcem annem var orda ,sen neresinde kaliyosun, nereye gidersen git memleket olunca mutlaka ugruyosun sonucta topragimiz bizim,almanyada sanirim devamli kalcaksin ,donus falan yok ,avonosta tanidiklarim cok ,onceki izinimde cok gittim avanosa
norelim canim ,bizde iki cene caliyoduk ,bide baktikki ,bi nevsarlida gelmis, hosgeldin canim ,sende gurbettesin ha hepimiz gibi ,beni hic sorma ben 2 snedir gitmiyorum seneye gitcem 3 olcak ,dusun bakalim ,nekadrdir içngilteredesin ,gurbet cok zor degilmi
senin isin daha zor canim benim elti, gorumce, kayinvalidemler falan burda ,ve turklerde cok ,annem almanyada bazen gidip geliriz ,ama kimsesi olmayanlar esas gurbetlik cekiyo allah yardimcin olsun be canim ,cevrende turk varmiya ,izine gitcekmisin peki
anam nogruyonuz giiiiiiiiii bende geldim sonunda bende nevsehirliyim gadasini aldigim gurban olurum ben o guzel memleketime cok ozledim ya oralari suanda ingilterede oturuyorum 8 ay oldu nevsehirimi gormeyeli ah ah nasil ozledim bu ozlemi gurbetteki ler cok iyi bilir.cok yalnizim bu gurbet ellerinde gozun kor olsun gurbet nerelere geldik kader iste evlenerek geldim buraya esimden baska kimsem yok burada memleketime kucak dolusu opucukler burnumda tutuyorsun nevsehirim
a.s.cÇok üzgünüm çoookanım ben ankarada yaşıyorum.........balea almanyanin neresindesin?? bende nevsehirde dogdum sonradan almanyaya geldim iki yasindayken
Sympathique iyim güzelim sen nasilsin? bende bayadir giremiyodum.. bu yaz gitmiyoruz ya iznim abimin izniyle denk gelmiyo o yüzden gidemicezsen gidiyomusun?
*Ayyıldız* e gelcekler tabi nevsehir gibi sehir mi var ya :))
özloş06 sen nerde yasiyosun yurt disindamisin?
buarada genel bi soru gülsehirden kimse varmi :))
ne uzerine okudun canim ,ne guzel meslegini eline alcaksin ,nevsehire gitmenize sevindim ,insanin memleketi bi ayri oluyo ,hele bide guzelse tamam
ben gurbetteyim malesefki ,2 sene oldu gitmeyeli ,seneye gitcez ,3 sene olcak yani ,gercekten insanin memleketi gibi yok ,ozellikle yabanci ulkede insan bunu daha iyi aliyo
kayinvalide ve kayinpederimi bugun aradim ,onlarda dedi karin kozakliya gidiyoruz ,1 hafta falan kalcaz dedi, bede izine gidim ,kesin gitcem ,bebegim olmuyo ,kaplicalarin faydasi cok oldunu biliyorum ,buyuzden mutlaka gitcem,sen nevsehirli olduguna sanslisin ve kozaklili olduguna daha bi sanslisin canim
hosgeldin canim ,bizde seni tanidimiza memnun olduk ,bak hepimiz gurbetteyiz, hepimizinde ayni memleket ozlemi var ,nevsehir bizlerle gurur duymali
canim sen ne uzerine okuyosun almanyadan ,bende bikac hafta sonra gelcem annem var orda ,sen neresinde kaliyosun, nereye gidersen git memleket olunca mutlaka ugruyosun sonucta topragimiz bizim,almanyada sanirim devamli kalcaksin ,donus falan yok ,avonosta tanidiklarim cok ,onceki izinimde cok gittim avanosa
norelim canim ,bizde iki cene caliyoduk ,bide baktikki ,bi nevsarlida gelmis, hosgeldin canim ,sende gurbettesin ha hepimiz gibi ,beni hic sorma ben 2 snedir gitmiyorum seneye gitcem 3 olcak ,dusun bakalim ,nekadrdir içngilteredesin ,gurbet cok zor degilmi
senin isin daha zor canim benim elti, gorumce, kayinvalidemler falan burda ,ve turklerde cok ,annem almanyada bazen gidip geliriz ,ama kimsesi olmayanlar esas gurbetlik cekiyo allah yardimcin olsun be canim ,cevrende turk varmiya ,izine gitcekmisin peki
canim hani derlerya dogdugun degil doydugun yermis ,o misal bizde hep oyleyiz ,,bende hic isinamiyorum buraya , ama dedgin gibi biseyler yuzunden kaliyruz, senin okul suan tabi cok onemli ,meslegini alinca ,nerde almanyadami devam etceksin ,gerci orda okuyosun orda devam edrsin insallah canim sinavlari atladirsin hepimiz bayram ederiz burdamrb Sympatiqcim evet avanosluyum...almanya da okuyorum ama aslinda türkyie de dönmek istiyorum. Bu raya hic isinamyiorum bir türlü ama kopamyiorum da ne gario birsey. Beni hep buraya baglayan seyler war örnegin okulum. Ben lise Ögretmeni olcam yakinda insallah finaller war onlari da bi hayirlisiylan bitrirsem bayram ediycem:)
memleketimize gidemiyoruz bari memleketim insaniyla konusak,ben evleneli 1 ay sobra 6 sene olcak cok erken evlendim derdim neyse:roflol:bende buraya hemen gelemedim 1.5 sene turkiyede kaldim ,birsuru konsolosluklara basvurduk vize icin ama hic kabul etmediler en sonunda esimin fransiz vatandasi olduktan sonra geldiml ,sizz hic bilmedigini ulkeye gelmisiniz ,hepten gurbettesiniz ,bi yaniniz hollanda bi yaniniz turkiye ,zorr valla ,bende akraba evliligi yaptim ,oyle olmasa avrupaya gelmezdim heralde ,oh sen rahatmisin kayinvaliden falan yok ,ben birlikte kaliyorum suan turkiyedeler rahatim, ben bebek icin tedavideyim insallah biran once olur bi bebeginiz ,canim sen kac yasindaydin ,ayyyy anam ben bu bolumu cok sevdim ya iki laf yapalim demi nevsehirli hemserilerimle oh oh:teytey:8 ay oldu ingiltereye geleli canim aslinda hollandaya gelin gittim ama oraya vize alamadim orada olsa iyi olurdu cunku esimin ailesi ve akrabalarimiz hep orada biz akraba evliligi yaptik malum duymussundur hollanda trden gelen kisilerden vize icin sinav istiyordu esimde evlendigimizde henuz ogrenciydi ve isi yoktu sonra buraya geldi ve beni ingiltere uzerinden gtirdi simdi oturumum var ama kirmizi pasaport alinca belki gderim hollandaya ama cok rahatim kaynana kaynata derdi yok dezavantajida cok yalnizim burda 2 3 arkadasim var ama yetmiyor.izine bu sene gidemicem canim esimi12 gunluk izini var gitsemmgittime degmez seneye artik bide bebisimiz olursa insallah tam kadro gideriz ben evleneli 2 yil oldu ama esime daha yeni kavustum yani o yuzden daha bebek yok bundan sonra dusunuyoruzkiz anam cok yazmisim eeeeeeeeee sen neler yapiyorsun nevsehirin neresinde oturuyordun ben 260 evlerde oturuyordum ?hayatin nasil fransadaydin demi dil ogrendinmi ben daha az bisey ogrendim carsiya pazara gittimi isimi hallediyorum yani ama yeterli deil tabi haftada bir dil kursuna gidiyorum benim hayatim bu iste of of cok monoton ya herneyse yinede halime sukrediyorum esimle beraber oldugum icin optum seni ve butun hemserilerimi bye:1hug:a.s.
evet canim ya sizin ozleminiz bi katssa bizimki iki kat oluyo, benim esimin ailesi burda ,annam almanyada oda sonucta gurbette ,abim turkiyede yiyenim var onu cok ozledim,gittiginiz zaman bizden bol bol selamlar goturursunuz, bizde sizin sayenizde ozlemimizi gideriyoruz ,iyiki uye olmusuz buraya ,ne guzel konusuyoruz, bebek icin daha bir sene var oraya gelmeye baklim insallah gelmeden kalirim, artik teyse olursunuz sizde, demek hukuk okuyosun ha cok guzel meslek secmisin canim yolun insallah acik olur optum seni gorusuruzÇok saol canım hepimiz şanslıyız vallayerimsenibenAma sizin işiniz çok zor.Ben vatanımdayken memleketi özlüyorum siz taa nerelerde:1no2:Allahtan sevdiklerin yanındaymış,hepten yanlız değilsin cnm.Allah tez zamanda sana sağlıklı nurtopu gibi bir evlat versin inşallah.Bakarsın seneye evlat için şifalı sulara girmen bile gerek kalmaz.Sadece gezmeye gelirsiniza.sBu arada ben hukuk okuyorum cnm.a.s.
Ayyyy okurken çok fena oldum hemşerim ya:çok üzgünüm:Valla gözlerim doldu doldu..Allah yardımcın olsun.Biz buradan özlüyoruz sen taa ingilterede hem de kimsen yokmuşsenağlama Ama biz varız bak konuşuruz artık buradana.s
bende gidemiyorum canim ya 2 sene oldu valla cok ozledim hele sizleri gorup boyle konusunca daha fazla gidesim geliyo ,ama 1 sene var daha insallah cabuk gecer,izine abinlemi gitcektind denk gelmiyodu optum canim gorusuruzcanim hani derlerya dogdugun degil doydugun yermis ,o misal bizde hep oyleyiz ,,bende hic isinamiyorum buraya , ama dedgin gibi biseyler yuzunden kaliyruz, senin okul suan tabi cok onemli ,meslegini alinca ,nerde almanyadami devam etceksin ,gerci orda okuyosun orda devam edrsin insallah canim sinavlari atladirsin hepimiz bayram ederiz burda
memleketimize gidemiyoruz bari memleketim insaniyla konusak,ben evleneli 1 ay sobra 6 sene olcak cok erken evlendim derdim neyse:roflol:bende buraya hemen gelemedim 1.5 sene turkiyede kaldim ,birsuru konsolosluklara basvurduk vize icin ama hic kabul etmediler en sonunda esimin fransiz vatandasi olduktan sonra geldiml ,sizz hic bilmedigini ulkeye gelmisiniz ,hepten gurbettesiniz ,bi yaniniz hollanda bi yaniniz turkiye ,zorr valla ,bende akraba evliligi yaptim ,oyle olmasa avrupaya gelmezdim heralde ,oh sen rahatmisin kayinvaliden falan yok ,ben birlikte kaliyorum suan turkiyedeler rahatim, ben bebek icin tedavideyim insallah biran once olur bi bebeginiz ,canim sen kac yasindaydin ,
ben nevsehir merkezde yani sanayi bolgesinde ,hani cennet parki falan var bilmem biliyomusun tam orda oturuyorum ,260 evler neresi yaw gulsehire giderkenmi ,nevsehir baya gelisti anam 4 snede baya degismis, dile gelince ,anliyorum cok seyi ama biranda aklima gelipte konusamiyorum, hala ogreniyorrum yani, liseye gittinmi canim merak ettim hangi okuldaydin ,bende cok optum gorusurruz
Sympathique iyim güzelim sen nasilsin? bende bayadir giremiyodum.. bu yaz gitmiyoruz ya iznim abimin izniyle denk gelmiyo o yüzden gidemicezsen gidiyomusun?
*Ayyıldız* e gelcekler tabi nevsehir gibi sehir mi var ya :))
özloş06 sen nerde yasiyosun yurt disindamisin?
buarada genel bi soru gülsehirden kimse varmi :))[/i]
bende gidemiyorum canim ya 2 sene oldu valla cok ozledim hele sizleri gorup boyle konusunca daha fazla gidesim geliyo ,ama 1 sene var daha insallah cabuk gecer,izine abinlemi gitcektind denk gelmiyodu optum canim gorusuruz
evet canim ya sizin ozleminiz bi katssa bizimki iki kat oluyo, benim esimin ailesi burda ,annam almanyada oda sonucta gurbette ,abim turkiyede yiyenim var onu cok ozledim,gittiginiz zaman bizden bol bol selamlar goturursunuz, bizde sizin sayenizde ozlemimizi gideriyoruz ,iyiki uye olmusuz buraya ,ne guzel konusuyoruz, bebek icin daha bir sene var oraya gelmeye baklim insallah gelmeden kalirim, artik teyse olursunuz sizde, demek hukuk okuyosun ha cok guzel meslek secmisin canim yolun insallah acik olur optum seni gorusuruz
ne guzel yapmissiniz hic olmassa annen sana yakin benimki trde neyse hergun nette goruyorum bunada sukur canim ne guzel calisiyorsun dil kursu ehliyet dili baya ogrendinmi oh ben daha dile gidiyorum eh iste biseyler ogrendim azcik ama konusamiyorum korkuyorum galiba hata yaparim diye ne isle mesgulsun canim bende calismak istiyorum bi bebek olana kadar ama dil olmadan hangi iste calisabilirsinki biraz ilerletigim en azindan buro ofis temizliyor buradaki bayanlar bende ole bir iste calisagim diyorum ama esim razi olmuyor kandirmam lazim neyse canim sonra gorusuruz optum
aboo bajim ne cok yazmissin bea
okuyamadim valla hepsini zamanim oldugunda oturup okicam sırnaşık şey
buarada msn i olanlar özelden msn adreslerinizi yollayin ordanda konusuruz
nette fazla nevsehirli yok valla yada ben bulamiyorum