- 28 Eylül 2007
- 186
- 9
- 42
-
- Konu Sahibi EU1
Selam olsun tüm hemşerilerime geç oldu ama idare edin artık ,bende ürgüp lüyüm aslında ama istanbula taşınmak zorunda kaldımçoookkk özledim oraları şimdilik bu kadar hepinizi allaha emanet ediyorum
en sonunda cikti bi memleketlim , nasilsin canim cevap yazmana sevindim ,calisiyomusun , heralde ogrencisin nevsehir merkezdesin , kendini tanitirsan ve arkadas olursak vede kabul edersen sevinirim , cevabini bekliyorum canim.
olur kız neden olmasın ama ben de memleketimden uzaktayım şimdi balıkesirdeyim öğrenciyim balım merkezliyiz biz ailem orda geliyonmu arada nevşehiree.özledim yaw şimdi oralarıı
nörüyonuz gi benda nevsehirliyim kozaklida evimiz var ama kirikkaleye gelin gittim ama almanyada yasiyorum ama hemen hemen her sene gelirim topraklarima vay kurban oldugum topram
arkadaşlar slm. kozaklı hakkında detaylı bilgi verebilecek olan varmı içinizde. ben memurum ve oraya tayin istemeyi düşünüyorum. şimdiden teşekkürler
ama orda değilim arkadslar ozluyom memleketımı
nevsehire gelmeyeli 2 sene oldu bu yaz belki gelcem kesin degil ama ,valla bende cok ozledim ,memleketim gibisi yok
sen ne uzerine okuyosun canim ve kac senedir
optum gorusuruz canima.s.
arkadaşlar slm. kozaklı hakkında detaylı bilgi verebilecek olan varmı içinizde. ben memurum ve oraya tayin istemeyi düşünüyorum. şimdiden teşekkürler
hemşerim burdayım ben de nevşehir merkezdenim