Nevsehir///50

anam bu ne kırk yılın başı memleketimin sitesine bakayım dedim kimseler yok mu yawwww..senağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
ben balikesir saglik yüksekokulu hemsirelik bölümünde okuyorum bu 2. senem.daha sömestrda nevsehirdeydim ama insan yinede özlüyo:a015:bende seni öptüm cnm grsrüz

ne guzel hemsire olcaksin benim gibi evlenmeyinde okuyun ,zaten okuyosunuzya:roflol:en iyisi benim yerime okuyun diyim ben
insallah canim hayirlisiyla bitirirsin okulunu meslegini eline alirsin
bak memketimde gorev yapcaksin ha,ben izine geldimde igne yaptirmaya gelirim sana:roflol:
burda biri bi kan aldi 1 hafta gecti daha hala kolum mosmor ya gecmedi bi ,sende oyle yapmada:roflol:
optum canim tekrar gorusuruza.s.

hazir sen yokken dedikodunu ve kaynatim dedimya yine hemen yakanlandim,kiz ben seni rahat rahat sikayet edemicemmi :roflol:
sakasi bi yana anam sen buraya yazmiyosunki ,nasil olsa nevsehirdeyim diye gerek duymuyosun ,bari arada yazda bizde sevinelim degilmi
merci canim senden ben aliyorum son durumlarini ,donduysan gel ben seni isitirim bitanem ,sen yeterki iste:roflol:

cnm bende nevşehir merkezdenima.s...ya bu havalar ne olacak bacım yaww donuyom ben burda bi de yollar buz olmasa daha çok sevinecem..sırnaşık şey

prensesim zambak ,ogretmen ya biliyomusun ,senden once tanistim :dance:
sen gec kaldin :roflol:
evet oda nevsehirde ayni senin gibi kiz tanis konus
benim sohbet imkanim olmadi ama tanistim a.s.

he heee ben işte böle yakalarım adamı sen benim burda olmamamdan istifade arkamdan konuşursun ha işte yakalandınn:roflol: evet cnm ya üşüyorummmmm..havalar berbat burda.ama ne yalan söleyim bugün güzeldi.şükür güneşi görebildik yaww..:dance:

prensesim zambak ,ogretmen ya biliyomusun ,senden once tanistim :dance:
sen gec kaldin :roflol:
evet oda nevsehirde ayni senin gibi kiz tanis konus
benim sohbet imkanim olmadi ama tanistim a.s.

tmm cnm konuşuruz inş bir ara onlada..neyse bitanem grşrz cnm ya ha bu arada sana teşekkür atayım derken bana yazmadığın bir mesaja yanlışlıkla attım ya neyse cnm feda olsun sana bütün teşekkürlerim byeeeea.s.

ay canim benim soylemen yeter ben zaten askima kiyamam ,sanada feda olsun canim benim
galiba nevsehir isincak burasi sogucak cunku hep ole oluyo ,be donuyom suan .
a.s.

ay canim benim soylemen yeter ben zaten askima kiyamam ,sanada feda olsun canim benim
galiba nevsehir isincak burasi sogucak cunku hep ole oluyo ,be donuyom suan .
a.s.

yaw orası da ısınsın burası da sen üşümeeee kıyamamm sanaa.s...yaw küresel ısınma diyolar biz buz tutuyoz anlamadım gittibenneyaptımki:roflol: neyse cnm öptüm seni ve çook özledim:a015: inş grşrz bir ara byeenaniknanik

evet canim kuresel isinma kislari buz tutrurucak ,yazlarida yakicak heralde:roflol:ne olcaksa bu halimiz ,dunyanin sonuna geliyoz gabiba:çok üzgünüm:
canim sohbet bolumune takiliyomusun gerci sen duramzsinda hic :roflol:
karsilassak konusuruzda ben hic giremiyorumki baya yogun geciyo moralimde iyi degil bakalim ,insallah bu hafta almanyaya gitcem
bende cok ozledim canim cok cok optum canim prensesim benima.s.

aaaaaa cnm bnm moralin neden bozuk bak üzdün beni şimdi umarım kötü bir durum yoktur cnm ya neyse istersen özelden msj atabilrsin bitanem grşrz mucukkkkkka.s.

malum evlilik olunca sorunda artar ,kayinvalide kayinpeder ile sorun var ama insallah bu hafta almanyay annemin yanina gidiyom moralim duzelir
zaten seni gordum duzeldi bile hemen
sakin evlenme haaa tamam canim benim optummmmmm

malum evlilik olunca sorunda artar ,kayinvalide kayinpeder ile sorun var ama insallah bu hafta almanyay annemin yanina gidiyom moralim duzelir
zaten seni gordum duzeldi bile hemen
sakin evlenme haaa tamam canim benim optummmmmm

cnm takma sakın bunları ya üzme tatlı canını geçer hepsi inş bu arada teşekkür ederim benimde morlim seni görünce düzeliyo cnm ve evet zaten geç evlenmeyi düşünüyorum saol yinede önerin için ama şimdi bunu okuyunca hemen bnm için gülümsemezsen küserim bak o güzel yüzünden gülücük hiç eksik olmasın bitanemmma.s.

saten evlenmeyi düşünmüyorum cnm okulum bitsin mesleğime başlıyım daha ne isterimki ama önümde daha gideceğim çook yol var.sanırım mesleğimi nevşehirde yapmam.yine memleket özlemi anlıyacağın senağlama.ama inaşallah nevşehirde başlarımda hemşireliğe sen geldikçe sana iğne yaparım ama kız hastalanmadan iğne yapılmaz ki sırnaşık şey kız allah korusun sen hastahaneye sadece beni görmeye gel

ay ay ay iyiki bulmusum seni kiz vallahi guldum bile:dance: iyiki varsin
annemin yanina gittim geldim biraz duzeldi moral seni gordum simdi daha iyi oldu
eee bakalim napiyosun sen ,nasil gidiyo dersler
cok cok optum canim seni tekrar gorusmek dilegiyle simdilik bye:roflol:
a.s.

en iyisini yapiyosun okul bitsin meslegi eline al hatta biraz para kazan sonra istedigin gibi birini bulursan evlen canim,ilk once okumak tabiki
insallah canim hayirlisiyla meslegini eline alinca nerde devam edersen artik ,memleketin veya baska yer ,senin icin hayirli olan yer nereyse orasi
baksana bize taaaa fransalardayiz ,karnin nerde doyuyosa orda:roflol:
hastalanmadan dogru igne vurulmaz ama benim igne vurulmak icin sebebim var:roflol:
cunku toza karsi alerjim oldugundan doktor 3 sene boyunca asi tedavisi yani igne vurulmam gerekmis ,anlican ben hep hastayim yani:roflol: sen istedigin gibi vurabilirsin bana:roflol:
izine gelirsem ,sende olursan nevsehirde tabikide gorusuz canim
a.s.:1hug:

cnm teşekkür ederim sende iyiki varsın.bu aralar moralim bozuk bitanem ya öss başvurumda hata çıktı onunla uğraşıyorum:çok üzgünüm:.nolur dua et bitanem bana olurmu....dersler de fena diil bitanem uğraşıyorum işte..bende seni öptüm cnm grşrz byeeeea.s.

prensesim ya bu hata senin sinava girmene engellemiyodur insallah ,aman bisey olmasin ugras duzelt ,insallah duzelir canim benim takma kafana okadar tamam derslerine bak sen
vallahi dua ederim kiz etmezmiyim prensesime ben ,hersey gonlunce olsun canim benm cok cok optum gorusuruz tekrara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…