Nevsehir///50

Konuyu Ben Açmiştim Ama Elif Hanim Neden Değiştirdi Anlamadim Nevşehir Merkezdenim Bende

mrb arkadaslar nasilsiniz bende Nevsehirliyim merkezden , suan fransada yasiyoum ,memleketimdeki arkadaslarla tanisip konusursak cok memnun olcam , memleketime birazda olsa ozlemimi gidermis olurum cevabinizi bekliyorum.

Ürgüplü , yörenize ait şivelerin bir derlemesini örflerimiz adetlerimiz başlığında paylaşırsan hoş bir yazı olur ..bende niğdeliyim böyle bir yazı hazırladım .. gerçekten eğlenceli ve hoş bir paylaşım oluyor..azcok şivelerimizde aynı sayılır,toprak sayılırız tüm nevşehirli arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi sunarım.:asigim:a.s.

slm bende nevşehirliyim hatta nevşehirde yaşıyorum hehe

slm bende nevşehirliyim hatta nevşehirde yaşıyorum hehe

en sonunda cikti bi memleketlim , nasilsin canim cevap yazmana sevindim ,calisiyomusun , heralde ogrencisin nevsehir merkezdesin , kendini tanitirsan ve arkadas olursak vede kabul edersen sevinirim , cevabini bekliyorum canim.

mrb oryeku nasilsin nevsehir merkezdenmi , bende nevsehirliyim , fransada yasiyorum tanisirsak arkadas olursak memnun olurum .

meraba biraz geç olcak ama yeni girebildim nevşehir de oturuyorum aslen gülşehir liyim tanışırsak ben de memnun olurum.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...

ben nevsehirde okudum liseyi bitirdim ve evlenip fransaya geldim , 4 senedir burdayim , nevsehiri cok ozluyorum , keske hic gelmeseydim buraya diyorum
sen napiyosun calismiyomusun , cocuun falan varmi , nevsehir nerde oturuyosun optum canim kendine iyi bak .

meraba hemşerim şu an için çalışmıyorum ama 1 oğlum var onu anasınıfına gönderince başliyim diyorum ama belli olmaz 2000 evlerde oturuyorum anlıyabiliyorum seni biraz çünkü bende başka bir il de kalmıştım 1 yıl kadar gurbet bambaşka bişey kolay değil ama zamanla alışılıyo zorda olsa çünkü alışmazsan kendini yalnız ,garip hissediceksin onun için de küçük şeylerden büyük mutluluklar çıkarmaya çalışacaksın ,bi kaç güvenebileceğin arkadaş edineceksin ancak bu şekilde sıkılmadan zaman geçirebilirsin
peki sen napiyosun çalışıyomusun çocuğun var mı nevşehirin neresinde oturuyodunuz evlenmeden önce sende kendine iyi bak öptüm

canim burda cevre var turkler falan ama , oyle arkadas olcak dost olcak kimse yok , herkes kendi halinde
calisiyorum , bebegim yok daha ins olur bekliyorum :) , fransaya geldikten sonra 1 kez geldim nevsehire , belli degil ama belki bu sende gelcem
gunlerim calismakla ehliyete gidiyorum , bi sekilde geciyo , ilk zamanlarda cok yabancilik cektim , simdi calistigimdan dolayi daha iyiyim yani alismaya mecburuz dedigin gibi
ben sumer mahallesinde oturuyorum yani nevsehir genelini biliyorum sayilir nede olsa memleketim
belirli bi meslegin varmi yoksa normal bi istemi caliscaksin , calisirsan gorusuruz canim

cappadokia bak buradda buldum seni canım naber öpüyorum seni kib

benden kurtulaman:))))))))))))))))))))))))))heryerde buluurm seni

meraba canım şu an belirli bi mesleğim yok ama sınavlara falan giricem ,kurslara falan giderim olmazsa sözleşmeli kurumlara falan girmeyi düşünüyorum bilgisayara ağırlık verip bakalım şimdilik bi çok seçenek var hangisi olursa bakalım çalışsam da çalışmasam da görüşürüz burdan neden çalışınca görüşürüz dediğini pek anlıyamadım ama görüşürüz hoşçakal

pardon canim ben oyle demk istemedim yanlis anladin veya ben yanlis yazdim (,) yanlis koymusum
tabiki calissanda calismasanda goruscez
aman yanlis anlasilmayimda
duydugum kadariyla bilgisayar kurslarina falan cok tanidiklarim gidiyo diploma aliyo ve ucretsiz kurslar var artik
dedigin gibi calismak istersen kurslarada gidebilirsin
kurban bayramin kutlu olsun canim , nice bayramlara optum gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…