Nevsehir///50

merhaba canım ankaralıyım ama öğretmenim burda 2 senedir nevsehirdeyim memleketinden sıcacık bir merhaba

cok merci bu sicak merhabayla icim isindi vallahi cok ozledim memleketimi , hangi okulda gorev yapiyosun ve ne ogretmenisin , memleketimi begendinmi , gerci ankaraya bakarak kucuk bi yer ama yinede olusun cok guzel bi yer
(ogretmenim canim benim canim benim seni ben pek cok severim :))

selamlarrr bende nevşehir merkezdenim.valla şehrim diye sölemiyom gerçektende yaşanılır bi şehir.ben çok memnunum şehrimden..ilçeleri de çok hoş.hatta merkezden daha güzel desem abartmış olmam herhalde.ne kalabalık şehrin stresi var ne de deprem korkusu.iyiki nevşehirliyim....hepinize de tekrardan merhabaa.......:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey:

Merhabalar,hemşerin değilim ama balayın da Ürgüpteydim.Dönünce soran arkadaşlara tek kelimeyle BÜYÜLENDİM dedim.Sevgiyle kalasın.

haklısın gerçektende ürgüp büyüleyici bi güzellikte.nevşehirin en sevdiğim ilçesidir.balayı için güzel bir tercih yapmışsın doğrusu.memnun kalmana da sevindim..:1hug::1hug:

selamlarrr bende nevşehir merkezdenim.valla şehrim diye sölemiyom gerçektende yaşanılır bi şehir.ben çok memnunum şehrimden..ilçeleri de çok hoş.hatta merkezden daha güzel desem abartmış olmam herhalde.ne kalabalık şehrin stresi var ne de deprem korkusu.iyiki nevşehirliyim....hepinize de tekrardan merhabaa.......:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey:

mrb canim nasilsin bende nevsehirliyim fransada yasiyorum sanirim ogrencisin lisemi yoksa universtemi,tanitirsan kendini sevinirim canim gorusuruz

mrb canim nasilsin bende nevsehirliyim fransada yasiyorum sanirim ogrencisin lisemi yoksa universtemi,tanitirsan kendini sevinirim canim gorusuruz

slm cnm ben liseden bu yıl mezun oldum sınava girdim tutan yerler oldu ama yazmak istemedim oraları şimdi dershaneye gidiyorum.inan halimden çok memnunum şimdi.rahatım yerinde...sen nevşehir merkez mi ilçedenmisin?sen de kendini tanıtırsan sevinirim cnm...adım gülsün sölemeyi unuttum... bu arada tanıştığım için memnun oldum..grşrz cnm...:1hug:a.s.

ben nevsehir merkezdenim liseyi bitirdim evlenip fransaya geldim 4 sene oldu buraya gelli nevsehiri cok ozledim,bende gurur duyuyorum nevsehirli olmaktan
allah bu rahatligini bozmasin hep boyle ol ins
hangi bolum ve okulu istiyosun sen
hangi liseden mezunsun
sanirim sende merkezdensin
bende memnun oldum tanidima canim

nevşehir anadolu lisesinden mezun oldum eşit ağırlık öğrencisiyim.meslek konusunda kararsızım ama öğretmenlik olabilir.ya nevşehirli olmak gerçektende gurur verici bence.türkiyenin en güzel şehirlerinden biridir ya.hiçbir kötülüğü yok öle rahatsız edici:kapkaç deprem hırsızlık yoğun iş temposu stres bunlar yok nevşehirde.o yüzden de rahatım valla.sana buraların o güzel havasından gönderiyorum cnm....ya bu arada nevşehir bembeyaz ya.her taraf kar biliyomusun....​
:1hug:a.s.

evet bende hep diyorum iyiki nevsehirliyim ,hic bi olayimiz ,kotu haberimiz falan olmuyo, bazen tvye baktigimda bazi sehirlerde nekadar olaylar prbler oluyo iyiki bizi oralarda yok diye
bak memleketime sahip cikin bisey olursa sorarim siz haaa ona gore:)))
evet canim kar oldunu duydum valla burda kara hasret kaldim hep yagmur biktik artik
anadolu lisesinde benimde kuzen va oda bu sene mezun olcak sanirim ,mezun olan ve olucak cok tanidigim var orda
ins guzel bi yerler tutturursunda iyi bi yerlere gelirsin
sakin ha benim gibi evlenme ,oku hayatini yasa canim

tamam söz sahip çıkıcama.sinş cnm ya saol inş hayırlısıyla iyi bir yer tuttururum bu yıl.sanada Alah yardım etsin cnm hep yağmur da çekilmez valla.ama ne yağmur ne kar cnm ya önemli olan hava nasıl olursa olsun mutlu huzurlu sağlıklı olabilmektir bence....:1hug:

tabiki oyle canim nerde huzurlu mutluysan oarasi en iyisi ama ozlem cok oluyo
bazen insan acik hava istiyo zaten cevre yok arkadas yok gelip gitcek insan yok bide hava boyle olunca ister istemez bozuluyoda ,en onemlisi dedigin gibi mutlu ,huzurlu ve saglikli olmak

ya bişey sorucam eğer müsaitsen şu ana sayfadaki yere geçelimmi orda daha rahat konuşuruz..aslında fazla vaktim yok birazdan çıkıcam ama yinede biraz sohbet edebiliriz ne dersin?a.s.

tamam canim ben orayi hic kullanmadim ama olabilir ana sayfadaki sohbet yeri deglmi

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

merhaba arkadaslar bende nevsehirin gülsehir ilcesindenim ama almanyada yasiyorum. hemserilerimle tanistigim icin mutluyum

merhaba arkadaslar bende nevsehirin gülsehir ilcesindenim ama almanyada yasiyorum. hemserilerimle tanistigim icin mutluyum

mrb meral nasilsin canim bende nevsehirliyim merkezden fransada kaliyorum,
sen sonradanmi gittin oraya yoksa almanyadamiydin ve almanya nerdensin canim tanisirsak sevinirm.

X