sevmiyorum yaadenemistim ama damak zevki iste benimkine uymadi ama cook bagimlisi vardir bunun biliyorsun sende
ahhh o kocalarzaten bu kilolari basimiza onlar sardi onlara yapip yedireyim derken hem onlari sisirdik hem biz sistik
sevmiyorum yaadenemistim ama damak zevki iste benimkine uymadi ama cook bagimlisi vardir bunun biliyorsun sende
ahhh o kocalarzaten bu kilolari basimiza onlar sardi onlara yapip yedireyim derken hem onlari sisirdik hem biz sistik
Ben cheesecake hastasiyim limonlu cheesecake harika oluyorrr
onuda paylasirim yapinca...
Sen bence yumurtadan dolayi sevmedin o zaman yumurtayi hic koymadan margarin yada tereyagi ile dene harika oluyo oda...
Bende yumurtaliyi pek sevmem ama guzel yinede..
Evet ben tabagima cok az alirim ona doldururum
Benim eşim de öyle hiç durmuyor boğazıŞunu yap bunu yap Sonra da kilo alıyoruz
ahhh bana cheesecake deme ne olurbayilirim ben hatta en favori tatlimdir kendileri bende yapiyorum cook guzel bende paylasayim birara diyetten sonra benim cheescake im seninkini dover saka saka sende yapinca paylas bakalim eminim sende guzel yapiyorsundur caniim
ayy sorma nevos onu isterler bunu isterler ee bizde kocisleri kiracagimiza kafamizi kiralim diyip allah ne verdiyse yapip yediriyozee bide yiyoz iste sonrada ayy hangi diyeti yapsam durumlari basliyor
Paylaşın paylaşın gözümüz gönlümüz açılsınahhh bana cheesecake deme ne olurbayilirim ben hatta en favori tatlimdir kendileri bende yapiyorum cook guzel bende paylasayim birara diyetten sonra benim cheescake im seninkini dover saka saka sende yapinca paylas bakalim eminim sende guzel yapiyorsundur caniim
ayy sorma nevos onu isterler bunu isterler ee bizde kocisleri kiracagimiza kafamizi kiralim diyip allah ne verdiyse yapip yediriyozee bide yiyoz iste sonrada ayy hangi diyeti yapsam durumlari basliyor
:)
Cheesecake leri yaristiralim bi ara
Saka bi yanada insanin kocasi yaptigi seyleri begenince daha bi ilham geliyor heves geliyor.. Ben oyleyim esim severek yerken ben doyuyorum o yerken onu izliyorum oyle :)
o zaman sana gecenlerde yaptigim kostebek pastamdan veriyim
Saka bi yanada insanin kocasi yaptigi seyleri begenince daha bi ilham geliyor heves geliyor.. Ben oyleyim esim severek yerken ben doyuyorum o yerken onu izliyorum oyle :)
Paylaşın paylaşın gözümüz gönlümüz açılsın
Benim ki saat vakitte dinlemez aklına geldiği istediği saatte ister bende kıyamam yaparımSonra da tartıya çıkar ahhh vahhh yaparım
Benim ki evlendiğimiz de 66 kiloydu şimdi 83
paylasalimda hemsom senin yaninda biz tembel avrat kaliyoz(bir paylasim vardi ya tembel avrat reyonu diye o aklima geldi )bugune bugun kac kadin vardir elde yufka acip baklava yapabilen
al bendende o kadar aynnen seninki gibi bizimkide 70 di aldim simdi 90 larda allahtan boy varda cok gostermiyo
Bende istiyorum bendeEn acilinden tarifini istiyorum bu pastanın:125::125::125:
Olur mu canım benim yapamadığım sizin çok güzel yaptığınız çok şey vardır eminimAhhh o baklavayı bir de tattırabilsem sana hemşom
Ama yinede aramız da eşimle 20 kilo falan varBen onun kadar almıyorum
caniiimeminim cok ama coook lezzetlidir baklavan asla suphem yok insallah birgun ellerinden baklavalar yemek nasip olur bende sana cheesecake yaparim 0 kalorili sekerle
ayy biz onlar gibi koy vermiyoruz allahtan cunku ondan sonra ah ah nerde benim evlendigim hatun der dururlaroysa biz hic demiyoruz nerde o ilk evlendigim ince filinta gibi delikanli
eee iste yapip yedirme meraklisi bir millet oldugumuzdan fransizlar bile bizim bu halimize hayran hayran bakakaliyorlarhel birde begenilirse degme keyfimize severim bende kostebek pastayida ve buda cok guzel ellerine saglik canim madem yakinizda faydalanayim senin bu harika tatlilarindan
bulusmaya cheescake lerimizle gelelim barisekerim sendede ne hunerler marifetli eller varmis bir acildin iyi acildin valla
Hiççç güzel gözükmüyoryemem istemem bananee
Bu ne yaaa tam yemelik bu varyaellerine sağlık harika gözüküyor
Tamam ablacim siz isteyin yeter ki :)Çok güzel görünüyor Bende isterim bende
Canım ilk sayfayı güncelliyorum sizin yaptıklarınızı da ekliyorum tarif olursa daha iyi olur belki görüp yapmak isteyen olur yada tarif isteyenOlur canimm piknik yaparizz yazin :))
hemde tanismis oluruz
kiz ben beceririm herseyi yeterki tarif olsun bana
Tatli ve pastalarda daha cok becerikliyim
kiyamam sana benn canin mi cekti oyy ablam veriyim hemen tarifini durun
Tamam ablacim siz isteyin yeter ki :)
Canım ilk sayfayı güncelliyorum sizin yaptıklarınızı da ekliyorum tarif olursa daha iyi olur belki görüp yapmak isteyen olur yada tarif isteyen
Teşekkürler