Şef çok haklı ama kendisi pek bu dediğini yapıyor gibi gelmedi bana
Tamam sen yaramazlık yapınca gel uyarayım ben seni ama kıyamam sana nasıl vurayım
1 yumurta-1su bardağı süt-yarım paket kabartma tozu aldığı kadar un ama hamur çok cıvık olacak bilirsinYağı önce tavaya biraz damlatıp yağlıyorum sonra 2-3 krepte 1 yağ damlatıyorum yetiyor Bu ölçü size yeter
Bu ölçüden 22-23 tane çıktı servis tabağı büyüklüğün de
Çok merak ettim hepsini yediniz mi
Tamam bu ölçüde yapayım ununu ayarlayabilirsem tabi
nevrestem sen benim diyetisyenim olsanaçok yersem vur kafama kafama
lisebella senin bu şef pek iyi bir örnek gibi gelmedi bana
Şef çok haklı ama kendisi pek bu dediğini yapıyor gibi gelmedi bana
Tamam sen yaramazlık yapınca gel uyarayım ben seni ama kıyamam sana nasıl vurayım
1 yumurta-1su bardağı süt-yarım paket kabartma tozu aldığı kadar un ama hamur çok cıvık olacak bilirsinYağı önce tavaya biraz damlatıp yağlıyorum sonra 2-3 krepte 1 yağ damlatıyorum yetiyor Bu ölçü size yeter
Bu ölçüden 22-23 tane çıktı servis tabağı büyüklüğün de
sef kendi yimis yimis sonra cok yimeyin deyooor
haklisin hemsom benimde pek gozum tutmadi bu sefiama suyledigi dogru dinlemek lazim ama sen boyle krepleri falan koyarsan biz sefi dinleyemeyecegiz sonrada sonumuz sef gibin olacak sonra dukanda gelse,karatayda glese kimse kurtaramaz bizi
Yok ya fazla yapmışımElim çok boldur benim Ama eşim 7-8 tane yedi
Azar azar koy kabartma tozunu unun üzerine dökersin
Tamam bi deniycem ben aslında pek sevmem wiliye yapcam:78:
Günaydın iyi haftasonları
Krep yaptım kahvaltı ya buyurmaz mısınız
5 yumurta
5 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
Un
5-6 kaşık sıvı yağ
Eki Görüntüle 652420 Eki Görüntüle 652422 Eki Görüntüle 652423 Eki Görüntüle 652421 Eki Görüntüle 652424 Eki Görüntüle 652428 Eki Görüntüle 652427 Eki Görüntüle 652426 Eki Görüntüle 652425 Eki Görüntüle 652431 Eki Görüntüle 652429 Eki Görüntüle 652430
Ayva reçelini dün akşam yaptım afiyet olsun
TamamBelki yarım yerim
Ohhh afiyet olsun benim çoçuklarda bayılıyorlar krebe ellerine sağlıkcanım
Tamam
Sağol canım benimkiler de çok sever
Kızlar seviyomuolmadı şimdi sevmemeleri lazım
Hem de çok hafta sonları genel de yaparımBu tutmadı
MALZEMELER
5-6 patates küp küp doğranmış
1 kuru soğan küçük doğranmış
Maydanoz doğranmış
1 çay bardağı süt
2 yumurta
100 gr peynir küçük küçük doğranmış yada rendelenmiş (ben dil peyniri kullandım edirme peyniri olsa daha güzel olur)
1 çaybardağı sıvı yağ
2 kaşık tereyağı
1kaşık toz biber
Tuz
1su bardağı un
1paket kabartma tozu
Kaşar(pişmeye yakın üzerine dökülecek)
Tüm malzemeler karıştırılır....Yağlanmış borcama serilir.Üzerine tereyağı minik minik yerleştirilir.İstenilirse tereyağı yerine yarım çay bardağı sıvı yağ içine fazla konabilir. 170 derece de pişirilir üzeri kızarınca çıkartılıp kaşar rendesi dökülür...Biraz kızarınca çıkartılıp servis edilir..
Eki Görüntüle 652646 Eki Görüntüle 652647 Eki Görüntüle 652648 Eki Görüntüle 652649 Eki Görüntüle 652650 Eki Görüntüle 652651 Eki Görüntüle 652653 Eki Görüntüle 652652 Eki Görüntüle 652654 Eki Görüntüle 652655
Teşekkürler canımÇok güzel görünüyo eline sağlık
Teşekkürler canım
Ben de ilk sayfayı güncelliyordum
Tadı çok güzeldi bence ama sen beğenir misin bilmemTadı nasıl tarif et
Tadı çok güzeldi bence ama sen beğenir misin bilmemPatates salatası ile patatesli börek arası birşey Az yapabilirsin Sen yemezsen eşin yer
Küçük bi borcam tepsi yaparım patatesli börek sevmem ki ben ama patates salatası severim napcaz:26: