- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
31.sayfada canımKısık ateşte pişirirsen inan çok lezzetli oluyor ama tavuk mutlaka derili olmalı But,baget,kanat gibi
TEFLON TAVADA SOSLU TAVUK
Tavukları 1 tatlı kaşığı biber salçası,1 tatlı kaşığı biber salçası,3 kaşık yoğurt,kekik,tuz,pulbiber,sarmısak,2-3 kaşık zeytinyağı harmanlıyoruz sonra teflon tavaya yerleştiriyoruz hiç su eklemeden altı kısık iyice kızarana kadar iki taraflı çevirerek pişiriyoruzÇok kolay ve pratik bir yemek:))
Eki Görüntüle 613393 Eki Görüntüle 613394
Ben de çok seviyorum
canımsınnn sennn yaaavalla bakk bende seni çokk seviyorumm
ellerine sağlık inanılmazzz güzel görünüyoo:125: (sonunda itiraf ettirdin işte)
benimm hilmiii
yokkk benimmm hilmi dar ekran seviyo
Afiyet olsunBuldum buldumBu akşam yapayım...Sağolasın nevoş
Benimki de öyleKendileri dev ekran ama(benim ki yani)
olmamış tabee :18: yani tabakla önüme koysa bile yemem (yalannnn)
Unutmamm Ank'ım benim
Sen iste yeter ki
Ablam hoşgeldin döktürmüşler değil mi
Bizim diğer topiğe geçen uğramışsın yine gel daha çok gülerizdevv ekrann nevreste uzun zamandır bukadar gülmemiştim benn
yiyelim ablaa yiyelimde benim göbek bölgemde bir 5 kilocuğum var onu nasıll eriteyimolsun yaaaa yiyelim biz gene :13::13:
Sağolll megimmm
Evet yaa hepsi becerikli hatunlar
Bizim diğer topiğe geçen uğramışsın yine gel daha çok güleriz
yiyelim ablaa yiyelimde benim göbek bölgemde bir 5 kilocuğum var onu nasıll eriteyim
tamamm geliyorummm
Sağol canımOooo çok güzel sıçak sıcakellerine sağlık
Elllleeeerrrriiiinnnneeee sağlık
KİŞNİŞ(AŞOTU) ÇORBASI
2su bardağı aşurelik buğday
10 bardak su
1 büyük kase yoğurt
100 gr kıyma
1 kuru soğan
2 kaşık salamura yapılmış kişniş
1 çay bardağı sıvı yağ
YAPILIŞI
Buğday su ile düdüklüye konup haşlanır .Sonra üzerine yoğurt ve un çırpılarak dökülür...Tava da soğan ve kıyma kavrulur...Yoğurt ve buğdayla pişen çorbanın içine eklenir ve sonra kişniş ilave edilip kaynatılır...Afiyet olsun:))
Eki Görüntüle 650768 Eki Görüntüle 650771 Eki Görüntüle 650769 Eki Görüntüle 650770 Eki Görüntüle 650772 Eki Görüntüle 650773 Eki Görüntüle 650774 Eki Görüntüle 650775 Eki Görüntüle 650777 Eki Görüntüle 650776
Ellerine saglikkk ablaaa
Yaa canim cekti yogurtlu corbalara hic dayanamam