- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
dejavu ve nevroş ellerinize sağlık
DEJAVU yarışmaya bakamadım hiç,son durumlar nasıl? aklımda 4 kişi vardı benim..sen,ausenicia,lisabella ve gülenyelken.hepinizde çok güzel sunmuştunuz en çok ona dikkat ettim.
yoksa tadlarını hiç bilmiyorum,hayatımda hiç balık yemedim :)
bence de
çocukluğuma bi dönmek lazım
Kadiş hakikaten hiç balık yemedin mi?
yok canım tadı nasıldır bilmem :)
nevroşum hiç yememişim ki tiksineyim
Küçükken dedimYok artık hiç yemedin Belki yersen beğenirsin
Ellerine sağlık canımBen de balık istiyorum:84:Bunu görünce eşime balık alırsan istavrit al dedim
Teşekkürler canım
dejavu ve nevroş ellerinize sağlık
DEJAVU yarışmaya bakamadım hiç,son durumlar nasıl? aklımda 4 kişi vardı benim..sen,ausenicia,lisabella ve gülenyelken.hepinizde çok güzel sunmuştunuz en çok ona dikkat ettim.
yoksa tadlarını hiç bilmiyorum,hayatımda hiç balık yemedim :)
sanmam,kokusu bile yetiyo bana :2:
libyanacım merak etim tabii,tavuk gibi bişeymiş :)
bu arada senin şu tencerede kek çok enteresanmış
sanmam,kokusu bile yetiyo bana :2:
libyanacım merak etim tabii,tavuk gibi bişeymiş :)
bu arada senin şu tencerede kek çok enteresanmış
alsın canım ya yapın yiyin ptarik hem de bende aldrıdım kötü oıkunca belim yapamıcaktım ama havlu falan iyi geldi kalktım yaptım öyle de yedim ki ama anlatamam iştahlı iştahlı.. koyayım dedim belki balığı hiç pişirmeyi bilmeyende vardır dimi.
canım lisabella önde. Benim iddiam yoktu baştan demiştim çünkü sunumum olmadı falan işte.
Nasıl yemedin yaaa hiç düşünemiyorum balık yememeyi ben :26:
enteresan ailende mi pişmezdi canım benim eşiminde balık kültürü yoktur annesi pek evde yapmazmış dışarıda yerlermiş annesi ayıklarmış ben alıştırdım ama çok lkılçıklıları yiyemez işte hamsi kılçıkları çıkmış şekilde yer tarfini koyudğum hamsi kuşunu yaparımi buğulama ve istavrit en çok bunları sever bende sık sık yapuyorum ki yesin. Aileden gelecek biraz annem çok sever çok yapılırdı bizim evde. Ayıklamasını yemesini kokusunu bile severim..
canımm ete de tavuğa da benzemez farklı bir tat ama gerçekten güzel ve sağlıklı bir kere denesen seversinn bencee..
Hadi ordannnn:86: yersin tabii
Teşekkürler Jaledam
Teşekkür ederim Lisabella'cım
Ben hamur işi çok sevmem.. Eşim çok sever..
Ben hindiyi alayım lütfen
Tesekkur ederim sevgili kadesasüper ya
senin sunumlarına hastayımellerine sağlık canım.
Nevoş ablam bidaha gelmesemmi senin topiğe napsamZaten bunalımdan bu aralar sürekli yemek yiyorum verdiğim kiloları geri aldım
Ellerine sağlıkkAdres alayım çok gelir o sana misafir geleyim ben
En sevdiğimEllerine sağlık
tesekkur ederimBunu bende yapıyorum süper oluyor ama seninkide harika olmuş ellerine sağlık. Bne bu ara belimden dolayı pek birşey yapamıyoruım bilindik şeyler ama yaptıkça eklicem
off bu süperr tam yılbaşı akşamlarına layık not alıcam ve kesinlikle denicem süper gözüküyor ellerine sağlııkk
süperr ve çok kolay bu vardı böyle fincan kek tarifim ama hiç denemeden kaybetmiştim bunu yaparım ben hemencecik canımız kek istedğinde harikaa.. Ellerine sağlk nevoşumm
verdim gitti
Tesekkur ederim sevgili kadesa
hemen veriyorum adresi :26:ataturk havaalanindan cikiyorsun ben seni paris havaalanindan aliyorum
tesekkur ederimgercektende yilbasinda yapîlabilcek bir tarif ve butun hindi ile daha guzel olur hele bide kestane eklersek supeeeer
Boşver bağaja atarız bunları olmamı :26:
Ben de geleyim ozaman
nasil sevinirim sende gelsen vallahi billahi
bana sigarsiniz ama ucaga sigarmisiniz onu bir gorusmek lazim havayolu sirketi ilehepnizi gelin zevkle,keyifle,seve seve agirlarim sizleri
askolsun seve seve alirim alin colugu cocugu gelin hadi bekliyorum
ikisi bir olduğunu düşünseneUfaklıklar bagajı talan ederler
Senin gönülünün güzeliği canım inan bu lafın bile yetti ağırlamış kadar oldunnasil sevinirim sende gelsen vallahi billahi
bana sigarsiniz ama ucaga sigarmisiniz onu bir gorusmek lazim havayolu sirketi ilehepnizi gelin zevkle,keyifle,seve seve agirlarim sizleri
askolsun seve seve alirim alin colugu cocugu gelin hadi bekliyorum