- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
Dene bence, begeneceksin,patates böreği yumuşak yapıyor.Ben teflon tavada yapıyorum.Özellikle ıspanaklıyı çok seviyorlar.
Pırasalıda yaparım.Ama içine patates hiç rendelememiştim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene bence, begeneceksin,patates böreği yumuşak yapıyor.Ben teflon tavada yapıyorum.Özellikle ıspanaklıyı çok seviyorlar.
Pırasalıda yaparım.Ama içine patates hiç rendelememiştim:)
Tamam canım denerim teşekkür ederimDene bence, begeneceksin,patates böreği yumuşak yapıyor.
Ben teşekkür ederim. Bu yalnızlığım da bana arkadaş oluyorsunuz.Tamam canım denerim teşekkür ederim
Yalnız değilsin biz hep buradayızBen teşekkür ederim. Bu yalnızlığım da bana arkadaş oluyorsunuz.
Yalnız değilsin biz hep buradayız
yarın deneyeceğim inşallah.GÜVEÇ
1kg patlıcan(alacalı soyulup doğranmış)
300 gr kuşbaşı ve kemikli et
3-4 biber
7-8 domates
1 adet kuru soğan(yarısı içine yarısı altına konacak)
3-4 diş sarmısak
1.5 yemek kaşığı salça
Yağ (hangisini kullanmak isterseniz)
Tuz
YAPILIŞI
Etler ve doğranmış soğanlar(soğanın yarısı)Toprak güvecin altına konur.Üzerine doğradığımız ve ayrı bir kapta karıştırdığımız sebzeler (domateslerin yarısı üzerine konur yarısı içine)konulur...Sonra bir kasede karıştırdığımız salça,tuz,yağ ve 1.5 su bardağı su karıştırılır..Üzerine eklenip karıştırılır...Daha sonra üzerine domatesler dizilip fırına verilir..Ben ekmek fırınına yolladım:)
Eki Görüntüle 704174 Eki Görüntüle 704175 Eki Görüntüle 704176 Eki Görüntüle 704177 Eki Görüntüle 704178 Eki Görüntüle 704179 Eki Görüntüle 704180 Eki Görüntüle 704181 Eki Görüntüle 704183
Rica ederimyarın deneyeceğim inşallah.
Teşekkür ederim
Evet, fırına göndericemRica ederim
Fırınamı göndereceksin:)
Sonucu yazarsın artık:)Afiyet olsunEvet, fırına göndericem
Teşekkür ederim. Resim atar, sonucu yazarımSonucu yazarsın artık:)Afiyet olsun
Tamam canımTeşekkür ederim. Resim atar, sonucu yazarım
GÜVEÇ
1kg patlıcan(alacalı soyulup doğranmış)
300 gr kuşbaşı ve kemikli et
3-4 biber
7-8 domates
1 adet kuru soğan(yarısı içine yarısı altına konacak)
3-4 diş sarmısak
1.5 yemek kaşığı salça
Yağ (hangisini kullanmak isterseniz)
Tuz
YAPILIŞI
Etler ve doğranmış soğanlar(soğanın yarısı)Toprak güvecin altına konur.Üzerine doğradığımız ve ayrı bir kapta karıştırdığımız sebzeler (domateslerin yarısı üzerine konur yarısı içine)konulur...Sonra bir kasede karıştırdığımız salça,tuz,yağ ve 1.5 su bardağı su karıştırılır..Üzerine eklenip karıştırılır...Daha sonra üzerine domatesler dizilip fırına verilir..Ben ekmek fırınına yolladım:)
Eki Görüntüle 704174 Eki Görüntüle 704175 Eki Görüntüle 704176 Eki Görüntüle 704177 Eki Görüntüle 704178 Eki Görüntüle 704179 Eki Görüntüle 704180 Eki Görüntüle 704181 Eki Görüntüle 704183
Güzel olmuş, tarif için teşekkür ederim
Ellerine sağlık afiyet olsun canımGüzel olmuş, tarif için teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık afiyet olsun canım